Skalpel Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Moim zdaniem wszystko gra. Dżinsy bardzo fajnie do tego pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlol Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Góra fajnie, ale dół nie pasuje do niej. Poszetka i mucha nawiązuje do spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlol Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Góra fajnie, ale dół nie pasuje do niej. Poszetka i mucha nawiązuje do spodni. Według mojej opinii poszetka i mucha ładnie współgra do koloru spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Moim zdaniem bez swetra byłoby lepiej. Za bardzo się zlewa z marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Moim zdaniem bez swetra byłoby lepiej. Za bardzo się zlewa z marynarką. To jest kamizelka,jest trochę jaśniejsza od marynarki i ma inne kolory w swoich wzorach, wiec nie może się zlewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 a jaka to kamizelka jeśli można wiedzieć? Podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 niezwykle interesujący setup pozwolę sobie zadać pytanie techniczne o długość rękawów w płaszczu - czy nie powinny one zakrywać mankietów koszuli (zakładam, że marynarka ma przepisowo 1/4"-1/2" krótsze rękawy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Rękawy w płaszczu są ok, natomiast rękawy koszuli są za długie, dlatego na zdjęciu wygląda to jakby rękawy płaszcza były lekko kuse:) od dołu koszula marynarka płaszcz, ale ostatnio rozmawiałem z kimś kto "siedzi" w męskiej elegancji głebiej ode mnie i stwierdził,że dłuższe rękawy w płaszczu zimowym są po prostu pragmatyczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 a jaka to kamizelka jeśli można wiedzieć? Podoba mi się bardzo RL Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 absolutnie to nie miał być przytyk do zdjęcia jeśli zostałem tak zrozumiany, to przepraszam chodzi mi czy istnieje zasada, którą winno się kierować przy ustaleniu długości rękawów w płaszczu / kurtce ? Będę pasował jeden z płaszczy i chciałbym zrobić to raz... i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 absolutnie to nie miał być przytyk do zdjęcia jeśli zostałem tak zrozumiany, to przepraszam chodzi mi czy istnieje zasada, którą winno się kierować przy ustaleniu długości rękawów w płaszczu / kurtce ? Będę pasował jeden z płaszczy i chciałbym zrobić to raz... i dobrze Nie odebrałem tego w taki sposób:) Nie chciałbym Ciebie wprowadzić w błąd ale tak jak wcześniej napisałem najniżej koszula najwyżej płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 chodzi mi czy istnieje zasada, którą winno się kierować przy ustaleniu długości rękawów w płaszczu / kurtce ? Będę pasował jeden z płaszczy i chciałbym zrobić to raz... i dobrze Powinny być o około 1-2cm dłuższe od rękawów marynarki. Koszula i tak jest zakrywana przez rękawiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Przyzwyczajony do dobrego w Twoich zestawach nie będę mówił, co mi się podoba, za dużo by mówić . Płaszcz wydaje się za duży. Być może zwężenie w talii pomoże. Przy takim kroju dużo lepiej będziesz się dla mnie prezentował z dolnym guzikiem zapiętym. Mam wrażenie, że świetnie by Ci było w płaszczu z większym wycięciem na górze. Może w wolnej chwili spróbuj zrobić zdj. z odpiętym pierwszym guzikiem tak, aby wydłużyć klapy? Ciekaw jestem efektu. W zestawie ze spodniami z takim stanem, jak na zdj. proponowałbym zapinać ostatni guzik kamizelki. Mniej będzie widać koszulę. Kolor poszetki świetny w tym zestawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Miszo, 10 lat temu, nie miałem nawet fundamentów "eleganckiej podręcznikowej wiedzy":)Nie pamiętam już czy takie fasony się wtedy szyło , czy ja afektywnie "poleciałem" na ta kratkę, ale powiedzieć, że przez wiele lat byłem uzależniony od tego płaszcza to nic nie powiedzieć.. Teraz jestem na etapie płaszcza dwurzędowego także ten musi poczekać..:)ale kto wie.. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Na "kratę" mówisz? Też bym poleciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Na "kratę" mówisz? Też bym poleciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 @constantin & eye_lip --> rewelacja. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Moja futrzana czapka w nieco odwazniejszej odsłonie. Rock on! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Pozdrowienia z Rosji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Pozdrowienia z Rosji. Nie ukrywam, że inspiruję się Jamesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 A na blogu napisałeś, że Breżniewem Niesamowity płaszcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 A na blogu napisałeś, że Breżniewem Niesamowity płaszcz! Bo na tym zdjęciu upodabniam się do przeciwnika i wtapiam się w tłum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi