tomek1988 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Płaszcz: Suitsupply Marynarka: McNeal Koszula: na miarę od M&S Fashion Spodnie: Dockers Pasek: Diverse Poszetka: poszetka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Wg mnie szalik gryzie się ze spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 A będziesz tak miły i uzasadnisz? Mam zupełnie inne odczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Moim zdaniem też wszystko gra. Fajny zestaw, Tomku z '88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Misza, preferuję zestawy bazujące na nieprzykuwających uwagi kolorach takich jak szary, granatowy, białe i niebieskie koszule z ograniczoną liczbą kolorowych dodatków przyciągających wzrok. W tym przypadku spodnie zdecydowanie przyciągają uwagę i wg mnie nie ma potrzeby dodawać kolejnego kontrastującego elementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Czyli szalik nie gryzie się, tylko za dużo w tym zestawie kolorów zwracających uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 "Gryzienie się" rozumiem właśnie jako istnienie dwóch elementów, które do siebie nie pasują np z powodu kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Kratkowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Tomek, machnalbym jeszcze zdjecie z innej perspektywy (ewentualnie kadrowanie), bo zastosowana skraca Cie o dobre 40 cm ... Zestaw fajny, ale bardziej Ci pasuje Angus (subiektywna opinia). pozdrawiam! Miałbym wtedy 135 cm. W sumie takie wzrost by mi pasował, mógłbym wtedy pracować z widocznego na zdjęciu humidora, w którym naprawdę świetnie pachnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Granatowo-różowo-szaro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Po egzaminie. Pochwal się co to za krawat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Pochwal się co to za krawat ? Grenafaux z The Tie Bar - w dotyku nic super szlachetnego i koło prawdziwej grenadyny nawet nie stał, ale bardzo przyzwoicie wygląda i daje ładny węzeł. I jest tani, nawet jeśli konieczne okaże się zapłacenie VATu i cła. Mam ich cztery, drugi pokazałem dwie strony wcześniej. Wszystko super tylko imo płaszcz wygląda karykaturalnie - jest za długi. Płaszcz kończy się kawałek za kolanem. Wiem, że obecnie standardem jest długość przed kolano, ale póki co taki mi się podoba, choć w pierwszej chwili poważnie myślałem o skróceniu. Być może kiedyś to zrobię, ale będę musiał to jeszcze z pięćset razy przemyśleć, żeby nie żałować, bo to chyba najlepsze znalezisko, jakie mi się trafiło - świetnie leży bez poprawek, wyglądał jak nowy i jest uszyty z materiału z 90% kaszmiru i 10% wełny od Loro Piany, a kosztował 7 dyszek Co moim zdaniem wygląda źle, to wysokość stanu spodni - teraz widzę, że przy mojej posturze powinienem jednak pozostać przy standardowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 A mnie się płaszcz bardzo podoba, choć na podstawie tego zdjęcia trudno ocenić zarówno kolor, jak i długość (nie widać całej sylwetki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Oc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Norbert ten temat żyje w dużej mierze dzięki Tobie i bardzo fajnie, że starasz się prawie codzienni dodawać zdjęcia ale od jakości niektórych aż bolą oczy. Nie da się z tym nic zrobić ? p.s. Piękny krawat na ostatnim zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Nie przejmuj się butami - poza plamą 'błyszczącej czerni' i tak niewiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Przepraszam i proszę Wcześniej chciałem pokazać kratkę spodni i wyszła masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Edit - ja od biedy obsługuję tylko painta, "skróci" ktoś koledze płaszcz? Mówisz - masz. Dorzuciłem jeszcze swoje 3 grosze. Moim zdaniem płaszcz nie jest za długi tylko trochę za krótki co widać po rękawach. Żeby było lepiej widać, zdjęcia całej postaci. Edit: Lustra nie będę mył. Nie lubię sprzątać 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Jestem za przeróbką Kozła. ps Boje się, że Ernestson przerabiając zestaw w photoshopie otworzył puszkę pandory Constantin, wg mnie jeden z Twoich lepszych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Jestem za przeróbką Kozła. ps Boje się, że Ernestson przerabiając zestaw w photoshopie otworzył puszkę pandory Constantin, wg mnie jeden z Twoich lepszych zestawów. Dzięki, oprócz koszuli pierwszy raz zaprezentowanej w tm wątku nic nowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Dorzuciłem jeszcze swoje 3 grosze. Moim zdaniem płaszcz nie jest z długi tylko trochę za krótki co widać po rękawach. Żeby było lepiej widać, zdjęcia całej postaci. Moim skromnym zdaniem płaszcz jest złej długości, lepszy byłby i krótszy (wersja Kozła) albo dłuższy (ale węższy na dole niż na przeróbce Ernestsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Bardzo dziękuję za zobrazowanie poszczególnych wersji. Zgadzam się z Ernestsonem co do rękawów i do tego, że płaszcz zapewne był szyty z myślą o nieco niższej osobie. Ale szczerze mówiąc - kompletnie nie mam zdania, która z trzech długości bardziej mi pasuje i myślę, że przynajmniej w tym sezonie zostanie tak, jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Szary wełniak, zielony tweed i flanelowe spodnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Bardzo ładna marynarka, zresztą chyba już to mówiłem. Ale zestaw nie do końca mi się podoba, jednolita koszula wyglądałaby chyba lepiej. Albo taka w zieloną kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Nazwijmy to eksperymentem Koszula to całkiem świeży nabytek i jak na razie to testuję (dosłownie) na własnej skórze jak ją z innymi rzeczami łączyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi