Vickson Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Wciąż w kamizelce, ale gotowy na wiosnę Super. Kiedyś też tak będę wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 @4inHand jakie masz spodnie do tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 @4inHand jakie masz spodnie do tego zestawu? Jak to jakie? Krótkie! Navy blue z wełny czesankowej od Radlickiego a pod nimi brązowe wingtipy ze skóry full grain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 ... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertJ Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Witam! Jest to mój drugi post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Nie jest to zestaw, który mam dziś na sobie, ale strój który miałem miesiąc temu na swojej studniówce. Nie wiem, czy to dobry wątek, jeśli nie to proszę moderatora o przeniesienie tego postu do odpowiedniego wątku. Smoking, który miałem na sobie należał do mojego pradziadka, dostałem go od swojego dziadka kilka dni przed studniówką. Miałem zamiar iść w garniturze, który specjalnie zakupiłem na tą okazję, jednak, dziadek przekonał mnie do smokingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Bardzo fajnie, tylko taka mała uwaga, że jako, że jest to dość publiczne forum, warto na zdjęciach zamazywać twarze osób postronnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 "Smoking najlepiej leży w 3 pokoleniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Po całym dniu walki o lepsze jutro. Ale przynajmniej w wiosennych kolorach. @HubertJ,- świetny smoking. jakieś szczegóły o nim - materiał, krawiec? Może zdjęcie metki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Dopasowanie bez zarzutu, tylko bym poszetkę w bardziej dyskretny TVfold poskromił, co by nie odciągała uwagi od osoby noszacego. Osobiście sam bym chętnie taki spadek przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Gratuluję NIESAMOWITEGO prezentu od dziadka. Masz wielki skarb w szafie. Dbaj o niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Kancelaria, dzień jak co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Miło Cię poznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 @constantin super zestaw! Jeden z lepszych. Dostosowałeś się do wszystkiego co powiedziano o serkach, kołnierzykach, rozmiarach prążków ... to już umiesz. Czekam teraz na Twój własny styl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Kilka dni temu muszka do nowego wpisu, a dzisiaj gram w golf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 @4inHand cholera jasna:) to mój styl... na muchę brakuje mi jeszcze odwagi, ale biorąc pod uwagę, że rok temu krawat był dla mnie "sztywniacki":) progres jest:) Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertJ Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Dziękuję za miłe opinie:) @Arkadyjczyk niestety smoking nie ma żadnych metek, wiem tylko, że został uszyty przez lokalnego krawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Constantin, co to za koszula z takim ładnym kołnierzem? Jakaś włoszczyzna? Marynarka jest piękna, ale widzę ją tylko w garniturze, na pewno nie ze spodniami w tym kolorze. Nie rozumiem kompletnie potrzeby zakładania swetra, 100x lepiej by to wyglądało bez. Twoje stylizacje są prawie zawsze przeładowane. [ciach wymoderowano flame] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 A poza tym wszystko dobrze?!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Jacob, wszystko ładnie, tylko się uśmiechnij, bo wyglądasz, jakby klient do Ciebie przyszedł ze sprawą rozwodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Constantin, co to za koszula z takim ładnym kołnierzem? Jakaś włoszczyzna? Marynarka jest piękna, ale widzę ją tylko w garniturze, na pewno nie ze spodniami w tym kolorze. Nie rozumiem kompletnie potrzeby zakładania swetra, 100x lepiej by to wyglądało bez. Twoje stylizacje są prawie zawsze przeładowane. [ciach wymoderowano flame] koszula Truzzi MIlano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Jacob, wszystko ładnie, tylko się uśmiechnij, bo wyglądasz, jakby klient do Ciebie przyszedł ze sprawą rozwodowąHehe co racja to racja wszystkie następne będą z uśmiechem i poszetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi