Stylius Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Poznański potraktuj te wszystkie uwagi, jako sugestie na przyszłość i nie bierz ich zbyt osobiście. Przypominam, ze nie chodzi tutaj o złośliwości tylko życzliwe porady, dlatego nie zniechęcaj się do wrzucania kolejnych zdjęć. Z razu na raz będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bryksy Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 W moim odczuciu czarna marynarka i białe spodnie w ogóle nie grają. Reszta jak koledzy napisali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwitek Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Casual na wieczorne wyjście ze znajomymi [attachment=1]8.jpg[/attachment] [attachment=0]9.jpg[/attachment] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Jestem za: podoba mi sie, ze wystaja mankiety koszuli. Wygladasz na bardzo wysoka osobe. Wzor na swetrze korzystnie poszerza korpus. IMHO brakuje troche jakiegos podkreslenia talii. Zwezylbym tez spodnie i moze troche skrocil, a juz najlepiej zalozyl spodnie bez kantu, ktore nie wydluza Ci tak nog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngkoellner Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 @kwitek przepraszam, ale tę stylizację uważam za całkowicie chybioną. Spodnie w kant (garniturowe) i krótki sweterek dają efekt absurdalnie wydłużonych nóg. Spodnie trochę bym skrócił i zwęził. Poza tym na wieczór celowałbym w ciemniejsze zestawienie (mam na myśli spodnie. One pasują co najwyżej do garnituru dziennego). Niezależnie od tego - wyrażam tu tylko swój pogląd - tego rodzaju sweterek do spodni garniturowych to absolutny no-go. Wygląda się jak u cioci na imieninach. Pozdrawiam, T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 @ Poznański Krawat trzeba dociagnac i przemyslec czy to jest do niego dobry wezel. Moim zdaniem nie, ale ja w ogole nie lubie tak waskich krawatow wiec moze lepiej wypowie sie ktos kto to czuje. Four in hand na krawacie i będzie git Moją ulubioną szerokością krawata jest 6 cm i four in hand niemal zawsze wygląda dobrze. Przy okazji polecam książeczkę 85 sposobów wiązania krawata panów Finka i Mao. Bardzo pouczające, moim zdaniem. PS. Znalazłem stronę ze skanami z książki. Z tego, co pamiętam i widzę na stronie, nicky i Kelvin też mogą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 @kwitek przepraszam, ale tę stylizację uważam za całkowicie chybioną. Spodnie w kant (garniturowe) i krótki sweterek dają efekt absurdalnie wydłużonych nóg. Spodnie trochę bym skrócił i zwęził. Poza tym na wieczór celowałbym w ciemniejsze zestawienie (mam na myśli spodnie. One pasują co najwyżej do garnituru dziennego). Niezależnie od tego - wyrażam tu tylko swój pogląd - tego rodzaju sweterek do spodni garniturowych to absolutny no-go. Wygląda się jak u cioci na imieninach. Pozdrawiam, T Przychylam się do ww. opini. Może jestem konserwatywny, ale wieczorem założyłbym czarne buty. No i ten sweter chyba trochę za duży (widać to po ramionach). PS. Wszyscy błądzimy, nie ma się czym przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Spodnie można skrócić o 1 cm, ale zwężać już nie, bo to wymagałoby dodatkowego skrócenia, a to już dałoby efekt szczudeł, a nie nóg. Przy tak wysokiej sylwetce raczej polecany jest jakiś mankiet na dole, albo właśnie lekki nadmiar materiału, aby tak wysoką sylwetkę osadzić na ziemi Ciekawiej wyglądałby zestaw z bezrękawnikiem, niż "pełnym" swetrem No i na wieczór nie zakłada się jasno-brązowych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poznański Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Dziękuję za wszystkie uwagi. Każda jest cenna i niewątpliwie kolejnym razem zastosuję się do uwag przekazanych mi przez Sz. forumowiczów. Oczywiście nie zrażam się, gdyż bładzić jest rzeczą ludzką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Mój dzisiejszy zestaw: Marynarka: Gest Moda, spodnie: Mystkowski koszula, krawat: E.Berg buty C&J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Doskonały zestaw, a i fotografie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Macaroni, zaprezentujesz kiedyś jakiś słaby zestaw dla odmiany? Poluję na taki kolor spodni. Fajne ujęcia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Może by dodać też zdjęcie z prostą sylwetką - zupełnie nie widać np. rzeczywistej długości spodni, tego jak leży marynarka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Poszetka zbyt krzykliwa No i jako zwolennik konserwatywnego podejścia, powiem prywatnie, że spodnie za krótkie i za wąskie w nogawce. Ale za to plus za dłuższą marynarkę i szersze ręlawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Może by dodać też zdjęcie z prostą sylwetką - zupełnie nie widać np. rzeczywistej długości spodni, tego jak leży marynarka itp Może takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Przyznam się szczerze, że zakochałem się w marynarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 O, świetne - widać jak spodnie się układają w czasie "ruchu". Za to marynarki nie :/ Z wcześniejszych zdjęć widać, że rękawy marynarki fajnie się układają i najwyraźniej nie ograniczają w czasie zakładania rąk - mam rację, że to zasługa małego otworu w który są wszyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Zestaw macaroniego według mnie genialny. Spodnie idealne. Muszę pomyśleć poważnie nad zakupem tego typu spodni. To, że są tak krótkie jest ich wielką zaletą w moim odczuciu. Dla mnie ich długość jest naprawdę w sam raz, po prostu idealna Na krótsze pewnie bym się nie zdecydował, ale te... po prostu takie spodnie chcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Bardzo sympatyczna animacja. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Macaroni, myślę, że ta animacja zrobiłaby furorę na StyleForum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 A to odpięcie guzika przy jednym tylko mankiecie to celowy zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Witam, ojciec założyciel miażdży:) miło widać dobre jakościowo zdjęcia, to naprawdę dużo zmienia w odbiorze konkretnego zestawienia. Krawat to knit rozumiem, nie jest zbyt długi? tak możnaby wnioskować z animacji. Czy poprostu lekko się przygarbiłeś przy zakładaniu marynarki? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Witam, ojciec założyciel miażdży:) miło widać dobre jakościowo zdjęcia, to naprawdę dużo zmienia w odbiorze konkretnego zestawienia. Krawat to knit rozumiem, nie jest zbyt długi? tak możnaby wnioskować z animacji. Czy poprostu lekko się przygarbiłeś przy zakładaniu marynarki? Pozdrawiam, dsc. Tak, jest lekko za długi. Zaniosę na Solec. Może coś poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 A to odpięcie guzika przy jednym tylko mankiecie to celowy zabieg? Nie, robiliśmy zdjęcia detali (forumowych guzików zapewne) i widocznie zapomniałem zapiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Przyznam się szczerze, że zakochałem się w marynarce.Dlugie blad wlosy, chabrowe oczy, nogi po sama szyje ... nie dziwie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi