Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Niedzielny madras z muchą 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 12 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Płaszcz: Charles Tyrwhitt Marynarka: Lantier Koszula: Charles Tyrwhitt (niestety, od razu widać po zagiętych rogach kołnierzyka ) Krawat: Poszetka.com Spodnie: Charles Tyrwhitt Buty: Herring Shoes 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Poniedziałkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Marynarka: Lantier Koszula: Wólczanka Spodnie: H&M Krawat: Poszetka.com Poszetka: Vistula Buty: Yanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 aa.JPGa.jpg Buty: Herring Shoes Czerczile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Lorentz: Nie, Charles II. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Spodnie: H&M Jaki jest skład tych spodni? Wczoraj widziałem te spodnie w lokalnym H&M już chciałem je kupić...ale zobaczyłem skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 40% wełna, reszta to wiskoza, poliester, elastan. Nie był to udany zakup. Słaba tkanina, nie trzymają się kanty. Może widziałeś te http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0323116001.htmlW każdym razie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Kolorystycznie bardzo mi się podoba. Według mnie rękawy koszuli są za długie i krawat mógłby być lepiej dociągnięty do kołnierzyka - przesunięty wyżej. Bardzo podoba mi się kołnierzyk - długie wyłogi. Gdzie kupujesz produkty firmy Circle of Gentlemen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Nie wiem, czy to co napiszę można uznać za konstruktywną krytykę, ale według mnie ta marynarka jest po prostu nieładna. A cały zestaw chyba powinien trafić do "co dziś mam casualowego na sobie". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Za @Zającem. Marynarka bardziej broniła by się w casualowym zestawieniu.Nie mogę zwalić winy na zdjęcie bo smartfon ma raczej dobry aparat: na tym zdjęciu męska sylwetka traci przez tą marynarkę a do tego duży kołnierz koszuli i obszerny węzeł jeszcze bardziej przerysowują całą sylwetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Dlaczego duży kołnierzyk ma być zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 IMO duży kołnierzyk dobry jest do dużej głowy, może Kolega Rafix taką ma, czego na zdjęciach nie widać. Ja natomiast jestem przeciwny włóczce w brustaszy, chyba że Kolega cierpi na kompulsywne szydełkowanie;-) Marynarka nie w moim stylu i można poprzyczepiać się do ramion, ale jak na początek dobry kierunek, z tym że rzeczywiście raczej do CMDCNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agairafalipatka Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Kolorystycznie bardzo mi się podoba. Według mnie rękawy koszuli są za długie i krawat mógłby być lepiej dociągnięty do kołnierzyka - przesunięty wyżej. Bardzo podoba mi się kołnierzyk - długie wyłogi. Gdzie kupujesz produkty firmy Circle of Gentlemen? Kupuję w TK Maxx. No tak macie racje mój zestaw jest bardziej casual nie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Nowa wełna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Idealny węzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Kupuję w TK Maxx. No tak macie racje mój zestaw jest bardziej casual nie ten temat z Taptalk pisałem stąd inny nick ale tak jak napisałem w TK Maxx można nieraz spotkać rzeczy tej firmy, ceny są na poziomie Hilfigera lub RL ale jakość jest wysoka np. moje spodnie mają skład 97 % wełna dziewicza i 3 % jedwab - bardzo fajnie się je nosi, koszula też jest z bardzo fajnej bawełny żakardowej. Stylizacja już edytowana następnym razem umieszczę w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Jesienny debiut: Koszula - CT Marynarka - German Tweed Kamizelka - SuSu Krawat i poszetka - Poszetka.com 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Nowa wełna Będzie w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Już jest, w trzech kolorach http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_LUXURY-197.html http://www.poszetka.com/product-pol-2535-KRAWAT-z-welny.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 14 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Marynarka: SuitSupply Koszula: SuitSupply Krawat: Poszetka.com Poszetka: Vistula 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Marynarka: SuitSupply Poszetka: Vistula Zestaw bardzo fajny BTW Też noszę kilka Washington'ów... i mam ten sam problem - spod tych klap, poszetki wyglądają nieśmiało, jakby bały się tam w ogóle być mimo tego tez twardo je wkładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Dzisiaj dwurzędowo NYSE na Wall Street 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi