constantin Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Buty Stylemana świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 Chociaż dzisiaj zielone święto to ja na biało. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 http://the-bigwig.blogspot.com/2013/05/monki-bekit-granat.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 Fajny zestaw Jedyne co mi się rzuciło w oczy to węzeł krawata. Jakoś mi wizualnie nie pasuje do tego kołnierzyka. Monki jak monki - bardzo fajne. Zdradzisz źródło zakupu i producenta? Podobne są również na mojej liście "must have". Osobiście muszę się przyznać, że często przeglądam Twojego bloga i uważam zarówno Twoje zestawy jak i porady w stylu DIY za bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 Opowiedz więcej o tym, jak z podszewką w spodniach i marynarce. Na ile są przewiewne, na jakiej powierzchni są wszyte, jakie wrażenia z noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Mam też jacht tylko nie widać na zdjęciu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Opowiedz więcej o tym, jak z podszewką w spodniach i marynarce. Na ile są przewiewne, na jakiej powierzchni są wszyte, jakie wrażenia z noszenia. Miszo, niestety nie wiem z czego jest podszewka ale jest w całości marynarki, w spodniach jest inna dość długa ale w ogóle jej nie czuje w użytkowaniu, po pracy postaram eis o fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Mam też jacht tylko nie widać na zdjęciu photo (85).JPG jakiego koloru spodnie miałeś do tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Fajny zestaw Jedyne co mi się rzuciło w oczy to węzeł krawata. Jakoś mi wizualnie nie pasuje do tego kołnierzyka. Monki jak monki - bardzo fajne. Zdradzisz źródło zakupu i producenta? Podobne są również na mojej liście "must have". Osobiście muszę się przyznać, że często przeglądam Twojego bloga i uważam zarówno Twoje zestawy jak i porady w stylu DIY za bardzo ciekawe. buty wygladaja jak z zary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 jakiego koloru spodnie miałeś do tego zestawu? Popielate, ale chyba uszyje błękitne przed pokazaniem tej marynarki w całości na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Popielate, ale chyba uszyje błękitne przed pokazaniem tej marynarki w całości na blogu. Moje pierwsze skojarzenie to błękitne spodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Mam też jacht tylko nie widać na zdjęciu photo (85).JPG genialny melanż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Tak, buty są z Zary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Ej, to ja na Zarę to rewelacyjnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Ej, to ja na Zarę to rewelacyjnie zrobione. Niestety, ja je widziałem na żywo i nie zgodzę się z powyższym stwierdzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Wczoraj je oglądałem - są to buty z Zary, więc nic mnie nie zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Ja ogólnie jestem bardzo zadowolony. Jedną parę butów użytkuję nie częściej niż raz w tygodniu więc powinny się trzymać. Mi tam wiele w tej cenie nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Jasna sprawa, jak nie użytkujesz ich intensywnie, to niewiele przeszkadza Dzisiejszy rąbek: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 P 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 constantin - jak dla mnie - za mały węzeł kołnierzyka w stosunku do szeroko rozwartego kołnierzyka koszuli i zbyt duża i za luźna marynarka co psuje efektowną kolorystyczne stylizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 constantin - jak dla mnie - za mały węzeł kołnierzyka w stosunku do szeroko rozwartego kołnierzyka koszuli i zbyt duża i za luźna marynarka co psuje efektowną kolorystyczne stylizację marynarka to oczywiście RTW, i ma to swoje konsekwencje, może nie jest super slim, ale nie jest za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 Węzeł kołnierzyka jest ok A kliknąłem na strzałkę bo bardzo mi się podobają kolory. Ponadto jest to zestaw po którym widać że jest noszony na luzie, bez napięcia czy zadęcia. Poza tym sam bym taki założył. Marynarka RTW i pewnie jeszcze od garnituru (dla niektórych 'no no') ma swoje wady ale to nie dział bispołk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 @ constantin Bardzo podoba mi się ten zestaw, szczególnie kolory. Oczywiście można się czepiać marynarki ale jak sam piszesz to RTW więc nie miałoby to sensu. Z jakiego materiału są spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi