+Immune+ Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Model chukka, kopyto 200 z aktualnej kolekcji. Masz zdjęcie podeszwy, jeżeli to aukcja to prześlij mi link na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Jakiś czas temu kupiłem parę Mercanti Fiorentini w Warszawie, za sporo mniej niż w tym linku. To nie był dobry zakup, to był beznadziejny zakup. Są to jedne z najbardziej, jeśli nie najbardziej niewygodne buty jakie miałem na nogach (przy mierzeniu w sklepie nic na to nie wskazywało). Buty są chyba tureckiej produkcji. Na materiały użyte też raczej zasłonę milczenia należy opuścić. Niestety, buty są produkcji włoskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Andrew. Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Witam. Czy ktoś mógłby mi pomóc zidentyfikować markę ze zdjęcia? Niestety nie mogę skojarzyć logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Ja mam kilka rzeczy marki "Made in Italy", na ogół dobre, ale trochę drogie A na poważnie, ten zawijas na dole zdjęcia absolutnie nic mi nie mówi (jeśli to on ma być jedyną wskazówką do identyfikacji). Sam też mam pytanie: w czasach studenckich upolowałem w jednym SH przepyszną marynarkę tweedową, ale na próżno usiłowałem zidentyfikować jej pochodzenie. Są na niej dwie wszyte metki, jedna: Winkler's, Mayfair Tweed, Bromley Leight; i druga: Willys København. Wnioskuję, że to marynarka duńskiej firmy uszyta z angielskiego tweedu, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Knowledge Cotton. Mówi Państwu coś ta marka? Kupiłem w TK-ju chinosy przecenione z 544zl na 99zl i zastanawiam się czy za pierwotną ceną idzie też jakość Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Według mnie nie: mam sweter, też z TK, jest OK, ale na pewno nie wart oryginalnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x5c Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Soldini? Buty robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Soldini? Buty robią. Mógłbyś kolego sprecyzować o co dokładnie Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Soldini? Buty robią.Mógłbyś kolego sprecyzować o co dokładnie Ci chodzi? Jak to? Kolega zadał sobie pytanie, a potem na nie odpowiedział. Chciał pogadać z kimś na swoim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Dzięki! A tak na marginesie, spodnie mają małą dziurkę na wysokości prawej łydki...stąd ta cena zapewne...ach, ten TK :/ P.S. Może zamiast Soldini miało być SOLIDNI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x5c Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 http://lmgtfy.com/?q=soldini+shoes&l=1 Uprzedzając pytanie "no i o co chodzi?", to chodzi o opinie, albo czy ktoś coś słyszał kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Uprzejmość nakazywałaby pełnym zdaniem wyrazić swoje oczekiwania w pierwszym poście, zamiast rzucać lakoniczne "Solidni? Buty robią.". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x5c Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Nie, nie, po prostu uznałem, że jeśli ktoś jest tu od n lat, preferował będzie zwięzłą formę, kiedy nie ma potrzeby rozpisywania się. Następnym razem będę pisał precyzyjniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Prośba od koleżanki, która nabyła na pchlim targu kapelusz z metką jak na zdjęciach, ktoś kojarzy ta firmę? Kapelusz Taki raczej meski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Zabytek - firma nie istnieje od jakiś 20 lat. Kiedyś były to niezłe angielskie formalne ubrania dla gentlemanów. Edyta: tu więcej: http://www.thefedoralounge.com/showthread.php?50010-Info-about-G-R-Dunn-amp-Co-hat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Prośba od koleżanki, która nabyła na pchlim targu kapelusz z metką jak na zdjęciach, ktoś kojarzy ta firmę? Kapelusz Taki raczej meski. http://en.wikipedia.org/wiki/Dunn_%26_Co. http://www.independent.co.uk/news/business/dunn--co-calls-in-the-receivers-1315374.html Na zdjęciach detale wykończenia wyglądają ładnie, więc to pewnie oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Czy zna ktos marke "Armata di mare", badz moze cos wiecej o niej powiedziec? Pytanie to pojawilo sie juz na forum, ale wydaje mi sie ze nikt nigdy nie odpowiedzial. Pytam z czystej ciekawosci- kupilem stosunkowo tani sweter w tk maxx wlasnie z taka metka i jestem ciekaw coz to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 W tikeju jest sporo marynarek Adm, niebrzydkie wzory, ale niemiłe w dotyku - a powodem jest fakt wykonania tychże marynarek z plastiku. Proponuję starannie przeanalizować skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Kupilem sweter, calkiem ladny, gruby granatowy kardigan. Sklad wg metki to 90 % welny, 10 % kaszmiru, co mnie mocno zaskoczylo i zaciekawilo - stad pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Kupilem sweter, calkiem ladny, gruby granatowy kardigan. Sklad wg metki to 90 % welny, 10 % kaszmiru, co mnie mocno zaskoczylo i zaciekawilo - stad pytanie. O co pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 O markę Armata di Mare - kupił sweter z takiego materiału i chciał się o nią podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Widze ze watpliwosci o co chodzilo w moich postach zostaly wyjasnione W takim razie pozwole sobie jeszcze raz zapytac- czy poza Mosze ktos cos wie o marce Armata di Mare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 Widze ze watpliwosci o co chodzilo w moich postach zostaly wyjasnione W takim razie pozwole sobie jeszcze raz zapytac- czy poza Mosze ktos cos wie o marce Armata di Mare? Ubrania casualowe i sportowe. Sporo sztucznych materialow i czesto dosc krzykliwy design (wielkie napisy itp.). W Polsce widzialem jeszcze w RC. Sporo robią w ChRLD. Do czego się przyznają tutaj: http://www.armatadimare.com/gb_en/company/ Nie jest to żaden szał ani żadna wielka marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Dziekuje za odpowiedz Widzialem ich strone internetowa. Nie spodziewalem sie nic szczegolnego, tak jak pisalem, pytalem z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi