Byrk Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 constantin: bardzo ladnie. jest szansa na zdjecie calej sylwetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 constantin Świetne połączenie kolorystyczne. Maladjusted moim zdaniem to zbytnia fanaberia;) ale jak spróbujesz to się pochwal. Może zmienię zdanie;) 4inHand Do bólu poprawnie, ale taka rozpięta marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 constantin: bardzo ladnie. jest szansa na zdjecie calej sylwetki? Dziś niestety to już niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Mój wczorajszy brązowo-granatowy zestaw. Marynarkę już prezentowałem wcześniej. Czy rękawy są ok, czy warto zwęzić? 4inhand zwrócił wtedy na to uwagę, ale nie jestem tego pewien. PS. wybaczcie jakość zdjęcia - sam jestem rozczarowany jak wygląda na komputerze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Na tym zdjęciu rękawy nie wydają się być za szerokie, to że są mocno zmęczone to zapewne widzisz sam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Na tym zdjęciu rękawy nie wydają się być za szerokie, to że są mocno zmęczone to zapewne widzisz sam.. Była ze mną, a właściwie na mnie przez blisko 14 godzin. Na koniec dnia byłem chyba bardziej zmęczony niż ona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Klasyczne szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 @Styleman Bardzo miły dla oka zestaw , bardzo ładny sweter ( może właściciel zdradzi co zacz ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Sweter sam w sobie fajny, ale jak dla mnie zdecydowanie zbyt mały (zerowy) kontrast pomiędzy dołem a górą. Przez to zestaw wygląda jak jednokolorowy kombinezon (no offence). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 mam wrażenie że takie było zamierzenie autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 mam wrażenie że takie było zamierzenie autora No myślę, że nawet na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Tutaj kontrastem są faktury materiałów i wzory na nich ,zdjęcia spłaszczają te różnice. Sweter to Hugo Boss. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 To ja dzisiaj tak. Więcej zdjęć na Blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Góra fajna ale te spodnie do tej góry wołają o pomstę do samej góry. Chyba ze miała być podkreślona lekkość materiału marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Góra fajna ale te spodnie do tej góry wołają o pomstę do samej góry. Chyba ze miała być podkreślona lekkość materiału marynarki. Rozwiń to, bo czytam i dalej nic nie pojmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Ładna góra (jesienno-zimowa) i ładne spodnie (ale wiosenno-letnie). I górny guzik mówi, że dłużej już nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Podoba mi się Twój zestaw Static87. +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 re Static87: Dobór kolorystyczny bardzo ładny, ale wydaje mi się, że marynarka jest za mała, lub zbyt wytaliowana. Tworzy klasyczny "X"/motylka, otwierając się u dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Góra fajna ale te spodnie do tej góry wołają o pomstę do samej góry. Chyba ze miała być podkreślona lekkość materiału marynarki. Rozwiń to, bo czytam i dalej nic nie pojmuję Marynarka bardzo dobra,dosyć dobrze leży ,fajny materiał,może rękawy trochę za krótkie.Koszula ,krawat i szalik wszystko spójne i ładnie tworzy całość .Spodnie natomiast inna bajka-lato .Bardzo jestem ciekaw jakie buty są w tym zestawie użyte ? Juz wiem sprawdzilem na blogu,rowniez odbiegaja od gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato.To są typowo jesienno zimowe spodnie !! Nigdy nie założył bym ich w lecie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 To ja dzisiaj tak. Więcej zdjęć na Blogu. Aktualnie góra - zima. Dół - lato. tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato.To są typowo jesienno zimowe spodnie !! Nigdy nie założył bym ich w lecie , Mówię o ich wyglądzie, a nie o materiale. Nie krzycz imho są po prostu za cienkie do tak grubego kardiganu. Widziałbym tam sztruks/jeans. Aktualnie nie podoba mi się to połączenie. Acha, ktoś mówił coś o podkreśleniu materiału marynarki tymi spodniami. Jest cieniuteńka, jak sweter. Dlatego moim zdaniem spodnie, które zaprezentowałem pasują do niej ze wzajemnością. Ale to nieważne pierdoły. Zaraz będzie zima a ja mam swetrowy deficyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 @ Styleman faktura spodni moja ulubiona... całość monochromatyczna jak nie Twoja:)... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 U mnie dzisiaj dominuje niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi