White Haven Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Wózek w tle piękny Co do stroju - brakuję mi tu czegoś pod szyją - może fular? Spodnie wypchały się w kolanach, czy też są po prostu za długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 @waski I spodnie - coś koniecznie trzeba z nimi zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Świetny samochód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dziś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Właśnie Mr Vintage popełnił wpis o brogsach:) Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Tak jak wcześniej obiecałem, wstawiam efekt przeróbek, dokonanych przez prowincjonalną krawcową http://desmond.imageshack.us/Himg841/scaled.php?server=841&filename=brzowamarynarka.jpg&res=landing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0194 Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Tak jak wcześniej obiecałem, wstawiam efekt przeróbek, dokonanych przez prowincjonalną krawcową http://desmond.imageshack.us/Himg841/scaled.php?server=841&filename=brzowamarynarka.jpg&res=landing Gdzie można kupić takie spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Spodnie z Zary, mankiety dorabiane przez domowego krawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dobry wieczór. Mój piątkowy zestaw: było zimno i pod kurtkę założyłem ocieplacz (kamizelkę). Kolega Misza chciał zobaczyć ten zestaw viewtopic.php?f=1&t=572&start=1740 i dopiero dziś udało mi się wszystko sfotografować. Proszę wybaczyć powyciągane mankiety koszuli, ale po prostu nie zauważyłem tego po ubraniu ocieplacza. Dodatki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 @waski I spodnie - coś koniecznie trzeba z nimi zrobić. Długość czy szerokość czy .... no właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 łukasz_ marynarka, spinki, buty ( super noski) - bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 @Łukasz - bez ocieplacza mi się podoba, z ocieplaczem już nie. Bardzo fajnie, że w zestawie jest marynarka na 3-guziki. Powoli mam dość jednorzędówek na dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 @waski I spodnie - coś koniecznie trzeba z nimi zrobić. Długość czy szerokość czy .... no właśnie? Ogólnie leżą bardzo brzydko - wyglądają, jakby się rozszerzały od kolana w dół. Spodnie bawełniane zawsze się gniotą i nieskazitelnie wyglądają jedynie na modelach (w minutę po założeniu). Mimo wszystko, można spróbować je albo zaprasować w kant, albo lepiej dopasować. Pozwoliłem sobie wykorzystać wcześniejszy zestaw Stylemana w charakterze wzorcowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Uważam, że należy wziąć pod uwagę, że @waski stoi w specyficzny sposób , natomiast @ Styleman idzie.. marynarka Stylemana rzeczywiście leży dość dobrze, ale mam wrażenie, że górny guzik marynarki jest za wysoko nad pępkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Dzisiejszy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Fajny zestaw można prosić zdjęcie całej sylwetki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Dziękuję za miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Wczorajszy spacer: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Wybacz, ale te buty ( może to wina zdjęcia) wyglądają "kapciowato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Fajny zestaw można prosić zdjęcie całej sylwetki ? Wedle życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Ciekawy zestaw. Czy to tylko na zdjęciu tak się wydaje, czy marynarka troszke za długa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 ostatnie zdjęcie najlepsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Ciekawy zestaw. Czy to tylko na zdjęciu tak się wydaje, czy marynarka troszke za długa? Na zdjęciu mam lekko zgiętą rękę. Dla mnie dlugość jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Dzięki , like it ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Dziś w biurze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi