JDC Napisano 20 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2022 2 minuty temu, matt_falley napisał: Tak, to marynarka z Poszetki. Rozmiarem, który leży na mnie dobrze bez przeróbek jest 48L. Tutaj jest 48R, który ma 1-2 cm szersze wymiary. Wydłużyłem też rękawy o 2 cm. Pani w zakładzie krawieckim nie sugerowała taliowania. Osobiście czuję się wygodnie w niej i raczej nic już nie będę zmieniał. Rozumiem, teraz mam jasność, nie wiedziałem, że ta była dostępna również w wersji REGULAR. Zgadzam się z przedmówcami a propos spodni, ale fajnie, że wymieniasz garderobę. Sam przez to przechodziłem i chcę Cię ostrzec - ten proces chyba się nie kończy, przynamniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Challis Field Tweed 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myroon Napisano 20 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2022 5 godzin temu, Tomasz.Godziek.Poszetka napisał: Challis Field Tweed I namówił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Pan Tomasz Czalis 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 24 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2022 Podwójna jodełka 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. matt_falley Napisano 25 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2022 Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje... sprawdzone połączenia wzorów i kolorów. Dzień dobry! 😄 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2022 Suitsupply, Camiceria Olga, Embassy of Elegance, Poszetka 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 27 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 -Zielone spodnie, krawat i poszetka-Niebieska koszula-Granatowa marynarka-Brązowe buty - szelki jakie są każdy widzi:) 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 To nie spam, bo z dzisiaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 29 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2022 Dziś wyjątkowa sytuacja, na którą czekałem trzy lata, więc założyłem też niecodzienny (jak dla mnie) krawat - knit. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamilp Napisano 30 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 Mało mam okazji, żeby coś tu wrzucić. Weselnie. Zdjęcie kalkulatorem🙃 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 3 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2022 Garnitur, choć nie muszę. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 4 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2022 Wełny, kaszmiry, zamsze. Jeszcze nie grzeją. Ubrania odzyskują swoją pierwotną funkcję. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2022 marynarka Andell's, Osovski, 2x Poszetka 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 5 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2022 Klubowo Marynarka - Susu, Krawat/Poszetka/Koszula/Spodnie/Buty - Poszetka 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 6 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2022 Krawat/koszula/garnitur/poszetka/buty - Poszetka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 7 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2022 Krawat/koszula/poszetka - Poszetka Garnitur - SuSu, Buty - Crownhill 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2022 A ten van Gogh to w domu Ci wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 8 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 12 godzin temu, pablocito napisał: A ten van Gogh to w domu Ci wisi? W domu nie ale w pracy już tak 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeraFinn Napisano 8 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 Tylko pamiętaj by się nie zainspirować autoportretem van Gogha, i nie zrobić to co on, bo ten całkiem ładny garnitur i krawat będzie trudno wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 8 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 Uszy zostają na miejscu 😉 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 8 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 W domu nie ale w pracy już tak Google podpowiada, że akurat ten autoportret wisi w Atenach. Jeśli to oryginał to zazdroszczę ciekawej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 10 minut temu, pablocito napisał: Google podpowiada, że akurat ten autoportret wisi w Atenach. Jeśli to oryginał to zazdroszczę ciekawej pracy. Ten konktetny wisi w Katowicach jeśli dobrze kojarzę 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 9 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2022 Jak waszym zdaniem wypada połączenie prążka bengalskiego z wzorem glen check? Dziś dół w formie jasnoszarej flaneli w kant 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2022 2 godziny temu, matt_falley napisał: Jak waszym zdaniem wypada połączenie prążka bengalskiego z wzorem glen check? Dziś dół w formie jasnoszarej flaneli w kant Jest spoko, choć krawat przydał by się trochę ciemniejszy (ale może zdjęcie jest prześwietlone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi