Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

eeee... ekwilibrystyka z użyciem teczki i telefonu w rękach spowodowała nienaturalną postawę i nie pozwoliła mi podciągnąć nogawek do fotografii, jak się często spotyka na forum :)

i chyba język wystawiałeś z emocji bo coś pokapało  ;)

Opublikowano

@Parmigiano - nogawki są dość szerokie i niespecjalnie zależało mi na ich zwężaniu (średnio lubiany garnitur z Vistuli) - przyjrzę się im, bo na zdjęciu wygląda tak sobie, a w rzeczywistości załamują się na raz.

@Krzysiek_W niestety trudno mi polemizować z tak przenikliwym umysłem :) chylę czoło z zaciśniętymi ustami

Opublikowano

Podwójne monki.

Barker dla Tyrwhitta.

Bardzo ładne kopyto, szerokie w śródstopiu proporcjonalne zwęża się ku czubkowi.

Czubek jest wydłużony, ale nie przesadnie.

Przyjemna skóra w typie museum calf.

Wykonanie cholewki - bez większych baboli.

Duży minus za podeszwę - papierowa i cienka jak dupa węża.

Moim zdaniem nie są warte regularnej ceny 200Ł, natomiast w cenie 125Ł, po kursie funta z czerwca - ok.

qBwVEhbl.jpg

WxzYzZUl.jpg

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Podwójne monki.

Barker dla Tyrwhitta.

Bardzo ładne kopyto, szerokie w śródstopiu proporcjonalne zwęża się ku czubkowi.

Czubek jest wydłużony, ale nie przesadnie.

Przyjemna skóra w typie museum calf.

Wykonanie cholewki - bez większych baboli.

Duży minus za podeszwę - papierowa i cienka jak dupa węża.

Moim zdaniem nie są warte regularnej ceny 200Ł, natomiast w cenie 125Ł, po kursie funta z czerwca - ok.

qBwVEhbl.jpg

WxzYzZUl.jpg

Ciekawe monki. Był moment, że również się nad nimi zastanawiałem.

Gratuluję świetnego zakupu!  :-P

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zdjęcie bardziej pasuje do wpisu "Jakie buty będę miał od jutra na sobie", jednak takiego nie mamy.  Właśnie wrzuciłem do walizki Herringi,  a do samolotu  ubieram Yanko. Mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu ,uda mi sie strzelić kilka fotek butów w akcji. Yanko są już sprawdzone. Natomiast Herring Morriarty by AS  będą testowane w terenie pierwszy raz.

post-3391-0-37210400-1426368004_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

G&B William raz jeszcze, tym razem udało się zrobić zdjęcia w lepszym świetle, co by ciemnobrązowym zamszu było dla mnie dość trudne. Kończą pierwszy sezon zimowy, używane 2-3 razy w tygodniu przez 10-12 godzin. Regularnie szczotkowane i zabezpieczane nano-protectorem. Tylko i aż tyle. ;)

WP_20150315_003.jpg

WP_20150315_004.jpg

WP_20150315_005.jpg

• Oceniam pozytywnie 2