roland Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 Nie szukała butów jakościowych - bo po co na jeden raz? btw, ktoś wie kiedy startuje wyprzedaż w Bytom'iu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 Na pewno miała kilka par dobrych, a resztę tanich, co wcale nie jest taką złą koncepcją, także dla mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Jaki garniturowy MTM w stolicy jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Jaki garniturowy MTM w stolicy jest najlepszy? Jaki krawiec bespoke w Warszawie jest najlepszy? Nie ma na twoje pytanie jednoznacznej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Jaki garniturowy MTM w stolicy jest najlepszy? Jaki krawiec bespoke w Warszawie jest najlepszy? Nie ma na twoje pytanie jednoznacznej odpowiedzi. W każdej branży jest ścisła czołówka i ogony. Ja na próbę zdecydowałem się (prawie) na niemieckiego REGENTA. Więcej o tej manufakturze: http://www.gentlemansgazette.com/regent ... nufactory/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Üxküll i mtm - koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Nie jest to Warszawa tylko Ostrów Wlkp., ale wklejam tutaj: http://www.montesuma.pl/ Piszą, że szyją z tkanin Vitale Barberis Canonico, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Drapers, Dormeuil. Czy ktoś miał przyjemność (lub nieprzyjemność) współpracować z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 xkoziol - mistrz ciętej riposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Ciekawe czy właściciel Montesumy zapłacił prawa autorskie za wykorzystanie zdjęcia VBC? http://www.vitalebarberiscanonico.it/ Poniżej dwa screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Znając życie to pewnie ich domorosły grafik wyrolował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 Nie przypominam sobie, aby się pojawiała ta firma: http://www.mercer-fashion.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek85 Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Nie przypominam sobie, aby się pojawiała ta firma: http://www.mercer-fashion.pl/ Czy ktoś zamawiał u nich marynarkę albo garnitur? Ciekaw jestem opinii. Zastanawiam się nad marynarką klubową. Mam budżet ok. 2500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Coś nowego na pl. Trzech Krzyży. www.facebook.com/AtelierZablotny Ciekawe logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Wszystkie nowo otwierane przybytki noszą dumną nazwę "atelier", aż sprawdziłem w słowniku, co to tak naprawdę znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Szybcy są otworzyli 29 października, a 16 listopada już zadowolony klient! Ciekaw jestem w którą stronę będą się rozwijać czy raczej MTM/RTW czy jednak Bespoke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Logo piękne, widać dbałość o szczegóły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 W odróżnieniu od węzła krawatowego, muszka nie ma możliwości regulacji i dlatego jej długość powinna być dobrana do obwodu szyi. Po czym następuje relacja fotograficzna z szycia muchy zawiązanej "fabrycznie". Ciekawe czy mają taką samą usługę z krawatami bespoke: "dopasowany do szyi klienta, możliwość wyboru jednego z aż 50 węzłów" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 ,,Świetne" pasowanie kratki w tej marynarce. Zaznaczyli tylko dobre momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Przy wszyciu rękawa i ostatnie linii poziomej na wyłogach im się nie udało oraz pod rękawem na torsie to jest jakaś maszkarada Również moim zdaniem ważnym miejscem jest szew na rękawie po wewnętrznej stronie (biegnie od pachy). To tak edukacyjnie dla potomnych, bo krytyka powinna być konstrukcyjna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Czy ktoś wie co się dzieje z warszawskim salonem Da Vinci? Nie da się do nich dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Ja nie wiem, ale wiem kto na pewno będzie wiedział... http://e-davinci.pl/contact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Nie odpisują na maile. A wczoraj się dowiedziałem, że p. Marcin już u nich nie pracuje, choć na www widnieje. Salon jest zamknięty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Telewicz Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 śledzę to forum od dłuższego czasu, ale nie miałem okazji się wypowiedzieć chciałbym się przywitać ze wszystkimi, a zarazem pomóc pattonowi. DaVinci jest upadające. Z tego co dzwoniłem jak chciałem jakiś czas temu zamówić sobie koszule, to niestety dostałem informacje od pracowników, że nie dostają pensji. Zlecenia na koszule nie przyjmują. Jeżeli szukasz koszul, to mogę powiedzieć ze swojego doświadczenia, które trwa już prawie 2 sezony, to polecam www.koszulenamiare.pl - można zrobić dowolną koszulę, materiały są bardzo przyjemne, a to co mi pasuje to fakt, że koszule są dopasowane przez tego Pana, a nie worki jakie kupowałem wcześniej w sklepach albo takie, że wyglądałem jak sardynka. Wpierw zamówiłem jedną na próbę, a żona ostatnio zrobiła mi w wakacje niespodziankę na urodziny i dostałem aż trzy. W pracy się sprawdzają i wyglądam jak człowiek (brzuszek mi nie zniknął, ale wyglądam dobrze jak na moje walory). Jeżeli szukasz garniturów, to Buczyński www.buczynski-tailoring.pl robi nieźle, choć nie dla każdego cena. No ale coś za coś. Ja uszyłem najtańszą wersję, ale nie zdążyłem się nachodzić bo był mi potrzebny na komunię córki, a tak nie chodzę w garniturach. Jeżeli dobrze pamiętam, to robi też płaszcze, marynarki, buty? Nie wnikałem w to za bardzo, bo zależało mi na garniturze dobrze skrojonym pod mój balast w postaci brzucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Może wobec tego pokażesz jakieś zdjęcia zamówionych koszul na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Uderzyło mnie trochę to, że preferują koszule w kolorze sukni panny młodej... Ale może chociaż ich jakość jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi