Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 24 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2021 Garnitur bespoke - Dom Krawca Koszula i mucha - Poszetka Wesołych Świąt! 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ciasteczkowy Napisano 24 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2021 Takie tamMarynarka Tallinder // krawat Patine // koszula Wólczanka // poszetka nie pamiętamWesołych, zdrowych i spokojnych Świąt!!! 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 24 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2021 Wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 25 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2021 Wesołych Świąt! U mnie standardowy zestaw i niestandardowa żona: 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 25 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2021 To ja się pochwalę, że moja żona też dość niestandardowa, szczególnie w tym roku 30 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2021 O! Małżeństwo Arnolfinich:) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 25 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2021 Rok temu życzyliśmy sobie niestandardowych następnych świąt i są 😊 31 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 25 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2021 Dziś klubowo z kilkoma wodotryskami: - flanelowy blazer - koszula winchester pin collar mtm - spodnie gurkha flanela: 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 27 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 I po świętach. Marynarka z Harris Tweedu, kamizelka SuSu, koszula Mortimer & Armstrong, krawat Republic of Ties 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 tegoroczne ostatki cmdns 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 Kasza z koronką 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2022 Pierwsza odsłona mojego nowego garnituru ze znanego już tutaj zakładu krawieckiego Lazar w Rybniku. Tym razem to wynik dwóch krótkich podróży na Śląsk (w sumie trzy spotkania). Projekt całkowicie poprowadzony przez kolegę @JDC. 25 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2022 Piękny:). Miłego noszenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 10 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2022 21 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Pierwsza odsłona mojego nowego garnituru ze znanego już tutaj zakładu krawieckiego Lazar w Rybniku. Tym razem to wynik dwóch krótkich podróży na Śląsk (w sumie trzy spotkania). Projekt całkowicie poprowadzony przez kolegę @JDC. Ależ dobrze zgrały się tutaj te jodełki na koszuli i marynarce! Niech się dobrze nosi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2022 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 "Śnieg z Momoyogusa – Kwiaty stu pokoleń" (ok. 1909–1910) autorstwa Kamisaki Sekki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
checkeredstripedhawk Napisano 4 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2022 Chciałbym się jakoś przywitać, gdyż do tej pory czytałem jedynie forum (nawet bez rejestracji), a w ramach powitania wrzucam zdjęcie z typowym dla mnie zestawem - smart casual codziennie, styl formalny rzadziej. Kraciasto-prążkowato 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2022 Eeee no straszyłeś jakimiś kratami pomieszanym z prążkami jak u clowna a tu całkiem zwyczajny każual. Na przyszłość - dla takich zestawów istnieje wątek „Co mam dziś każualowego na sobie”, a CMDNS jest zarezerwowany dla bardziej eleganckich ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
checkeredstripedhawk Napisano 5 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2022 Ok. Zapamiętam na przyszłość. Może to "straszenie" wynikło z praktyki dnia codziennego a zdjęcia robię bardzo rzadko (jak na razie ) wiec nie miałem dobrego przykładu 😅 poza tym otacza mnie w pracy szaro bura rzeczywistość i to wzmaga poczucie clownowe ☺☺☺ pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2022 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 6 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2022 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2022 Jak zwykle klasa. Nie próbowałeś podwinąć tyłu ronda kapelusza do góry? Ja doszedłem do takiego rozwiązania, że w zimowym kapeluszu podwijam tył ronda a w panamie zostawiam opuszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2022 Jeżeli chodzi o kapelusz, to do znudzenia można powtarzać, że kluczowe są two tilts: https://www.pinterest.nz/pin/17662623508754757/ 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi