Arkadyjczyk Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Dziękuję za uwagi. Cóż. trudno się uśmiechać. W dzisiejszych ciężkich czasach mało jest powodów do radości. Staram się jednak. Niestety nie jest to drugi tom Poetyki Arystotelesa. Trzymam w rękach sześć wydań poezji Macieja Kazimierza Sarbiewskiego, w tym dwie edycje antwerpskie z oficyny Krzysztofa Plantina, z 1632 i 1634 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 W ciężkich czasach dopiero uśmiech jest potrzebny, Twój jest uroczy i zarażliwy - w pełni podzielam opinii kolegi. Dziękuję za uwagi. Cóż. trudno się uśmiechać. W dzisiejszych ciężkich czasach mało jest powodów do radości. Staram się jednak. Niestety nie jest to drugi tom Poetyki Arystotelesa. Trzymam w rękach sześć wydań poezji Macieja Kazimierza Sarbiewskiego, w tym dwie edycje antwerpskie z oficyny Krzysztofa Plantina, z 1632 i 1634 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Zdjęcie z wczoraj, biblioteka, w której pracuję otrzymała cenny dar, który właśnie przejmuję. garnitur Bytom, krawat 7-fold z dronym motywem fleur - de lys, poszetka - len rękawiczki - bawełna (rękawiczni nie są częścią stylizacji zdjęcie z oficiajnego serwisu internetowego uczelni, opublikowane on line, więc nie zasłaniam twarzy innych osób. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie podzielić się z kolegami. Skoro ty przyjąłeś już garnitur i krawat, to przynajmniej dałbyś jakiemuś koledze chociaż poszetkę. Btw cenny dar - garnitur Bytom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie podzielić się z kolegami. Skoro ty przyjąłeś już garnitur i krawat, to przynajmniej dałbyś jakiemuś koledze chociaż poszetkę. Btw cenny dar - garnitur Bytom. nie dam, za dobrze na mnie leży. rzeczywiście, cały post jest dwuznaczny. oczywiście darem są książki, które trzymam w rekach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 garnitur: Brooktavernerkoszula: Milano (tkmaxx) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Zestaw mi się podoba ale nie rozumiem dlaczego wystawiłeś tak krawat. Rozumiem przy marynarce dwurzędowej taki zabieg, ale przy jednorzędówce wygląda to dość osobliwie. Jaki krawat jest każdy widzi i nie trzeba go wykładać. Zapięcia monków na foto #1 także wydają się być odpięte bo coś odstają. Brakuje poszetki do całości zestawu. Nie chciałem wybrzmieć uszczypliwie ale to pierwsze trzy rzeczy które rzuciły mi się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 spoko, uwagi zawsze mile widzianekrawat jakoś sam musiał "wyjść" nie był to zabieg celowyz poszetkami próbowałem ale żadna nie pasowała czy to stylistcznie czy rozmiarowo np. jedwabna firmy vistuli co chwile się chowała.ogólnie uważasz, że garnitur na zdjęciach "dobrze" leży? jest to RTW po poprawkach krawieckich, spodnie; skracanie i zwężanie nogawki, marynarka; zebranie w tali, zwężenie rękawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Dobrze przed zrobieniem zdjęcia upewnić się czy wszystko układa się prawidłowo. Marynarka na wysokości talii wydaje się nadal zbyt obszerna. Rękawy na dwóch zdjęciach niemal zakrywają mankiety koszuli. Nogawki nie leżą równo - być może powinny być odrobinę krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Lis, Tomasz Lis + Strzelec 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Marynarka: SuitSupply Havana Koszula: CTshirt Krawat: grenadyna grossa od Embassy of Elegance Pozsetka: kaczki od Poszetka.com 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. proceleusmatyk Napisano 30 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Garnitur bespoke Ernestson Koszula bespoke Macaroni Tomato Krawat Bancroft vintage silk 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Dzisiaj. * zdekompletowana marynarka Havana od SS * koszula Osovski * krawat SS * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * monki Shoepassion Moje pierwsze Shoepassion debiutują na szerszą skalę dziś, stąd ich centralna rola na zdjęciu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beren Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Co prawda z soboty, ale nie miałem wcześniej możliwości wrzucić. Garnitur: Tadeusz Baś Koszula: Charles Tyrwhitt Poszetka: Poszetka.com Mucha: (plastikowy) Recman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Grenadyna jasny brąz 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Co prawda z soboty, ale nie miałem wcześniej możliwości wrzucić. 20151128_210225-1.jpg Garnitur: Tadeusz Baś Koszula: Charles Tyrwhitt Poszetka: Poszetka.com Mucha: (plastikowy) Recman Tomek Miler kiedyś powiedział, że łatwiej dobrymi dodatkami obronić kiepski garnitur niż na odwrót, czego @Beren, jesteś przykładem. Garnitur bespoke i o ile akcesoriom od Poszetki nie mogę nic zarzucić, to ta mucha drastycznie ujmuje całej stylizacji. Gotowa, zawiązana mucha to dykwalifikacja, a do tego wygląda dosyć tanio. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 2 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Edyt.: na prośbę forumowiczów: koszula: Miler Spirits & Style garnitur: Zbigniew Radlicki krawat: Embassy of Elegance poszetka: poszetka.com 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Piękna łezka w krawacie. Bardzo udany zestaw @waski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 @Waski jak zawsze duży + , mógłbyś tylko jak Koledzy opisywać części garderoby użyte w stylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 2 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Garnitur: Lazio SuitSupply Koszula: Lambert Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 @Waski jak zawsze duży + , mógłbyś tylko jak Koledzy opisywać części garderoby użyte w stylizacji Poprawiłem, postaram się pamiętać na przyszłość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Dzisiaj. * garnitur Lazio SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * buty Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaann6 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Witam, mój debiut w temacie. Proszę o uwagi. Z tego co ja zauważyłem, to kołnierzyk koszuli się zmarszczył a pierwsza poszetka w planach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Nieźle. A co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaann6 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Nieźle. A co to za marynarka? Pal Zileri Sartoriale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 @Jaann6: marynarka klasa, ale dużo by jeszcze zyskała z ładną białą koszulą - ta jest szaro-bura i mało ciekawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi