gdynianin Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 3 godziny temu, TheMakowski napisał: Kolega @Cineos ma racje, marynarka pochodzi z aktualnej letniej kolekcji @poszetka.com gorąco polecam Powiem szczerze, że kolor marynarki na Twoim zdjęciu wygląda dużo ciekawiej niż kolor w realu. Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 Powiem szczerze, że kolor marynarki na Twoim zdjęciu wygląda dużo ciekawiej niż kolor w realu. Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.Na tym zdjęciu wyszła piękna zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 Prawda, na żywo trochę za żywa zieleń jak na mój gust ale tutaj super @adamW skąd krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 5 minut temu, papiez_ napisał: Prawda, na żywo trochę za żywa zieleń jak na mój gust ale tutaj super @adamW skąd krawat? @poszetka.com- polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 14 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2019 Marynarka: SuSu Krawat & poszetka: poszetka.com Koszula: Osovski 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 14 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2019 Pogoda w Łodzi paskudna:( 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2019 8 hours ago, phantom said: Pogoda w Łodzi paskudna:( 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 15 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2019 Już podobnie było, ale to mój ulubiony zestaw. 18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 16 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 Marynarka: SuSu Krawat & poszetka: poszetka.com Koszula: Osovski P 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 Z Kirby Allison’em który wpadł na Manhattan zrobić kilka filmów na swojego YouTube. W ostatnich 5 miesiącach widzieliśmy się z Kirby 3 razy. W Londynie, w Dallas i w NYC. Każde spotkanie z Kirby to okazja do rozmowy o butach i garniturach a także do poszerzenia mojej sartorialnej wiedzy bo jest on wyjątkowym znawcą tematów bespoke. Polecam Wam jego kanał na YouTube. Takiej skarbnicy wiedzy o bespoke chyba jeszcze nikt nie zgromadził w jednym miejscu. 13 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 17 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2019 Wiele spraw ma "w drugą stronę" ale paski akurat w tę samą. O ja głupi, lustrzanego odbicia nie poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 Z zeszłego tygodnia * Krupa & Rzeszutko * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 Taki wynalazek- portki z mieszanki wełny i bawełny. Całkiem nieźle się spisują- nie gniotą (nadmiernie) i zapewniają wysoki komfort termiczny. Reszta lniana: 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 @Tanatos70 spodnie same w sobie wyglądają bardzo fajnie, ale w tym zestawie wolałbym chyba jakieś o większym kontraście z marynarką. Szczególnie na pierwszym zdjęciu całość się trochę za bardzo według mnie zlewa ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 11 minut temu, blekit napisał: @Tanatos70 Szczególnie na pierwszym zdjęciu całość się trochę za bardzo według mnie zlewa ze sobą. Spodnie raczej szarobłękitne, marynarka granatowa. IMO kontrast jest, ale... zapytam kota : 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 Z wyrokami kota nie będę polemizował tutaj faktycznie wygląda to dużo lepiej, to chyba kwestia oświetlenia na pierwszym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 Cień od parasola. W słońcu ( na fotelu) kontrast większy, ale mocniejszy byłby wskazany ( kot się wypowiedział 😉). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 19 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 Marynarka: SuSu Krawat: Poszetka Poszetka: ZackRoman Koszula: Osovski 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel1433 Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 Prawie z dzisiaj 😉 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 20 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 Marynarka: Poszetka.com Krawat (lniana grenadyna- fajna rzecz) & poszetka: Poszetka.com Koszula: Osovski 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 21 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Marynarka: SuSu Krawat & poszetka: Poszetka.com Koszula: Osovski 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Marynarka & koszula: SuSu Poszetka & krawat: Poszetka.com 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 @adamW moim zdaniem krawat i poszetka są za bardzo zbliżone, wygląda to trochę jak gotowy zestaw. Poza tym ja nie lubię denimowych koszul w eleganckich zestawach, ale wiem że to ostatnio dość powszechny trend. Ja z kolei miałem ochotę trochę pojechać po bandzie. Stąd takie połączenie koszuli i krawata. Resztę na szczęście utrzymałem stonowaną, ale i tak jest "grubiej" niż zazwyczaj u mnie ostatnimi czasy * Andells * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 27 minut temu, blekit napisał: @adamW moim zdaniem krawat i poszetka są za bardzo zbliżone, wygląda to trochę jak gotowy zestaw. Poza tym ja nie lubię denimowych koszul w eleganckich zestawach, ale wiem że to ostatnio dość powszechny trend. Pokaż ukrytą zawartość * Andells * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Yanko Poszetka i krawat mają inne odcienie. Poszetka jest musztardowa, krawat zdecydowanie żółty. W każdym razie faktycznie są dość podobne. Co do koszuli to poniekąd się zgodzę- założyłem najpierw koszulę i stwierdziłem że nie wiem z czym ją połączyć a koniecznie chciałem założyć ten krawat jako nowy nabytek. Generalnie lepiej czuję się w bezpieczniejszych i bardziej klasycznych zestawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi