Sernik Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Wzór do przyjęcia, ale zamiast "śledzia" jakiś szerszy krawat (pokazanie węższej końcówki w ten sposób nie nawiązuje do dobrych włoskich wzorców - jest zbyt oczywiste i nachalne). WoDzu słusznie zauważył, że klapy są zbyt wąskie, co przy Twojej sylwetce kieruje wrażenia artystyczne w kierunku "bal wiecznego maturzysty z wieczorówki" - inaczej mówiąc "dorosły facet = dorosły garnitur" Koszula - wspomniane wcześniej za małe patki kołnierzyka, a mankiety chowają się do rękawów marynarki. Mam też podobne wrażenie, że garnitur jest zbyt dopasowany w talii (mimo uniesienia ręki z telefonem). Dzięki wielkie za uwagi, garnitur w takim razie pójdzie do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Dzięki wielkie za uwagi, garnitur w takim razie pójdzie do wymiany. Podpatruj męskie blogi na TumbIr (polecam szczególnie http://sprezzaturaeleganza.tumblr.com- wyłapują najciekawsze wpisy) lub zdjęcia na Pinterest. Łatwiej wyrobić sobie pogląd na to w co celować. Dobre wykroje masz na SuitSupply, nie najgorsze w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 To jest właśnie garnitur z Bytomia, odebrałem go wczoraj . Wymienię go na cos z większymi klapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Ok - posiłkuję się opinią zadowolonych forumowiczów i zdjęciami ze strony. Osobiście nic z Bytomia nie mam. Z ciekawości, masz może link do tego modelu? Ciekawy jestem jak zaprezentowali go na stronie sklepu? Nie jest to przypadkiem jakaś linia "studniówkowa", z węższymi klapami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 17 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Wczoraj podczas prezentacji /w siedzibie firmy Victorinox Polska/, poświęconej konserwacji, budowie pasków do zegarków i stosowanych w nich rodzajach skór. Sprezzabieda całkowicie niezamierzona, wytoczyłem się na prezentację prosto z z auta i nawet nie miałem czasu zrobić słitfoci na fejsa foto:fotolizard.pl 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Ok - posiłkuję się opinią zadowolonych forumowiczów i zdjęciami ze strony. Osobiście nic z Bytomia nie mam. Z ciekawości, masz może link do tego modelu? Ciekawy jestem jak zaprezentowali go na stronie sklepu? Nie jest to przypadkiem jakaś linia "studniówkowa", z węższymi klapami? To jest dokładnie ten model: http://www.bytom.com.pl/garnitury,garnitur-be1-01-50a-221-k-3331-16670-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Zdecydowanie korzystniej prezentuje się na zdjęciu z manekina. Myślę, że decyzja o zwrocie słuszna. Jeśli zapłaciłeś za niego kwotę pokazaną w linku, to sugerowałbym rozważenie zwrotu. Za 1200zł z SuitSupply dostaniesz duuuuużżżżoooo lepszy garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Sprezzabieda całkowicie niezamierzona.... Tzn. guzik odpadł, a nie pozostawał niezapięty? Garnitur super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Zdecydowanie korzystniej prezentuje się na zdjęciu z manekina. Myślę, że decyzja o zwrocie słuszna. Jeśli zapłaciłeś za niego kwotę pokazaną w linku, to sugerowałbym rozważenie zwrotu. Za 1200zł z SuitSupply dostaniesz duuuuużżżżoooo lepszy garnitur. Na zwrot już za późno bo użyty, ale mimo to spróbuję kupić SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Tzn. guzik odpadł, a nie pozostawał niezapięty? Garnitur super Nie odpadł na szczęście, jest na miejscu Kiedyś w końcu zrobię zdjęcia, bo warto - tkanina to flanela Dugdale, granat herringbone od Szarmanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 A kto zamienił tkaninę w Garnitur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 A kto zamienił tkaninę w Garnitur ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Niestety tak jak pisałem, widziałem tylko to co na stronie Bytomia - a tu chyba trudno dyskutować, że wyglądają więcej jak przyzwoicie (w skali polskich marek). Nie zaglądam do ich salonów od jakiegoś czasu...żyje mi się z tym dobrze Stąd też nie mam zdania na temat "górnego guzika" (notabene Napoli z SS też ma przesunięty górny guzik i słabo to widać na zdjęciach katalogowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Wczoraj podczas prezentacji /w siedzibie firmy Victorinox Polska/, poświęconej konserwacji, budowie pasków do zegarków i stosowanych w nich rodzajach skór. Fajna marynarka (spodnie pewnie też ale nie widać). Masz tam jakieś wypełnienie w ramionach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Raczej szczątkowe: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Filip, Marynarka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Świetna marynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2015 Zgadzam się z kolegami- świetny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 18.05.15 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Rewelacyjny krawat. Co to? iPhone Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Rewelacyjny krawat. Co to? iPhone Tapatalk Nic wielkiego:) CYRlLLUS- Paris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Dziś tak: Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wostok Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Filip zestaw góra ok ale gdzie jest poszetka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Nie noszę zwykle poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 18.05.15 Przepraszam, co to za koszula, bo szukam wręcz identycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi