4inHand Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Hehe wgniótł się bo to bardzo sztywny krawat. Na szczęście nie mój więc problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 @ EyeLip Mały węzłowy suplement! Jest wgniecenie, ale nie ma skandalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 ... Ubrałem się biznesowo, ale z uwagi na fakt, że był weekend założyłem garnitur w kratkę oraz poszetkę w grochy co lekko złagodziło silnie biznesowy wizerunek. Fajny zestaw. Masz może lepsze zdjęcie poszetki i krawata? Lubię te kolory. Chętnie bym zobaczył fotkę z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 ... Ubrałem się biznesowo, ale z uwagi na fakt, że był weekend założyłem garnitur w kratkę oraz poszetkę w grochy co lekko złagodziło silnie biznesowy wizerunek. Fajny zestaw. Masz może lepsze zdjęcie poszetki i krawata? Lubię te kolory. Chętnie bym zobaczył fotkę z bliska. Ten sam krawat startował w konkursie co mam dziś na szyi. Zdjecia poszetki nie mam: jest jedwabna, nie błyszczy się, ciemny gratan + białe grochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Może to poza tematem ale do tej elegancji zdecydowanie nie pasuje błoto/brud w prawym dolnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Zdecydowanie... gość od obróbki powinien za karę przez tydzień chodzić w niewygodnych butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Przynajmniej zdjęcia ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Piękna jesienna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 @Eye_Lip Zdjęcia, które dodałem nie były poddawane absolutnie żadnej obróbce graficznej. Inaczej węzeł byłby idealny a podłoga wybielona Może nawet chudszy bym był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 @Styleman wszytko super, ale nie masz wrażenia, że doi tych butów spodnie mogłyby być trochę dłuższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Styleman, super kolory Za to uwielbiam jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Świetny dobór kolorów idealnie na Polską złotą jesień. Długość spodni jest jak najbardziej na miejscu biorąc pod uwagę że masz na stopach specyficzny rodzaj obuwia Stivaletti(za kostkę z rozciągliwym materiałem po bokach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 @Parmigiano dziękuję za naukę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 specyficzny rodzaj obuwia Stivaletti(za kostkę z rozciągliwym materiałem po bokach) Sztyblety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 @Parmigiano dziękuję za naukę!Contantin widzę, że gładko przełykasz wszystkie nauki. Miej wątpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 @Parmigiano dziękuję za naukę!Contantin widzę, że gładko przełykasz wszystkie nauki. Miej wątpliwość Jak Masters pisze, że to odpowiednia długość do sztybletów, to wierzę, że ma wiedzę..:)choć poraża to moje poczucie estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Jak Masters piszeNo właśnie, nie ufaj mastersom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Jak Masters piszeNo właśnie, nie ufaj mastersom paradoks masterski.., prawie jak Zenonowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 ,,Jak Masters pisze, że to odpowiednia długość do sztybletów, to wierzę, że ma wiedzę..choć poraża to moje poczucie estetyki" Zauważ, że krój spodni jest slim ,gdyby Styleman nosił szersze spodnie to kilka centymetrów byłoby jak najbardziej w porządku jednak przy takiej szerokości nogawki obstawiam że mają max 18cm,spodnie wyglądałyby znacznie gorzej. Nie jest chyba żadna tajemnicą, że Styleman ubiera się jak spora część Włochów a ich poczucie estetyki jest ,,specyficzne":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 @Parmigiano, widziałem te spodnie, o ile kojarzę są od Macaroniego, moja wypowiedz nie była sarkazmem, temat wydaje się być mało ważki, dlatego uznałem a priori, że jeżeli ktoś wie co piszę to ja to przyjmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 nie chce sie madrzyc, bo wiedze mam raczej baaaaaaardzo przecietna, ale Constantin, jesli poraza cos twoje uczucie estetyki, to znaczy ze cos jest nie tak z twojego punktu widzenia. A wtedy wszelkie nauki musisz traktowac wyjatkowo podejrzliwie, bo wyjdzie ze sie nauczysz czegos, co dla ciebie nie bedzie mialo zadnej wartosci. Stroj stylemana jest naprawde fajny, ale tak jak w wiekszosci wypowiedzi nogawki wydaja mi sie zdecydowanie za krotkie. Mu to odpowiada, to swietnie, bo najwazniejsze zeby sie czuc dobrze w ubraniu, ale nie nalezy zmieniac zdania czy akceptowac rzeczy ktore wydaja sie 'porazajace' tylko dlatego ze ktos teoretycznie bardziej obcykany orzekl ze tak jest ok. Wlasny styl i wlasne zdanie, i Styleman je ma i ty tez powinienes i niekoniecznie to sie musi (ba wrecz nie powinno!) pokrywac u wszystkich. Oczywiscie nie znaczy to ze mamy akceptowac na lewo i prawo sandaly ze skarpetkami blaymi albo krotkie gacie do marynarki, ale zawsze te minimum wlasnego zdania trzeba zachowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 @Byrk, napisałem, że temat nogawek nie był dla mnie na tyle ważny, biorąc pod uwagę całą stylizację Stylemana, ot do trzewików długość spodni wg mnie byłaby ok do sztybletów nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 ciach jak w wiekszosci wypowiedzi nogawki wydaja mi sie zdecydowanie za krotkie. ciach Zacytujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Taki tam grzeczny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 radosna góra do radosnego uśmiechu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi