pirat Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Nie chciałbym zaśmiecać wątku, ale wpadło mi w ręce inne zdjęcie, na którym widać ze marynarka ułożyła sie inaczej, i wg. Mnie wyglada zdecydowanie lepiej niż na poprzednim zdjęciu.Tak wygląda, układa się lepiej niż na poprzednim zdjęci. Ale się nie wydłużyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Averious Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Dawno tu mnie nie było ale o elegancji nie zapomniałem ;> Wręcz przeciwnie, stale się rozwijam pod tym względem. Tak wyglądałem dzisiaj podczas śpiewania Męki Pańskiej w kościele (jako Jezus oczywiście ). Poszetka nie znajduje się w brustaszy bo pozyczyłem ją koledze i jeszcze nie oddał... BTW. Marynarkę kupiłem w Secondhandzie za... 9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Wysoka, iście wiosenna temperatura pozwoliła na wypróbowanie nowego trencza Foto: Wro Street Fashion Bardzo ładny zestaw. Jakiego typu jest ten krawat i gdzie można taki nabyć? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Wiosno, nadchodz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Skalpel - bardzo fajny zestaw Zwłaszcza ten charakterystyczny krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Krawat faktycznie jest bardzo charakterystyczny, zielony w niebieskie biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Wysoka, iście wiosenna temperatura pozwoliła na wypróbowanie nowego trencza Foto: Wro Street Fashion Bardzo ładny zestaw. Jakiego typu jest ten krawat i gdzie można taki nabyć? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Dzięki serdeczne Krawat to amerykańska interpretacja brytyjskich krawatów regimentalnych. Wyprodukowany przez firmę Brooks Brothers @Skalpel: Jak wiosna się w końcu takim zestawem nie zachęci do przyjścia, to znaczy że nie ma za grosz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Koordynacja szala z budynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Koordynacja piękna Jak oceniasz tak nisko zapinany płaszcz (dużo miejsca by się fajnym szalikiem pochwalić) w obecnych warunkach wiosennych. Innymi słowy czy jest praktyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 ów szalik nawet ładnie się odbija w szarościach chodnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Koordynacja piękna Jak oceniasz tak nisko zapinany płaszcz (dużo miejsca by się fajnym szalikiem pochwalić) w obecnych warunkach wiosennych. Innymi słowy czy jest praktyczny? Głównie chodzi o szalik żeby nie zanudzać i łatwo zmieniać wygląd stylizacji. Pod tym względem jest praktyczny. Ciężko mi się wypowiedzieć o zimnie, bo naprawdę rzadko jestem zimą długo na zewnątrz. Byłem jednak w tym płaszczu w Laponii i żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Patrząc w słońce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Koordynacja piękna Jak oceniasz tak nisko zapinany płaszcz (dużo miejsca by się fajnym szalikiem pochwalić) w obecnych warunkach wiosennych. Innymi słowy czy jest praktyczny? Odpowiem za kolege: fajnie wyglada, ale na zime kompletnie niepraktyczny, ostro podwieje szyje i klate nawet z dlugim szalikiem. Ja to rozwiazalem 2,5 guzika w plaszczu wiosennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Koordynacja piękna Jak oceniasz tak nisko zapinany płaszcz (dużo miejsca by się fajnym szalikiem pochwalić) w obecnych warunkach wiosennych. Innymi słowy czy jest praktyczny? Odpowiem za kolege: fajnie wyglada, ale na zime kompletnie niepraktyczny, ostro podwieje szyje i klate nawet z dlugim szalikiem. Ja to rozwiazalem 2,5 guzika w plaszczu wiosennymKolega już odpowiedział powyżej, że nawet 'renifery mu z ręki jadły' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Gorzej jak nagle sie zimno zrobi a pod spodem nie ma swetr, wtedy bardzo czuc roznice. Kazdy szyje wedle wlasnych upodoban, ale warto miec powyzsze na uwadze, szczegolnie w plaszczu zimowym jak sie sporo przemieszcza na piechote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 @Styleman szalik jakiś taki ponury. Cieszę się, że zastąpiłeś chińskie Ray Bany włoskimi Persolami z filtrem polaryzacyjnym. Miłego spoglądania w słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Ray Bany tez są włoskie,akurat tego modelu jeszcze Chińczycy nie podrabiają. A może mi się tylko wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Wiosno, nadchodz! Czy koszula nie jest nieco za szeroka w klatce czy fałdka jest raczej efektem podniesienia ręki do zdjęcia? Poza tym bardzo fajny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Ray Bany tez są włoskie,akurat tego modelu jeszcze Chińczycy nie podrabiają. A może mi się tylko wydaje. Ray-Bany są co najwyżej "składane" we Włoszech. Zresztą marki Ray-Ban, Persol i Oakley są aktualnie w portfolio grupy Luxottica: http://en.wikipedia.org/wiki/Luxottica Pewnie wielu użytkowników tego forum zdziwiłoby się jak wiele luksusowych marek cechuje "sieciówkowość", tyle, że w innym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Tak jest - kupujmy okulary u rodzimych rzemieślników w ramach walki z powszechną globalizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Tak jest - kupujmy okulary u rodzimych rzemieślników w ramach walki z powszechną globalizacją Ja kupuje okulary o mojego optyka niedaleko domu, ale mam przecież świadomość, że oprawek sam nie robi, podobnie jak soczewek, które tylko szlifuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 A jeszcze większe zdziwienie ze większość oprawek najlepszych firm jest produkowana w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Styleman możesz powiedzieć coś więcej? Masz jakieś źródło? Zaskoczyłeś mnie tą informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Dzięki serdeczne Krawat to amerykańska interpretacja brytyjskich krawatów regimentalnych. Wyprodukowany przez firmę Brooks Brothers Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 @Styleman Zestaw ciekawy. Double monki ładnie się prezentują. Nie bardzo podobają mi się te rękawiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi