Hargin Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 @Alabuz: świetne zestawienie! dałbym więcej "+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Dzisiaj chciałem pokazać krawat - bardzo mi się podoba. Marynarka: Suitsupply Koszula: Lambert Spodnie: Pawo Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Dziś "dziadek" Fular 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Garnitur: Zbigniew Radlicki Krawat: Bruni Koszula: MS&S Poszetka: posztka.com. Buty: Yanko 558 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Poszetka.com Za- Dziś "dziadek" Fular, daje dodatkowo 20 punktów. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 @alabuz Byłbyś tak miły i podał markę oraz model obuwia ze zdjęcia? Buty z tamtego posta to Doucal's. Muszę w końcu napisać krótką recenzję tych butów, bo miałem kilka pytań w tym temacie. Postaram się w ten weekend. Ten egzemplarz kupiłem w TKMaxxx, natomiast można je kupić w dobrej cenie na Yoox i rzadziej na Zalando. W skrócie: do 150Euro uważam że warto. Odnośnie spodni, to nie są jeasny, materiał taki jak w chino, ale inaczej wszyte kieszenie i wyższy stan. Kupione w outlecie na Ursusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Dzisiaj chciałem pokazać krawat - bardzo mi się podoba. Marynarka: Suitsupply Koszula: Lambert Spodnie: Pawo Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Mam muchę w tej wersji kolorystycznej z szantungu, świetne zestawienie kolorów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Garnitur: Suitsupply (Lazio) Koszula: Lambert Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 To jest Lazio z kolekcji SS2015? Rewelacyjny garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Dzięki, jeden z moich ulubionych. Zgadza się, pochodzi z kolekcji SS2015. Obecnie dostępny jest garnitur z podobnego, albo nawet identycznego materiału (niestety bez kamizelki). Trudno stwierdzić, bo kolory na zdjęciach się różnią - jednak jak wiadomo to nic nie znaczy. Mój: http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P4259.html Aktualnie dostępny: http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P4768.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Tu kamizelka robi "robotę" Szkoda, że się nie zdecydowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Kamizelka tak, ale chyba większe wrażenie robi kolor - niezbyt popularny jak na garnitur. Gdybyś zdecydował się na ten obecny model, to szara kamizelka też będzie pasowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Kamizelka tak, ale chyba większe wrażenie robi kolor - niezbyt popularny jak na garnitur. Gdybyś zdecydował się na ten obecny model, to szara kamizelka też będzie pasowała . Zgiń - przepadnij siło nieczysta! Zaczyna mi w garderobie miejsca brakować, a była projektowana z "zapasem" 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 * Marynarka - SuSu Hudson * Spodnie - Wrangler * Koszula - CT * Buty - Yanko * Krawat - Altea 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Zestaw bardzo mi się podoba. Moją uwagę zwrócił szczególnie kolor spodni. Możesz coś więcej o nich napisać (model/nazwa koloru)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Dałem plusa, choć jeden szczegół - chyba jednak do koszul w kratkę vichy najlepiej pasuje gładki krawat, ewentualnie w jakiś drobny, rozproszony wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Takie połączenie krawata i koszuli mi osobiście się podoba, jest nieocztwiste ale końcowy efekt jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Na dzień dzisiejszy ulubiony mój krawat, wypatrzony na szyi pewnego Azjaty podczas Pitti. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Płaszcz Ernestson Bespoke 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 @styleman: na wiosnę jak znalazł, ale w okolicach grudnia, to dzieci będą Cię zaczepiać pytaniami o prezenty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 @styleman: na wiosnę jak znalazł, ale w okolicach grudnia, to dzieci będą Cię zaczepiać pytaniami o prezenty Do grudnia brodę będę miał już długą,wiec wszystko się będzie zgadzało.Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Do grudnia brodę będę miał już długą,wiec wszystko się będzie zgadzało.Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. Więc przyjmij zaoczne życzenia świąteczne, aby się tak stało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. na przeczyszczenie komina 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi