el-biczel Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 @El-biczel, masz na myśli "odstający kuperek"? Dokladnie. W tej marynarce wyglada to bardzo slabo, bo rogi wygladaja na bardzo sztywne i odstaja na boki. Moim zdaniem powinny byc wezsze i bardziej przylegac do ciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 No dobrze, to mój pierwszy raz (już widzę co mi się nie podoba, ale ciekaw jestem Waszych opinii). Oddaję się więc na pastwę Forum, bijcie więc i sponiewierajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Ten garnitur Cie osłania nie ubiera.Przy takiej sylwetce ramiona powinny być podniesione ,tu opadają jeszcze bardziej wyszczuplając.Spodnie moim zdaniem tez są za szerokie. Ale wiesz ze ja tu jestem trochę inny ,wiec może nie mam racji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 @waski - co to za poszetka? fajna No to ja też jestem inny - imo spodnie trochę za szerokie, marynarka powinna być odrobinę wytaliowana i rękawy lekko skrócone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 poszetka: http://www.poszetka.com/product-pol-398 ... ieska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgadzam się marynarka za prostokątna.( taliowanie) spodnie mogłyby być węższe no i rękawy ...ale ogólnie dobrze:) gdyby ten garnitur miał kolor granatowy wyglądałbyś lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Moim zdaniem marynarka jest po prostu na Ciebie za duża (wzdłuż i wszerz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Moim zdaniem marynarka jest po prostu na Ciebie za duża (wzdłuż i wszerz). Krawat też wydaje się dość szeroki. Choć myślę, że jak na posturę (domyślam się, że użytkownik jest bardzo niski i bardzo szczupły) to i tak jest zadziwiająco ok Niestety bez bespoke chyba przy takiej sylwetce lepiej chodzić w dżinsach i tshirtcie (sam mam ten problem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 165 cm, 55kg, rozmiar stopy 38. Krawat ma szerokość 8cm, ale rzeczywiście na zdjęciu wygląda na stosunkowo szeroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Fajny debiut . Garnitur to 100 % wełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 60% wełna 40% jedwab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 A jaki to rozmiar (na metce)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Dziękuję wszystkim za komentarze. Nie było tak źle. Bardzo cenię sobie Wasze uwagi. Marynarka faktycznie mogłaby być mniejsza. Garnitur pochodzi z czasów przed forumowych więc.... sami rozumiecie oraz +kilku kilogramów. Forum zmienia na plus. Marynarka była już zmniejszana i nic więcej więcej nie da się z nią zrobić. Przód jest zbyt obszerny . Dopóki nie kupię lub uszyję czegoś innego musi tak zostać, niestety. Spodnie zdecydowanie do zwężenia do 18 cm, teraz mają 19,5. Rękawy do skrócenia - prawda; kolor - beż (na zdjęciu wyszedł trochę blady i nijaki, w rzeczywistości jest trochę bardziej intensywny) nie jest właściwym dla mnie kolorem jeżeli chodzi o garnitur, bardziej pasuje mi jako kolor dodatków. Constantin prawda, w granacie wyglądałbym lepiej. Styleman Bardzo dziękuję za zwrócenie mi uwagi na linię ramion. Przeoczyłem to. Karczmarzu Etap t-shirtów mam już za sobą i nie mam zamiaru do tego wracać (poza wyjściem z dzieckiem do piaskownicy) więc jak powiedziałeś pozostaje bespoke i/lub bardziej umiejętne wyszukiwanie rtw i przerabianie. Niestety to bardzo trudne bo dla polskich sprzedawców tacy jak ja nie istnieją W miarę możliwości finansowych chciałbym realizować bespoke Proceleusmatyk 46 ale regular fit Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Garnitur zbyt duży, ale tragedii nie ma - kumaty krawiec poprawi, co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Nie wiem czy warto coś jeszcze zmieniać, marynarka dość "klockowato" zamyka się z przodu, dalsze taliowanie tylko zrobi jeszcze większą ścianę. Zbyt mało wyraźne ramiona, wąskie wyłogi... lepiej te pieniądze zainwestować w po prostu nową marynarkę, w przypadku ograniczonych funduszy, takich jak McNeal. Spodnie bym zwęził i skrócił bo można je użyć do innych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 W marynarce ewentualnie skrócę rękawy. To co miałem z nią zrobić już zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Moim zdaniem znacznie lepiej będzie, jak zauważają też piszący wyżej, w czymś o wiele bardziej dopasowanym. Marynarka jest w ogóle za duża i za długa. Spodnie - to ju z raczej kwestia gustu, ale chyba lepsze byłyby węższe. Oczywiście + za dobranie poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Spróbowałbym poszperać 44, choć będzie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Zdecydowanie tak w obu kwestiach. Po kilku miesiącach czytania forum zmienił mi się sposób patrzenia na ubrania, choć wiele jeszcze nauki przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Na pewno musisz zmienić kolorystykę ubrań na ciemniejsza i bardziej zdecydowana,chyba ze chcesz się schować to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Uwierzcie na słowo Mogę dodać, że odkryłem połączenie zieleni (marynarki) i różu (spinek i poszetki). PS No dooobra, postaram się o zdjęcia Taka kombinacja (róż z zielenią) jest niedoceniana. Poniżej przykład takiego połączenia - różowa koszula dla blondyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Chyba bym się nie odważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Na zdjęciu podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Będzie pasowała do zielonych oczu lub różowych okularów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mojmir Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Trochę jak film 3d widziany bez okularów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi