Brzydalllo Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 Koszule przydałoby się wyprasować, okropnie wygląda, a tak poza tym nie podoba mi się wzór, okropny. Reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elegant Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 Zgadzam sie z przedmowca. Koszula wyglada fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 W zestawie z szalikiem mniej mnie razi. Wogóle zestaw z szalikiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 Moim zdaniem ten zestaw z elegancją nie ma nic wspólnego (ale do tego już się przyzwyczaiłem), a z casualem.... też nie - spodnie wiszą, niedopasowane, koszula IMO fatalna jako pognieciona wywleczona na wierzch płachta materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 eye_lip czekam niecierpliwie na Twój zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2010 Macaroni, czy gdybym pochwalił ten zestaw, też byś czekał niecierpliwie na mój? Bo odnoszę wrażenie, że nie - wyraziłem swoją opinię co do tego co zaprezentował kolega - i chwała mu za to, że pokazuje, natomiast to jest forum i przekazuję swoje odczucia co do zestawu, bo po to jest ten wątęk. Jak będę miał ochotę pokazać swój ubiór to nie omieszkam zapytać Was o zdanie w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisC Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2010 Moim zdaniem ten zestaw z elegancją nie ma nic wspólnego (ale do tego już się przyzwyczaiłem), a z casualem.... też nie - spodnie wiszą, niedopasowane, koszula IMO fatalna jako pognieciona wywleczona na wierzch płachta materiału. Podpisuję się po tym. Dodam tylko że ten szalik również wg mnie nie pasuje ani do stroju ani do pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2010 Mój zestaw z wczorajszego spotkania: Marynarka - Lantier, materiał Willy Schmitz Germany 80% wełna, 20% jedwab Koszula - Ashwood Blake London Krawat - Joop! Poszetka - Dandy Spodnie - Masimo Dutti Skarpetki - Falke Shadow Buty - Wittchen Pasek do zegarka - Pistrap Bespoke ze skóry strusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Świetny zestaw, aczkolowiek sugerowałbym: - nie podwijac spodni, - bardziej wyeksponowac poszetkę. PS. Gdzie robią takie paski do zegarków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dandy Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 eye_lip - juz od wczoraj nie moglam doczekac sie chwili az ktos pierwszy wyrazi swoja opinie na temat Twojego zestawu, teraz, dalej niesmialo, gdyz nie znam sie na modzie, (ale tez nie jestem abnegatka czy ignorantka modowa) napisze, ze szczegolnie moja uwage zwrocily cztery detale, a sa to: piekne - krawat, pasek do zegarka, skarpety(jedwabne?) i poszetka , wszystko to bardzo gustownie wkomponowane w calosc. Na moja wzrokowa intuicje, material i kroj marynarki wygladaja na bardzo ladne. Ale, i tez bede szczera, zupelnie nie przypadly mi do gustu podwiniete spodnie, chyba, ze zawinales je do zdjecia aby pokazac Swoje sliczne skarpety Pozdrawiam i bardzo dziekuje za zgode na udostepnienia zdjecia z poszetka. dandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Pasek zamówiony z http://pistrap.com/ Można go zobaczyć na tej stronie w zakładce "moje prace", pod nazwą "struś w nietypowym rozmiarze". Skarpety są bawełniane, świetna jakość. Można je dostać m.in. w P&C. Co do spodni, to seryjnie są one za długie i niewykończone, a że ich jeszcze nie skróciłem, to zawinąłem, także aby pokazać świetny kolor od wewnątrz w którymż to też są wykończone obszycia kieszeni z przodu i z tyłu spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Pasek zamówiony z http://pistrap.com/ Można go zobaczyć na tej stronie w zakładce "moje prace", pod nazwą "struś w nietypowym rozmiarze". Piękne te paski. Można wiedziec ile kosztuje taki drobiazg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Jak na tej jakości custom, i skórę cena jest rewelacyjna - od 200zł. Na pewno będę zamawiał następne, bo mam dużo zegarków które noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Świetny zestaw, wszystko dobrze dobrane, w szczególności krawat z poszetką. Pasek od zegarka jak dla mnie brzydki, nie podchodzi pod mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Witam! Raczej obserwuję i się uczę, ale to chyba pierwszy zestaw, który idealnie trafił w mój gust. Dla mnie Optimum za całokształt. Czekam na kolejne propozycje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 I do tego krem saphir na butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 O jak miło Tak właśnie zestaw od początku wydał mi się wyjątkowo kompletny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 9 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2010 Jeśli się komuś spodobały te skarpety, to przypominam, że mam ten sam model tylko w innym kolorze do sprzedania. Więcej informacji tutaj: http://www.meskaelegancja.fora.pl/kupie ... a,107.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemas22 Napisano 14 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2010 Pierwszy post w tym wątku. Jakosc fotki zawdzieczamy Blackberry Granatowa bawelniana marynarka Fraizzoli, rozowa koszula z miekkim kolnierzykiem Anna Matuozzo, lniana poszetka w czerwono biala kratke, pasek Club Monaco, blekitne lniane spodnie RLPL, brazowe zamszowe mokasyny Tod's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PWG Napisano 14 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2010 Fajny zestaw, ale na przyszłość polecałbym jednak fotki w lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 14 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2010 Moim zdaniem ciekawie dobrany zestaw, największą uwagą przykuły mnie błękitne spodnie. Jednak błagam Pana aby na przyszłość nie wstawiał Pan zdjęć o tak fatalnej jakości, ponieważ nie można zauważyć różnych rzeczy, tu np. buty to jedna wielka ciemna plama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Matt Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 Moja pierwsza wrzutka na forum edit. usuwam fotkę, rzeczywiście nie ma sensu wrzucać w tak niskiej jakości... sorry za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2010 Marynarka - Christian Dior Spodnie - Diesel Koszula - Tatuum Buty - Ecco Poszetka - szyta na zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2010 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korneliuss Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2010 Wg mnie super - bezbłędna klasyka. Może trochę mniej eksponował bym poszetke, notabene świetnie dobraną. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi