mosze Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Ładne, naturalne ramiona. Krawaty w paisley bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Kamil super. Na ręku Kairos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Ładny Pan Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Dobre oko. Kamil super. Na ręku Kairos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Kratki POW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 15.0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Alabuz, nie zaszkodziłby krawat w jakimś "żywszym" kolorze, a poszetka chyba ciut za mocno wypycha brustaszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Dziś rządziły pastele, z dominantą seledynowej koszuli w kratę gingham 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 15.05.14 Fajny zestaw. Jakiej firmy jest krawat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Fajny zestaw. Jakiej firmy jest krawat ? Altea Milano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 SHD - uważaj na kompozycje, jeszcze ktoś utnie górę zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 @Secondhand Dandy - co to za buty? Te które masz na sobie, nie manekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 @Secondhand Dandy - co to za buty? Te które masz na sobie, nie manekin Ja, nie SHD, ale odpowiadam: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductPage?storeId=35009474&langId=-22&catalogId=30220004&categoryId=975545&productId=3576540&keyword=BUTY%20TYPU%20DERBY%20Z%20ŁĄCZONYCH%20MATERIAŁÓW&colorId=202 Edit: Mea culpa, faktycznie inna marka. Z tego co pamiętam SHD pracuje w massimo dutti, byłem przekonany, że to ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 (edytowane) Dziękuję. Choć na zdjęciu SHD wyszedł znacznie ładniejszy kolor... Edit: a nieprawda, że Massimo. Na blogu SHD już jest odpowiedź na moje pytanie. Edytowane 16 Maj 2014 przez Impersøne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceBear Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Secondhand Dandy - co to za torba którą trzyma manekin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 SHD - uważaj na kompozycje, jeszcze ktoś utnie górę zdjęcia Biorąc pod uwagę ostatni radykalizm jeśli idzie o rozdział CMDNS i casualu jest to całkiem zasadne ostrzeżenie @Secondhand Dandy - co to za buty? Te które masz na sobie, nie manekin Buty kupione w zeszłym roku w TkMaxx, marka Apex Secondhand Dandy - co to za torba którą trzyma manekin? Torba pochodzi z obecnej kolekcji Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Studentem jestem, więc nic co preppy nie jest mi obce http://secondhanddandy.pl/2014/05/preppy-rehabilitacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Światło kiepskie, bo było około 20 jak wychodziliśmy, zdjęcie z zegarkiem troszkę rozmazane, ale trudno. Lniana poszetka obszyta czerwoną nicią, do tego lniana koszula. Niby nie powinny być te same materiały, ale według mnie się nie gryzło:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Celahim, mam nadzieję, że wierniej kolor marynarki oddaje zdjęcie pierwsze niż ostatnie Całkiem przyjemnie. Dandy, strasznie pomięty krawat i poszetka próbuje ci uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miyagi Napisano 18 Maj 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Postanowiłem w końcu pokazać w tym wątku swoje zdjęcia. Dziś "na górze" miałem to: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Postanowiłem w końcu pokazać w tym wątku swoje zdjęcia. Dziś "na górze" miałem to:Bardzo ładna poszetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Celahim, mam nadzieję, że wierniej kolor marynarki oddaje zdjęcie pierwsze niż ostatnie Całkiem przyjemnie. Dandy, strasznie pomięty krawat i poszetka próbuje ci uciec. Przyznaję, muszę przy najbliższej okazji go wyprasować. Ułożenie poszetki wyszło takie z winy przyjętej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Czy taki węzeł w krawacie ma jakąś nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Węzeł to 4in hand, a łezka nie jest jego integralną częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Dzięki! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi