TomiW01 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Kot się garnie do butów, ot co!Tu real 7 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Kot to nie pies, nie jest łatwo zdobyć jego zaufanie i miłość. Cholernie ciężko na to pracuję, ale to kotka więc mam łatwiej niż moja lepsza połowa Cytuj
Beny23 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Tu real Ten kot to w cordovanie gustuje 2 Cytuj
Subaryta Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Kot się garnie do butów, ot co! Coś w tym jest. Moje koty też lubią ocierać się o buty. Ale tylko Yanko, od Gino Rossi uciekły. 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Budżetowe i dobrze znane na forum Gordon&Bros. Planowałem je zmienić na lepsze kiedy się zniszczą... ale jak na złość nie chcą się rozpaść a na dodatek z wiekiem zaczynają wyglądać (moim zdaniem) o wiele lepiej niż nowe. Ładnie się patynują. 8 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Prawie lotniki do zadań specjalnych... 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 8 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 W ostatnich dniach katuję tę samą parę spodni, tylko buty zmieniam (nawet skarpetki nie zawsze ). Dzisiaj w Poznaniu gorąco, więc kot przesuwa się wraz z cieniem: 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 8 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Ostatnie wyjścia "na gumie" w tym sezonie... 15 Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Ostatnie wyjścia "na gumie" w tym sezonie... Trzymamy za słowo Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 9 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paulo Opublikowano 9 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Dziś herring shoes 11 Cytuj
Beny23 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Prawie lotniki do zadań specjalnych... image.jpeg Adidas ma się podobno wycofać z golfa i zastanawiam sie dlaczego? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Bardzo wygodne, choć nie najzgrabniejsze kopyto. Efekt: przyszwa się schodzi praktycznie "po całości" już od drugiego czy trzeciego założenia co u mnie regułą raczej nie jest . Zamsz i krupon podeszwowy bardzo dobrej jakości, włos krótki, szutry i pedały niestraszne : 6 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Adidas ma się podobno wycofać z golfa i zastanawiam sie dlaczego? Nie słyszałem o tym. Pół biedy jeśli chodzi jedynie o sponsoring wydarzen, bo jeśli o produkcje butów, to bylaby wielka strata. Cytuj
Beny23 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-05-04/adidas-decides-to-sell-golf-division-to-focus-on-clothing Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Geodeta84 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Bardzo wygodne, choć nie najzgrabniejsze kopyto. Efekt: przyszwa się schodzi praktycznie "po całości" już od drugiego czy trzeciego założenia co u mnie regułą raczej nie jest . Zamsz i krupon podeszwowy bardzo dobrej jakości, włos krótki, szutry i pedały niestraszne : as suede 1.jpg as suede.jpg as suede 2.jpg Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Wyglądają na AS Herrick - teraz są przecenione na a fine pair of shoes, zostały większe rozmiary. Edycja: jednak nie, Herrick maja cap toe, a buty Tanatosa wing tip. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Tantos70 co to za buty? Alfred Sargent: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/259-alfred-sargent/?view=findpost&p=201310 edit: to jakiś nieprodukowany już model (NOS) kupiony dość okazyjnie na e-bay. 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Wcale nie takie mało zgrabne te ASy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 9 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Dzisiaj single monks Sent from my iPhone using Tapatalk 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 10 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 14 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi