JDC Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 3 godziny temu, Whitesnake napisał: Dziękuje bardzo. :). To trochę tłumaczy dlaczego twoje spodnie tak mi się spodobały :). Kto je szył? Można zamówić zdalnie? Dzięki za miłe słowa Spodnie szyłem w Lazarze, u mnie w Rybniku, materiał miałem od @p_b. Z tego co się orientuję, to póki co nie szyją zdalnie, ale można zadzwonić i dogadać się. @p_b uszyli spodnie MTM w 1 dzień więc dlaczego by nie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Six fold / z tygodnia 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Z dzisiaj. Pierwsze zdjęcie na powietrzu w kurtce... a drugie już bez kurtki ale za to z moimi nowymi nabytkami. Szykujcie się na wspaniałe zdjęcia w JBMDNS! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Złote trzewiki dobra inwestycja na trudne czasy. W razie wojny ściągniesz i zapłacisz nimi za bilet lotniczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. faber Napisano 4 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. R0bert Napisano 5 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 SuitsSupply/SuitSupply Lazio/James Button/krawat z forum 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Dzisiaj. Szukam optymalnego miejsca do robienia zdjęć w nowym biurze, więc przez jakiś czas z jakością może być różnie * marynarka Suitsupply * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Shoepassion 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Oj, @blekit...u mnie dziś identyczna marynarka, koszula też niebieska (lekki prążek), brązowe monki... I weź tu człowieku wymyśl coś innego ps. nawet identycznie koszula opiera mi się na zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 W Katowicach casting do Peaky Blinders 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Widzę, że zielone krawaty robią się z miesiąca na miesiąc popularniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 6 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Aron jak ty robisz ten 4 in hand na tych szantungach. Ja trafiam na zbyt cienkie miejsce z węzłem i nic nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Nie umiem odpowiedzieć jednoznacznie - normalnie wiążę. Dopasowanie proporcji krawata zależy od proporcji noszącego krawat. Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale musisz być wysoki, skoro trafiasz na wąski fragment krawata przy wiązaniu. Jakimś ratunkiem może być uszycie krawata na wymiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Godzinę temu, Aron napisał: Nie umiem odpowiedzieć jednoznacznie - normalnie wiążę. Dopasowanie proporcji krawata zależy od proporcji noszącego krawat. Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale musisz być wysoki, skoro trafiasz na wąski fragment krawata przy wiązaniu. Jakimś ratunkiem może być uszycie krawata na wymiar. 176 cm Raczej średni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 No ja też mam 176 i u mnie problem odwrotny występuje Bo ja trafiam na zbyt szerokie miejsce i węzły mam za grube w szantungach Poszetki. Ale to też kwestia szczupłości szyi. @50groszy, jaki masz rozmiar kołnierzyka, jeśli wolno spytać? @Aron - węzeł piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Casualowy zestaw klubowy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 @Orzech, klapy mogłyby być szersze, wyłogi koszuli dłuższe, poszetka szerzej ułożona, a brustasza mniej "pływająca". Ale i tak mi się podoba Krawat z Wólczanki? Przyjemny wzór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 15 minut temu, Miro napisał: No ja też mam 176 i u mnie problem odwrotny występuje Bo ja trafiam na zbyt szerokie miejsce i węzły mam za grube w szantungach Poszetki. Ale to też kwestia szczupłości szyi. [...] Większe znaczenie ma chyba długość tułowia, niż obwód szyi. No i stan spodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 @Miro, a ja myślałem, że jest dobrze. Dziękuję za opinię. Poszetka trochę spadła - nie zwróciłem uwagi. Co miałeś na myśli pisząc 8 minut temu, Miro napisał: brustasza mniej "pływająca" ? Tak, krawat Wólczanki. Kupiłem 4 na black friday po 29zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 @Orzech, kieszonka w marynarce lepiej wygląda, jeśli częściowo wchodzi pod klapę. A Twoja jest od niej mocno oddalona. @Wodzu, jeśli ktoś ma kołnierzyk np. 38, a ktoś inny 42 - to mamy 4 cm różnicy w długości krawata - i tym samym w miejscu wiązania węzła. Zatem jest to całkiem istotny czynnik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 59 minut temu, Miro napisał: No ja też mam 176 i u mnie problem odwrotny występuje Bo ja trafiam na zbyt szerokie miejsce i węzły mam za grube w szantungach Poszetki. Ale to też kwestia szczupłości szyi. @50groszy, jaki masz rozmiar kołnierzyka, jeśli wolno spytać? @Aron - węzeł piękny 40 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Np to 2-3 cm więcej ode mnie. Nie tak dużo, ale jednak coś. Mogę też mieć nieco krótszy tułów, no i być może za mało ścieśniam węzły. Wszystkie czynniki razem mogą mocno wpływać na objętość węzła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Też przy kołnierzyku 38 i szantungach Poszetki mam ciut za gruby węzeł, jeśli nie postaram się go zawiązać ciaśniej. Trochę dziwi mnie, że przy rozmiarze 40 miałby być za mały w porównaniu do innych krawatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Jeżeli ma się kamizelkę, to można sobie pozwolić na wystającą krótszą końcówkę i przez to trafić na pożądaną szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi