Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 2 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Zaraza zarazą a praca praca pracą 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Uwaga nieczyste sumienie 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 3 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Trzeba się ubrać troszkę ciepłej: garnitur i koszula: SuSu, krawat: Drake's, poszetka: @Dignito, buty: TLB, skarpetki: Patine @saphir.pl 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Tabakowy Urban 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 8 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Jakoś tak to sobie wyobraziłem.. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 9 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 Hej, dawno nic to nie wrzucałem, więc dzisiejsze... 25 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 14 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Póki nie ma pluchy jasne spodnie jeszcze ujdą. 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Angelo Nardelli, SuSu, Poszetka x2 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Norfolk + koszula z cześciowego odzysku + flanela + dżins 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 15 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 Góra/dół 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2020 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 17 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 Do Gwiazdki jeszcze tydzień, ale ja już w mocno świątecznym klimacie 17 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 18 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Co ja zrobię, że uwielbiam te kraty.. Pzdr 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 18 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 W dniu 8.12.2020 o 18:45, eye_lip napisał: Jakoś tak to sobie wyobraziłem.. Ja dziś podobnie - Wigilia online. Mała wariacje na kołnierzu: 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 @phantom trzeba było dać cynk, że jest jakieś zamówienie grupowe. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 @phantomco to za materiał (producent, numer w próbniku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 21 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @phantom trzeba było dać cynk, że jest jakiś zamówienie grupowe. 😁 Następnym razem dam znać:) @Zajac Poziomka Tkanina to wełniany houndstooth z próbnika Redy, nr 318002/1. Mid-grey z daleka. Bardzo fajny, nienachalny materiał. Garnitur wykonany w opcji CM Suitsupply. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 [mention]phantom [/mention] Jako, że masz doświadczenie w CM od SuSu - wybierasz ten sam rozmiar, co w RTW? SuSu ostatnio kombinuje z rozmiarówką rzeczy z wieszaka (albo po prostu nie trzyma rozmiarówki) a przymierzam się do pierwszego zamówienia. Ewentualnie - mógłbyś podać szerokość w klatce i talii (wysokość guzika) w pokazanej marynarce?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 6 minut temu, Nawrot napisał: Jako, że masz doświadczenie w CM od SuSu - wybierasz ten sam rozmiar, co w RTW? SuSu ostatnio kombinuje z rozmiarówką rzeczy z wieszaka (albo po prostu nie trzyma rozmiarówki) a przymierzam się do pierwszego zamówienia. Ewentualnie - mógłbyś podać szerokość w klatce i talii (wysokość guzika) w pokazanej marynarce? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, wybieram ten sam rozmiar zawsze, niezależnie czy RTW czy CM - 50 przy mojej lekkiej otyłości 177 cm, 79 kg:). Rzeczywiście, niektóre Havany różnią się od siebie - w opcji CM są z węższym rozstawem guzików (co właściwie uniemożliwia poszerzenie poprzez przeszycie guzików), w RTW zdarzają się z szerokim rozstawem guzików (głównie te z nakładanymi kieszeniami). Muszę przyznać, że nigdy nie zdarzyło mi się zamówićw SuSu innego rozmiaru niż ten, który noszę normalnie (w Jortach 50, muszę przeszyć guzik o 1 cm, 1,5 cm - są bardziej dopasowane w talii). W tej Havanie talia - 99 cm, długość (nie licząc kołnierza) - 76 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 [mention]phantom [/mention] Dzięki za informację, talia wypada dość standardowo. A robiłeś coś w opcji „from scratch”? Bo taka opcja mnie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 38 minut temu, Nawrot napisał: Dzięki za informację, talia wypada dość standardowo. A robiłeś coś w opcji „from scratch”? Bo taka opcja mnie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie, nie korzystałem jeszcze z tej opcji. Nie chcę przedobrzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 20 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Jakieś zwierzę mi z brustaszy wychodzi. Szóstka dla poszetki.com! 👌 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 23 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 24 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2020 Wesołych Świąt Panowie! 🎄 Domyślam się, że to nie ten temat, ale może przejdzie w ramach świątecznego wyjątku 😜 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2020 Jednak na 7foldzie kitona można zrobić łezkę;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi