wimon Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Panowie, jeśli "Stara Gwardia" nie ma problemu z obecnością na spotkaniu nowego forumowicza, to chętnie bym się na nim pojawił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Zapraszamy wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Ja się spóźnię, ale powinienem być zanim się wszyscy ulotnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Do której mniej więcej impreza potrwa (albo jak to zazwyczaj bywa)? Nakładają mi się dwie imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Ostatnio do 1.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Będę o ok 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Nikt się nie odzywa; spotkanie pewnie jeszcze trwa 😨 Dziękuję wszystkim za sympatycznie spędzony czas a sam lokal nie był wcale taki straszny 😉. P.S. Nie muszę już szukać na allegro, udało się upolować 😎: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Budzimy się powoli Bardzo dziękuję wszystkim za bardzo miłe spotkanie ( kto nie był niech żałuje) i już dziś zapraszam na drugie warszawskie spotkanie forumowe w lutym. Datę i miejsce wybierzemy później. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Dzięki wszystkim, było bardzo sympatycznie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Ja również dziękuję. Była spora frekwencja, około 20 osób z BwB i KMZiZ. Należy odnotować: pojawienie się naszego moderatora @mosze, widzianego ostatnio na spotkaniu forumowym jeszcze za czasów Macaroniego oraz brak Michała vel @xkoziol na którego do końca czekałem z piwem BwB Z ważniejszych spraw - pojawiły się pewne pomysły wspólnych wycieczek "krajoznawczych" z KMZiZ ale to bliżej wiosny ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie miło było Was poznać w realnym świecie mam nadzieję, że uda się w Warszawie zachować cykliczność spotkań! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Bardzo miło było się spotkać, poznać na żywo wielu Forumowiczów i odświeżyć stare znajomości zegarkowe Piwo BwB też bardzo zacne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Panowie, skoro pierwsze warszawskie spotkanie forumowe spotkało się z tak pozytywnym odbiorem, może warto pójść za ciosem i spotykać się cyklicznie powiedzmy raz w miesiącu. Chciałbym, żeby w miarę możliwości każde spotkanie odbywało się za każdym razem w innym miejscu i co za tym idzie za każdym razem miało trochę inną formułę. Co o tym sądzicie? Proponuję więc następne spotkanie w sobotę 4 marca. Godzina i miejsce do ustalenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Moi drodzy, zmuszony jestem zamienić 4 marca na 11 marca (też sobota), proponuję Vitkac (proszę się nie sugerować nazwami butików znajdujących się w nim, zarówno bar jak i restauracja nie jest taka droga na jaką wygląda), godzina np. 17. Co o tym sądzicie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 data nawet lepsza, po 8 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Moi drodzy, zmuszony jestem zamienić 4 marca na 11 marca (też sobota), proponuję Vitkac (proszę się nie sugerować nazwami butików znajdujących się w nim, zarówno bar jak i restauracja nie jest taka droga na jaką wygląda), godzina np. 17. Co o tym sądzicie? A dobre to miejsce jest? Może marudzę, ale spotkanie w galerii handlowej, gdy na mieście tyle ciekawych lokali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Dobre, nie ma obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Będzie Pan zadowolony. Następne spotkanie będzie w innym ciekawym lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Ok. Dziękuję za rozwianie wątpliwości Tym bardziej, że nie byłem jeszcze w tym przybytku 'luksusu' więc chętnie sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 @michau, spokojnie - całą 'galerię handlową' mijasz bokiem, jadąc schodami/windą do 'wodopoju'... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Przypominam, II warszawskie spotkanie forumowe odbędzie się w sobotę 11 marca o godz. 17 w Vitkacu. Zaczynamy w barze, w miarę rozwoju sytuacji zawsze można przenieść do restauracji piętro wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 Chętnie przyjdę.Ktoś jeszcze będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 Też będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Oczywiście będę. Jak będą jakieś kobiety to mam też kandydatkę która przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Kobiety zawsze mile widziane, zapraszamy wszystkich. Przypominam, jutro godzina 17. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi