Wiktor Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Gwiazdor ma gust! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Fajnie A propos Happy socks - są dostępne od ręki, w dość szerokim wyborze (i chyba dobrej cenie - 24,90 PLN) w Blue City. Sklep nazywa się LaBohemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagedorn Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 nie mogłem nie pokazać tych "happy skarpet' Paisley Socks? Jak dla mnie zbyt dandy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Wykład w klimatach już sylwestrowych, 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Brody trochę szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Postarzała mnie, doszedłem do wniosku, że nie pasuje mi jednak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Arkadyjczyku, moim zadaniem przemiana na lepsze, bez brody wyglądasz młodziej i dużo korzystniej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 N 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 1 Styczeń 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 Constantin chyba jednak przegiąłeś z jakością tego zdjecia Ja wczoraj (i w sumie dzisiaj) w miksie wzorów: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 @eye_lip hipsteria Cię dopadła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 Testowałem sprzęt, bo jadę rano na narty z innymi hipsterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 U 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Skarpetki zdecydowanie na plus, a spodnie na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Dla mnie spodnie bardzo fajnie grają z koszulą oraz szarościami tworząc spójną całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Constantin miejscówka świetna, kup sobie jeszcze reflektor doświetlający twarz (choćby najtańsza lampa stojąca z ikea) a zdjęcia będą dobrze oświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Ależ Marudy Jak dla mnie Constantin - codziennie możesz robić w tej jakości; w końcu wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Miszo, to salka "laboratorium sztuki" w mojej galerii, kolega robił akurat dokumentację wystaw to "usiadłem".. "Wszystkie piękne dziewczyny i wszyscy piękni chłopcy"... "...w ramach projektu zmieni salę laboratorium sztuki w miejsce, w którym osobiście wykonywać będzie depilację woskiem wszystkim chętnym. Oferując zabieg depilacji artystka pozyskiwać będzie jednocześnie materiał do tworzenia obiektów artystycznych. W ten sposób, każda ze stron coś daje i jednocześnie coś zyskuje. „Jest to wymiana kuriozalna, bo oferuję zabieg raczej wstydliwy..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrus Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Witam, oto moja dzisiejsz aranżacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Rozważyłbym zmianę krawata i poszetki i włożyłbym ją bardziej spontanicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Tak samo jak kolega powyżej rozważyłbym zmianę krawata i poszetki. Ładna marynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrus Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Dziękuje za rady i zastosuję się do nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Świetna marynarka. Miler ma podobną http://milerszyje.pl/wp-content/uploads/2013/09/MG_4470.jpg A sam na taką poluje w sh, ale moje gabaryty skutecznie mi to utrudniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi