Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 28 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Coś na cieplejsze dni z pracowni Zaremba. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Fajne ramiona chociaż zupełnie niezarembowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Fajne ramiona chociaż zupełnie niezarembowe Tak, jakieś takie mało wyeksponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Tak, jakieś takie mało wyeksponowane Widzę że zdjęcie wsiąkło. Wcześniej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Panama / czyli robimy kolejne zamieszanie na ulicy/w okolicy ... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Panama / czyli kolejne zamieszanie na ulicy/w okolicy ... Ładny krawat! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 31 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Garnitur: Suitsupply Koszula: Lambert Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Musztarda 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 1 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Garnitur: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply * koszula CT * krawat Jacques Britt * poszetka od Poszetki * monki Shoepassion To połączenie marynarka + spodnie będzie się chyba często tego lata powtarzać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 @Aron Wow, te buty prezentują się wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 2 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Marynarka: Massimo Dutti Spodnie: Benevento Koszula: Wólczanka Krawat: Suitsupply Poszetka: Poszetka.com Buty: Loake 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Tym razem Gandalf Szary 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply * koszula Osovski & Mr. Vintage * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Yanko * pasek Massimo Dutti Koszulę mam na sobie dopiero dwie godziny, ale póki co logo z metki nie wypaliło mi się na karku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Wczorajszy dzień bez krawata 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Marynarka: Massimo Dutti Spodnie: Benevento Koszula: Wólczanka Krawat: Suitsupply Poszetka: Poszetka.com Buty: Loake Aron, zgaduję, że marynarka to bawełna - jak widzisz ją łączenie jej ze spodniami z gładkiej wełny czesankowej? Pytam, bo mam podobną z MD i mam opory, ponieważ IMO kłócą się faktury, ale u Ciebie, podobnie jak u Zająca Poziomki, wygląda to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgadza się, marynarka uszyta jest z bawełny, ale spodnie też , tylko z gładszej. Z wełnianymi spodniami chyba bym jej nie połączył. Faktura, fakturą, ale wełna też wygląda delikatniej, jest lżejsza optycznie niż bawełna, dlatego możesz mieć wątpliwości. To wszystko nie znaczy jednak, że w Twoim przypadku spodnie i marynarka nie będą do siebie pasowały. Kolorystyka też ma znaczenie. Zrób może jakieś zdjęcia? Na zdjęciu poniżej wszystko gra według mnie, a faktury są znacznie różne: http://eu.suitsupply.com/en/jackets/hudson-red-plain/C954.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 @Aron Z tymi spodniami mnie zaskoczyłeś, dałbym głowę, że to wełniaki (brawo dla Benevento). Jutro zrobię zdjęcia i wrzucę. BTW ktoś kiedyś pisał, że jego żona czeka na zestawy błękita, ja z kolei czekam na Twoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robert M Napisano 5 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Lato w mieście. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Zmieniłbym krawat, ale ogólnie jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Zmieniłbym krawat, ale ogólnie jest ładnie. To jeden z moich ulubionych, więc zmiana nie wchodzi w grę, ale faktycznie jest na tyle charakterystyczny, że nie każdemu podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 @Robert M, co to za monki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 @Robert M, co to za monki? Otóż wielce ekskluzywna i niszowa rzemieślnicza robota, więc nie wiem, czy znasz - Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Otóż wielce ekskluzywna i niszowa rzemieślnicza robota, więc nie wiem, czy znasz - Massimo Dutti Coś słyszałem, to ten bespoke shoemaker z Portugalii - widzę, że czasem warto dołożyć do MD. Fajnie się prezentują, szkoda, że MD kończy się na rozmiarze za małym dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi