Aron Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Można wiedzieć skąd ta koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 znów SS, chyba już czas na własną kolekcję koszul 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 To mój debiut w temacie ale postaram sie w miarę możliwości być aktywny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Daję plusik na zachętę, ale moim zdaniem parę rzeczy przydałoby się do następnego razu poprawić: - za długie spodnie - za długie rękawy marynarki - odstający kołnierz w marynarce - ułożenie poszetki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Daję plusa za kolory, a w sumie miałem napisać to co Zajac Poziomka, ale mnie ubiegł. Długość spodni i rękawów marynarki w pierwszej kolejności bym poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Dzięki za uwagi co do spodni to również zauważyłem że są za długie a co do rękawów to o jaką długość skrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Kwestia preferencji... ja lubię mniej więcej takiej długości, jak ma blekit w szarej marynarce na tej podstronie, niektórzy jeszcze krótsze (i to nawet o kilka cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Ja skracam lub czasami wydłużam tak, żeby zakrywał tą kostkę, która znajduje się na ręce przed nadgarstkiem. Koszula do przegubu nadgarstka. Generalnie, według mnie chodzi o to, żeby rękawy marynarki i koszuli nie nachodziły na dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 16 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Czas powyciągać letnie rzeczy Koszula z kolnierzykiem typu one-piece 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Napisano 17 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Płaszcz zaraz trzeba będzie schować głębiej, ale na dzisiejszy poranek w sam raz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * Yanko 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 18 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Garnitur: Zbigniew Radlicki Koszula Gentleman's Choice Krawat: nie wiem Poszetka: poszetka.com Buty: SP 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Bardzo podoba mi się kolor tego garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Ciemnogranatowa biel 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 18 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Dziś chłodno, a więc jedna z ostatnich możliwości założenia flanelowego garnituru 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 18 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Z wczoraj,więcej zdjęć w dziale Bespoke: Garnitur:T.Baś Koszula: Profuomo Sky Blue Krawat: YSL Szelki: Doleath.com 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 19 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Garnitur: Zbigniew Radlicki & Gentleman's Choice Koszula: Gentleman's Choice Krawat: poszetka.com Poszetka: afly Buty: SP 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Proszę nie zwracać uwagi na datę, ale u mnie to standard przy zegarku mechanicznym. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sernik Napisano 20 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Dawno mnie nie było, wrzucam swój dzisiejszy zestaw. Wysłane za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 20 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Garnitur, kamizelka i krawat: Suitsupply Koszula: Miler Luxury Shirts Poszetka: Poszetka.com Buty: Loake Cannon 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Garnitur, kamizelka i krawat: Suitsupply Koszula: Miler Luxury Shirts Poszetka: Poszetka.com Buty: Loake Cannon Ale stylówa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 20 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Wiosna Garnitur: len SuitSupply Koszula: len od Albini - kolor sahara, mtm Luxire Krawat i poszetka: Poszetka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Blueloafers, co do poprzedniego wpisu - gdzie można nabyć koszule z tego typu kołnierzem one-piece? Wygląda bardzo ładnie i nietuzinkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonfre Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Blueloafers, co do poprzedniego wpisu - gdzie można nabyć koszule z tego typu kołnierzem one-piece? Wygląda bardzo ładnie i nietuzinkowo. I czym jest taki kołnierzyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 tweed, ostatni raz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi