Rosemary Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 Wydaje się, że wszystko błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 Wydaje się, że wszystko błyszczy. Bo żona zrobiła zdjęcia z lampą błyskową. Normalnie nie ma tego "efektu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 Bo żona zrobiła zdjęcia z lampą błyskową. Normalnie nie ma tego "efektu" Pod ostre słońce będzie jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 To, co rzeczywiście mam dziś na sobie. Na drugim zdjęciu debiut spinki kupionej w nowym sklepie firmowanym przez p. prezesa BwB. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 Naliczyłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 Tak, w marynarce są tylko trzy kolory guzików . A tak serio - poza tym marynarka nie jest przekombinowana; to bardzo budżetowa propozycja, która ze trzy lata przeleżała w szafie, a dopiero niedawno została solidnie przerobiona przez krawcową, dzięki czemu nadaje się do noszenia, a że wykonana jest z cienkiej bawełny, która całkiem nieźle przechodzi "test Vislava", stała się dla mnie ciekawą alternatywą na lato. Problem jest tylko z poliestrową podszewką w rękawach, którą zamierzam spróbować wypruć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 Co to takiego test Vislava? Tak, w marynarce są tylko trzy kolory guzików . A tak serio - poza tym marynarka nie jest przekombinowana; to bardzo budżetowa propozycja, która ze trzy lata przeleżała w szafie, a dopiero niedawno została solidnie przerobiona przez krawcową, dzięki czemu nadaje się do noszenia, a że wykonana jest z cienkiej bawełny, która całkiem nieźle przechodzi "test Vislava", stała się dla mnie ciekawą alternatywą na lato. Problem jest tylko z poliestrową podszewką w rękawach, którą zamierzam spróbować wypruć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 Ostatni akapit we wpisie: http://mrvintage.pl/2012/07/jak-przetrwac-upaly-czyli-troche-o-fasonach-i-tkaninach.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 Ale spinki według mnie świetne. Muszę sobie takie sprawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2014 Co Mam Dziś Klubowego Na Sobie Na Blogu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 16 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2014 Zdjęcie pod jakimś dziwnym kątem. Trudno ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2014 Zdjęcie pod jakimś dziwnym kątem. Trudno ocenić. Masz rację. Dziwny kąt. Następnym razem położę się na ziemi. Złej baletnicy… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Masz rację. Dziwny kąt. Następnym razem położę się na ziemi. Złej baletnicy… Zauważyłem, że sporo osób się czepia o te "pozycje" na zdjęciach. Ja tam nie widzę problemu, wszystko ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 W tym akurat zestawie wybrałem i zrobiłem zdjęcia stojąc prosto. Dzięki Victor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Myślę, że chodzi o to obrócenie torsu w prawo w kierunku obiektywu, które przesuwa marynarkę i sprawia że wygląda specyficznie. Ale to tylko teoryja.Ad meritum, te szare spodnie jakoś mi się tutaj gryzą, chyba ciut za ciemne. Miałeś sporo lepszych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 W garniturze chodzi sie na baczność, nie wolno sie schylać i przekrecać torsu, ręce muszą być wyprostowane w łokciach, a same łokcie nie powinny dostawać od ciała... więcej luzu Panowie! Nie uważacie, ze to zdjęcie pokazuje więcej prawdy o zestawie niz selfie przed lustrem? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Starałem się tylko rozszyfrować pojęcie "dziwnego kąta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Dajcie spokój, nie ma sensu o tym rozprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 @Static87 bardzo fajny klubowy zestaw.Klasyka w każdym calu. Nie podzielam opinii Ingvara o zbyt małym kontraście. Wszystko jest jak najbardziej OK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Moja wersja zestawu klubowego przełamana żywymi kolorami koszuli, krawata i skarpet. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Kolor skarpet akurat niezbyt żywy Przynajmniej na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 @Misza - poproszę o wskazanie źródła spinek http://www.rubin.warszawa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Baker, te spodnie nie bardzo w sierpniu - ogólnie całość wygląda bardziej "zimowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Całkowita racja, choć ubrałem się tak na msze św. na godz. 21 i wcale nie było mi za gorąco. A skarpetki są różowe, ale rzeczywiście nie udało mi się tego pokazać na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Szarość, granat, dwa rzędy - taka sytuacja. Więcej na blogu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi