Parmigiano Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Yanko 306 - Testa de Moro Buty bardzo ładne ale długość spodni woła o pomstę do nieba Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 eeee... ekwilibrystyka z użyciem teczki i telefonu w rękach spowodowała nienaturalną postawę i nie pozwoliła mi podciągnąć nogawek do fotografii, jak się często spotyka na forum i chyba język wystawiałeś z emocji bo coś pokapało Cytuj
Hargin Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 @Parmigiano - nogawki są dość szerokie i niespecjalnie zależało mi na ich zwężaniu (średnio lubiany garnitur z Vistuli) - przyjrzę się im, bo na zdjęciu wygląda tak sobie, a w rzeczywistości załamują się na raz. @Krzysiek_W niestety trudno mi polemizować z tak przenikliwym umysłem chylę czoło z zaciśniętymi ustami Cytuj
grzegorzps Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Pomimo pogady, dzisiaj takie: Cytuj
R50 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Podwójne monki. Barker dla Tyrwhitta. Bardzo ładne kopyto, szerokie w śródstopiu proporcjonalne zwęża się ku czubkowi. Czubek jest wydłużony, ale nie przesadnie. Przyjemna skóra w typie museum calf. Wykonanie cholewki - bez większych baboli. Duży minus za podeszwę - papierowa i cienka jak dupa węża. Moim zdaniem nie są warte regularnej ceny 200Ł, natomiast w cenie 125Ł, po kursie funta z czerwca - ok. 4 Cytuj
lupin Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Berwick 3561 Tan RS -podeszwa dainate 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Podwójne monki. Barker dla Tyrwhitta. Bardzo ładne kopyto, szerokie w śródstopiu proporcjonalne zwęża się ku czubkowi. Czubek jest wydłużony, ale nie przesadnie. Przyjemna skóra w typie museum calf. Wykonanie cholewki - bez większych baboli. Duży minus za podeszwę - papierowa i cienka jak dupa węża. Moim zdaniem nie są warte regularnej ceny 200Ł, natomiast w cenie 125Ł, po kursie funta z czerwca - ok. Ciekawe monki. Był moment, że również się nad nimi zastanawiałem. Gratuluję świetnego zakupu! 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Zdjęcie bardziej pasuje do wpisu "Jakie buty będę miał od jutra na sobie", jednak takiego nie mamy. Właśnie wrzuciłem do walizki Herringi, a do samolotu ubieram Yanko. Mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu ,uda mi sie strzelić kilka fotek butów w akcji. Yanko są już sprawdzone. Natomiast Herring Morriarty by AS będą testowane w terenie pierwszy raz. 2 Cytuj
Wodzu Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 G&B William raz jeszcze, tym razem udało się zrobić zdjęcia w lepszym świetle, co by ciemnobrązowym zamszu było dla mnie dość trudne. Kończą pierwszy sezon zimowy, używane 2-3 razy w tygodniu przez 10-12 godzin. Regularnie szczotkowane i zabezpieczane nano-protectorem. Tylko i aż tyle. 2 Cytuj
musa19 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 @fan_dobrego_buta Rewelacyjne są te AS. Gratuluję i mam nadzieję, że będą się dobrze nosić. Ileż już razy przymierzałem się do ich zakupu... Pozdrawiam. Cytuj
Kawowy_Michał Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Nie mogę się zdecydować... Czerwone, żółte? A może błękitne lub różowe? 2 Cytuj
musa19 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Czarne? (Na moim monitorze buty wyglądają na czarne). Pozdrawiam. Cytuj
Kawowy_Michał Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 To są czarne kielmanki, ale pytałem o kolor sznurówek Wybrałem błękitne, będą pasowały do niebieskich chinosów. Cytuj
4inHand Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Trochę popłynąłem, ale to buty "biurowe" 1 Cytuj
bulyt50 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Marcin,miło popatrzeć na ładne buty. Cytuj
superjinx Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Pierwszy wpis. Proszę o wyrozumiałość. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 17 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Przepraszam za kiepskie zdjęcia, niestety sztuczne światło w hotelu nie pomaga - wczoraj Herring Morriarty - dziś Yanko 659 14 Cytuj
Koval Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 @superjinx - nie przepraszaj tylko lepiej pokaż zegarek w dedykowanym wątku! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi