Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Pierwsze powiewy wiosny. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * 2x Poszetka (+ kaszkiet) * TLB Mallorca 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Dziś tak; CT, Próchnik, RoT, Bytom, M&S, ledwie widoczne szelki od Doleath a poza kadrem Loake Cannon Ten Próchnik to swoją drogą ciekawostka; staruteńka koszula z czasów prcPróchnik, nabyta bodaj za 20 zł w 2015 roku. Pod marynarkę jeszcze się nadaje, choć to jej ostatnie podrygi - wreszcie poddaje się sztywnik kołnierza. Żal mi jej, bo to „pamiątka” początków mojej ”sartorialnej” drogi a poza tym... ma przepięknie wyprofilowany kołnierzyk, ktokolwiek go zaprojektował - znał się na rzeczy! 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 11 godzin temu, blekit napisał: Pierwsze powiewy wiosny. Fajnie poza nakryciem głowy - wydaje mi się, że do dwurzędówki pasuje kapelusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 @mosze masz racje, ale kapelusze jakie mam nie pasują albo do pory roku albo do formalności zestawu. Poza tym miałem na sobie płaszcz, który zdjąłem na chwilę do tego zdjęcia. W pełnym rynsztunku moim zdaniem kaszkiet wygląda już w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Już trochę chłodniej. * Barbour * Suitsupply x2 * Poszetka x2 * Benevento * Vass 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Rano, fakt, było chłodno, ale teraz w słońcu można się całkiem zacnie ogrzać👍🏻 U mnie dziś Próchnik, Rene Lazar, Poszetka, Bytom, C.Berg. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 Ciepły poranek. * Polkap * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 7 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 Dzisiaj tak 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2019 Dziś trochę więcej rock’n rolla czyli denim i ciężki len; Massimo, Osovski, JohnMalker, N’onchalant, Levi’s501, poza kadrem - ciężki Berwick w „groszku”. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2019 Ponownie szantung grenadyna 16 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 Trencz, a raczej "trenczyk" Burberry. Jakoś lepiej się w nim czuję niż w takim pełnowymiarowym. Może jeszcze nie dorosłem : 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 Kot też był w kościele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 41 minut temu, Marcin_L napisał: Kot też był w kościele? Oczywiście , kot jest wierzący 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 Zuch kot. A autfit też niezgorszy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 Godzinę temu, Marcin_L napisał: Zuch kot. A autfit też niezgorszy :). Pięknie dziękujemy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 11 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Dziś tak: 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Szantung / Tweed / Bawełna / Wełna / Len 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbir Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 5 godzin temu, Outdersen napisał: Dziś tak: Co kropelka sklei, sklei, żadna siła nie rozklei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Dzisiaj. * Polkap * Henry Cottons * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * TLB Mallorca 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don_Mateo Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Paski i krata 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Paski i psi ząb 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 A czy nie byłoby lepiej gdyby koszula miała białe paski zamiast prążków? Wielkość wzorów na marynarce i koszuli jest podobna i troszkę mi się to gryzie. Dodatkowo większy kontrast kolorów pomiędzy nimi spowodowałoby "ożywienie" zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi