Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kwadratowa forma kopyta. Skóra powinna się wystarczająco rozciągnąć. Jeśli masz dość szeroką stopę, kopyto klasyczne byłoby bardziej komfortowe.

Bede walczyl:). Kopyto klasyczne w SP jakos do mnie nie przemawia stad taki wybor. Stopa zdecydowanie srednia ze wskazaniem na szczuplejsza, ale przeciez nikt nie gwarantowal przyjemnosci od pierwszych chwil znajomosci:)
Opublikowano

Problem w tym, że nigdy nie wiadomo, gdzie się spodziewać "ataku". ;)

Poniewaz jest mokro zaloze kaloszki Swins. To bedzie znakomity kamuflaz chroniacy przed atakiem:). Sloneczne dni ogranicza pokuse zalozenia do minimum, a w garderobie zostaly juz zaakceptowane przez sasiadow:). Wprawdzeie wszystkie buty stoja do siebie bokiem, ale nie odczytuje tego jako wyraz "boczenia" sie:). Co najwyzej stonowana akceptacje
Opublikowano

Wiesz, nie zabieram ze sobą kuferka z saphirami w góry. Poza tym, po prostu zazdrościsz :P

Skóra to dość gruby cielak. Dobrze się konserwuje. Jednak to nie buty na raut a w góry.

no ba :-) zawsze doceniam udane kadry :-) udane górskie buty i ... udane górskie spodnie z bawełnianego twillu :-)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

one do większego ogródka też pasują, ba nawet z psem w terenie będą ok,

Beny23 też cykasz fotki z różnych parków,a (albo tylko z jednego),  tam właściwie należy się cieszyć pięknymi widokami, a i przedniej urody niewiasty się mogą trafić..

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zgadzam się co do parku. Niewiasta już u mnie jest więc mam bana na oglądanie się ;)

Zapominam że w Polsce nadal temperatury zimowe i trapery górskie dobrze nadają się na spacery.

Nadal nie wiemy czy pirat jest w górach. Z tego co widziałem w Zakopanem dzisiaj deszczowo wiec buty w sam raz. Jaka to marka @pirat? Jak 15 lat chodzenia po górach wytrzymały to muszą być pancerne ;)

Opublikowano

no ba :-) zawsze doceniam udane kadry :-) udane górskie buty i ... udane górskie spodnie z bawełnianego twillu :-)

Dają radę, były tanie, wybierają się znakomicie. Potem można walnąć piwko i wmieszać się w tłum miejscowych.

Beny23

To zdjęcie zrobilem mniej więcej tu:

49.036926,19.272772

na drodze do Vlkolinca https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Vlkolínec

Dziękuję za pytanie to ecco. Buty kiedyś używane całkiem intensywnie, dziś, no cóż, rzadziej.

Opublikowano

Akurat sam Ecco bardzo lubię. Miałem pare chukkas i były bardzo wygodne. Przetrwały 5 sezonów aż się dziura w podeszwie zrobiła. Zazdroszczę bo Niskie Tatry w tej okolicy są przepiękne.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Geox, 199 pln wychwycone w tk maxxie na Marszałkowskiej. Wydają się niesamowicie wygodne od pierwszego założenia a i według mnie bardzo dobrze wyglądają. Przy takiej cenie nie zastanawiałem się nawet przez chwilę :)

• Oceniam pozytywnie 1