waski Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Post @BrotherM przeniesiony do casualu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Dzisiaj przyszła do mnie moja pierwsza grenadyna od @poszetka.com. Zakochałem się w tym krawacie i kupuje następne grenadyny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 🐇🍭 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 @Zajac Poziomka jest i krawat dla Ciebie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 Dziś z żyletkami na miasto 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Dzisiaj. * kaszkiet MiMe * Suitsupply Havana * koszula MTM Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 22 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Szybkie selfie zza biurka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Czyżby to popelina od MT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 7 minut temu, waski napisał: Czyżby to popelina od MT? Zgadza się, to MT. To ta koszula: Krawat to oczywiście EoE, poszetka od poszetka.com a garnitur to E. Berg MTM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Zamówiłem taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 @waskiCałkiem fajny materiał, myślę że będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 22 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 22 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 A dzisiaj tak 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Romanie, czy mogę poprosić o zbliżenie na szal? Jaki jest jego kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 5 godzin temu, damiance napisał: Romanie, czy mogę poprosić o zbliżenie na szal? Jaki jest jego kolor? To bardzo ciemny granat, może nawet midnight blue ale na pewno nie jest to czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2016 Blue, brown & grey. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benenvento * Herring 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lukmal Napisano 24 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Debiut w wątku. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Niezłe nawiązanie do brytyjskiego stylu wiejskiego, ale poszetkę to bym mniej wyeksponował. Z jakiej tkaniny jest koszula? Chyba nieco za elegancka, ale nie widać dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Z poszetką to złudzenie optyczne bo zdjęcie od "dołu" robione. Koszula różowa w kratkę. Wigilia na wsi to i styl wiejski. Koszula Arrow Marynarka Massimo Dutti Krawat wiadomo RoT - gościom bardzo się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Jeśli to marynarka z tegorocznej kolekcji - to na nią się zaczajałem, ale czmychnęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Zeszłorocznej. Identyczną często ubiera Dawid "Secondhanddandy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Wesołych Świąt! * marynarka Suitsupply Havana * koszula Osovski & Mr Vintage * krawat i poszetka od Poszetki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 Wiejskie klimaty: Spodnie Carl Jäger z kieszonką na nóż (u mnie bez noża) to najcieplejsze jakie kiedykolwiek miałem. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 Dnia 24.12.2016 o 21:06, Miro napisał: Jeśli to marynarka z tegorocznej kolekcji - to na nią się zaczajałem, ale czmychnęła... zeszłoroczna, mam identyczną, jestem z niej zadowolony, często ją noszę w okresie jesienno -zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 @artisan, @lukmal, dzięki za odpowiedzi. Rzeczywiście, tegoroczna nie ma klapek (czy jak się to nazywa) na dolnych kieszeniach i ma inny kolor. Ona ma 3 guziki oraz 30% poliamidu w składzie? Jeśli tak - to chyba wiem, który to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi