Remy Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Warto zwrócić uwagę, że to możliwe wyłącznie dzięki mocnym i kontrastującym okularom. Bez okularów tego gościa nie byłoby widać zza ubrania Bardzo ładny zestaw. Oglądanie wzorów tj. na koszuli+ krawat+ deseń marynarki (do tego jeszcze dodatki), zajmuje tyle uwagi, że na oglądanie twarzy nie ma czasu. Mało wprawny w tym jestem. Z tego co słyszałem np. policjant zapamiętałby nawet wygląd uszu. Po nich potrafią rozpoznać człowieka... szczególnie jak założy ciemne okulary, zmieni zarost i fryzurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 p 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Chłodny piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 @Jay - marynarka wygląda nieźle (ten efekt napompowania to zakładam wina zdjęcia, postawy) natomiast sweterkowi/kamizelce a'la "tielniaszka' mówię kategoryczne NIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 W drodze na wykład 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 O północy na wykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Pewnie studia wieczorowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 za oknem jasno wiec nie trudno sie domyslic ze zdj robione sporo wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 po przedstawieniu:) Jeżeli chodzi o zestawy monochromatyczne - mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simao Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Mój debiut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Świetne spodnie, choć może jednak odrobinę za wąskie jak na mój gust - robią się takie rurki, że zanika kant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Marynarka mega wintydż, nie widzi mi się absolutnie. Spodnie podobają mi się bardzo, tak jak i buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spaceofLem Napisano 19 Październik 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Nigdy nic mi się dłużej nie ładowało niż Twoje fotki tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 będzie krótko - fajne połączenia i miło się to ogląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Doskonałe zdjęcia można wiedzieć co to za krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spaceofLem Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Doskonałe zdjęcia można wiedzieć co to za krawat? Krawat to Bernards Of Harwich kupiony w second handzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 N 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spaceofLem Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 tak się zastanawiałem kiedy dasz linka do swojego bloga:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Poszukaj uwaznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Poszukaj uwaznie. Misza - teraz wiadomo bo wcześniej jedynie zajawki były bez odnośnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 Zachęcony wiadomościami z wątku o Sebastianie Żukowskim: Patrząc na zdjęcie już wiem że przy następnej okazji użyję szerszego krawata tak by go odpowiednio dopasować do szerokości klap. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 I zdecydowanie z innym wzorem Garnitur bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi