Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 "granatowy prawie zielony" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 1 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Marynarka: SuitSupply Washington Spodnie: SuitSupply Koszula: Wilsoor London Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Bytom Buty: Yanko 435 Cambridge Niger 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Aron, zadowolony jesteś z tej marynarki? Szukałem do zestawu koordynowanego (głównie jeansy i chinosy) i wybór padł na http://eu.suitsupply.com/en/jackets/hudson-blue-plain/C928.html?cgid=Jackets natomiast rozważałem poważnie marynarkę, którą masz dziś na sobie. Wydała mi się mniej uniwersalna, głownie przez klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Ogólnie jestem zadowolony, jednak Washington to nie mój krój, jest dość wąski i konieczne było poszerzanie. Planuję ją nosić do spodni flanelowych. Do jeans'ów raczej nie. Myślę, że jeżeli chinosy byłyby z grubszego materiału (może sztruks), to mogłaby pasować. Klapy są ogromne , prawie nie widać poszetki i trudno ją ułożyć. Kraty na marynarce są na tyle duże i nierzucające się w oczy, że większość koszul też pasuje. Mimo wszystko, jeżeli mowa o uniwersalności, to Twój wybór jest lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Wydaje mi się, że przy tak szerokich klapach lepiej sprawdziłoby się ułożenie poszetki w tv fold. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Albo w ogóle zrezygnowanie z poszetki. Może to tylko moje wrażenie, ale na wszystkich zdjęciach forumowiczów w garniturach o kroju Washington poszetki wydają mi się jakby dorzucone na siłę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Wydaje mi się, że przy tak szerokich klapach lepiej sprawdziłoby się ułożenie poszetki w tv fold. Pozdrawiam. Tak, to prawda. Jednak w moim odczuciu lepiej to wygląda, gdy poszetka jest gładka. Jeżeli chce się pokazać wzór, którego tylko element nawiązuje do krawata, to już nie jest tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Garnitur: Bytom Oslo 3 Koszula: Bytom Krawat: Noname Buty: Yanko 272 - debiut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Mnie też się wydaje, że przy tego rodzaju klapach lepiej bez poszetki. Aron, a skarpetki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Marynarka: SuitSupply Washington Spodnie: SuitSupply Koszula: Wilsoor London Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Bytom Buty: Yanko 435 Cambridge Niger Jaki to węzeł krawata? Pięknie się układa ale nie wiem czy to z powodu węzła czy materiał jest łatwy w układaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Mnie też się wydaje, że przy tego rodzaju klapach lepiej bez poszetki. Aron, a skarpetki??? O przepraszam Calzedonia. Jaki to węzeł krawata? Pięknie się układa ale nie wiem czy to z powodu węzła czy materiał jest łatwy w układaniu. Najzwyklejszy four in hand. Krawat wykonany jest z szantungu, jest bardzo miękki. Wygląd węzła to raczej zasługa materiału i wypełnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 1 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 W słoneczne południe. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Podobne lakierki widziałem w sklepie Gino Rossi - by Ossolinski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 http://sklep.gino-rossi.com/wizytowe,gino-rossi-polbuty-tomasz-ossolinski-dla-gino-rossi-166-k-75891-485006-p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 To nie są lakierki,tylko monki Pollini dobrze wypastowane na lustro. Efekt po kremie Burgol. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 I cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 A własnie, tak przy okazji, jak byście porównali jakoś Burgol vs Saphir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 1 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 garnitur: SuSu Sienna krawat: York (wełna/jedwab) poszetka: Camicissima koszula: CT (niestety nie zauważyłem, że aparat nie ustawił dobrze ostrości) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Niczym Wilk z Książęcej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Niczym Wilk z Książęcej nie moja branża, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Dzisiaj. * marynarka z zdekompletowanego garnituru Havana SS * koszula Wólczanka * krawat Embassy of Elegance * lniana poszetka od Poszetki * wełniane spodnie SS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Szantung z zającem raz jeszcze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 garnitur: SuSu Sienna krawat: York (wełna/jedwab) poszetka: Camicissima koszula: CT BwB 1.10 - 1.jpg (niestety nie zauważyłem, że aparat nie ustawił dobrze ostrości) mógłbym cie prosić o wrzucenie zdjęcia całej sylwetki(jeśli masz), zastanawiam się jak leżą spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 @emense - niestety nie robiłem dołu i generalnie zazwyczaj nie robię - za dużo zabawy z ustawianiem. Nie mam też korpo-toalety, ani windy z lustrem po drodze do biura. Jak nie zapomnę następnym razem to pstryknę (pewnie za 1-1,5 tyg. bo spodnie trafią na zwężenie i dołożenie manszetów). Co do kroju, to mam wrażenie, że wszystkie spodnie garniturowe SuSu robią na jedno "kopyto", za wyjątkiem Washington (te są wyższe w stanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Szantung z zającem raz jeszcze Świetny krawat. Zresztą cały zestaw jak najbardziej w mim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi