fan_dobrego_buta Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Moja żona mało wydaje na głupoty. Głównie wydaje na pomoc mamie i bratu, i oczywiście ludziom w potrzebie, ale ja nie wnikam, gdyż są to słuszne działania.MDS-znam ilość posiadanych par z dokładnością do 1 pary. Powód-posiadam buty, które z perspektywy czasu wiem, że mogłem sobie darować.MP - w dużym domu nie jest to również łatwe, gdy się celowo nie ukrywa butów. Jeżeli moja żona zechce poznać wszystkie moje buty, to bez problemu może to zrobić. Powód „maskowania” i „mylenia przeciwnika” jest inny-wiele butów, kt posiadam, moja ukochana żona, zwyczajnie nie lubi i uważa, że są brzydkie. Np. - nie cierpi Monków, a mam ich 3 pary. I tu się zaczyna maskowanie:AS i Yanko to jest ta sama para, a Herring Fencote i Herring Ferrington to te same buty. Zwyczajnei nie chce mi się tłumaczyć, czym się one róznią 2 Cytuj
Koval Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Loafersy papieskie... ...bardzo jestem ciekawy, jak dobrałeś resztę - na pewno niestandardowo. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Podkręciłeś kontrast pierwszego zdjęcia, czy przetarłeś buty renomatem? Ładne, lubię to kopyto. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Pierwsze zdjęcie przekłamuje kolory, jednak jaśniejsze duże plamy są orginalne. Bardzo lubię ten model Yanko i kopyto 915 Cytuj
Shenkt Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mój debiut w temacie Przedstawiać butów chyba nie muszę 7 Cytuj
Nowicjusz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 @Shenkt Myślę o łączeniu ciemno-niebieskiego z wiśniowymi butami i byłbym wdzięczny za podanie dokładnej nazwy modelu... (obstawiam Yanko 306Y Burdeos) Cytuj
Koval Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Patrząc na 'plamy' idę o zakład, że 'Testa de Moro' Cytuj
Whitesnake Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Trzyokie Vass'y. Bardzo je polubiłem. 9 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Whitesnake - wygladaja rewelacyjnie. Jak nazywa sie kolor? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Whitesnake - wygladaja rewelacyjnie. Jak nazywa sie kolor? Koniakowy brąz . Zdjęcie bez filtrów, więc barwy dość rzeczywiste. Cytuj
maciato Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Trzyokie Vass'y. Bardzo je polubiłem.Wcale się nie dziwię, są świetne.U mnie: Środa 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jeszcze raz gratulujé! Cytuj
Shenkt Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dokładnie , TDM potraktowane bordowym kremem i pastą Cytuj
marcin_old Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Za podrapaną podłogę UW nie odpowiadam Berwick 8 Cytuj
michau Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Trzyokie Vass'y. Bardzo je polubiłem. vass.jpg Nogawki spodni takie modnie krótkie czy podciągnąłeś do zdjęcia? Jeśli to pierwsze to jaka szerokość nogawki? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nogawki spodni takie modnie krótkie czy podciągnąłeś do zdjęcia? Jeśli to pierwsze to jaka szerokość nogawki? Spodnie na szelki pracują podczas pochylania się do przodu i podchodzą do góry. Ogólnie wysokość spodni z manszetem to dokładnie poziom butów. Szerokość w manszecie to ok 20cm, ale mam ponad 190 cm wiec wydają się zwężane. Wszystko to kwestia sylwetki, wzrostu i proporcji, same miary, jak i zdjęcia detali niewiele mówią o wyglądzie całości. Cytuj
Wodzu Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Włochate te Cheaneye. Nie będziesz ich przycinał/golił? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi