White Haven Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Moja interpretacja trendu, jaki już w zeszłym sezonie pojawiał się między innymi na Pitti Uomo Świetny zestaw, sam też eksperymentuję z cargo slimami, ale moje mają mniej efektowny w łączeniu kolor - są brązowe. Przyjemnie się patrzy na zestawienie kolorystyczne marynarki, krawata (węzeł do porawy) i poszetki, ale do tego typu spodni pasowała by mi bardziej marynarka z naszywanymi kieszeniami. Co to za buty? Można też poznać pochodzenie spodni? Ich materiał budzi moje wątpliwości... Całość masz opisaną na blogu kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Averious Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 I ja zaryzykuję, tylko nie bijcie mocno Krawat założyłem taki jaki miałem, Niedługo do sprawdzonego sh mają wprowadzić także i sprzedaż krawatów. Tak byłem ubrany na uroczystość odpustową ostatniej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Moja interpretacja trendu, jaki już w zeszłym sezonie pojawiał się między innymi na Pitti Uomo:Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 I ja zaryzykuję, tylko nie bijcie mocno Krawat założyłem taki jaki miałem, Niedługo do sprawdzonego sh mają wprowadzić także i sprzedaż krawatów. Tak byłem ubrany na uroczystość odpustową ostatniej niedzieli. To są dżinsy, prawda? Zamieniłbym na chinos. Z chęcią zobaczyłbym Cię w spodniach o prostej, odrobinę szerszej nogawce (te chyba mają tendencję do zwężania, prawda?). Szczególnie przy tej marynarce. Koniecznie poszetka i wyciągnij rękawy z koszuli (ew. kupuj z dłuższymi rękawami). Pierwszy raz? BRAWA ZA ODWAGĘ! Kiedy następny zestaw? edit: jak tak patrzę na lepszym monitorze, to chyba jednak spodnie materiałowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Averious Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Tak, te spodnie to materialowe chinosy Ciekawostka jest to, ze marynarka jest wykonana z jeansu lub po prostu ma taka fakture. Nastepnym razem zaprezentuje sie w regularach, bo takowe posiadam Co do rekawa to zawinal sie podczas ustalania pozy (a pomyslow bylo kilka ) Poszetka rowniez znajdzie sie na stanie. Dopiero zaczynam przygode wiec i ekwipunku calego nie mam. Nastepny zestaw? 3 wrzesnia raczej. Dziekuje za mile przyjecie, spodziewalem sie raczej krytyki i wypominania mi wieku. To potwierdza, ze uzytkownicy tego forum sa facetami z klasa! Pozdrawiam, Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 ciach to potwierdza, ze uzytkownicy tego forum sa facetami z klasa! ciach Plotki, oszczerstwa i pomówienia. Zrobisz fotkę samego materiału marynarki? Jaki jest jej skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 I ja zaryzykuję, tylko nie bijcie mocno Krawat założyłem taki jaki miałem, Niedługo do sprawdzonego sh mają wprowadzić także i sprzedaż krawatów. Tak byłem ubrany na uroczystość odpustową ostatniej niedzieli. [/img] Moim zdaniem jest w porządku . Zmieniłbym węzeł krawata. Mam słabość do sportowych marynarek jednorzędowych z klapami w szpic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 koniecznie poszetka! biała lniana - tak sądzę. od niedawna i ja noszę te "chusteczki w butonierce" i widzę jak bardzo ożywiają cały zestaw. poza tym brawo za odwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Marynarka ładnie leży w ramionach. Poprawiałeś ją jakoś u krawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Chorągiewka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mojmir Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Chorągiewka! Nogi trochę za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Chorągiewka! Jestem pod wrażeniem. Jakiego alkoholu trzeba skosztować, żeby takie sztuki wyprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mojmir Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Chorągiewka!Jestem pod wrażeniem. Jakiego alkoholu trzeba skosztować, żeby takie sztuki wyprawiać? Tu nie o alkohol się rozchodzi, a o pot zostawiony na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Panama dobrze się trzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Przyznaj się, że chciałeś po prostu przewrócić świat do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Przyznaj się, że chciałeś po prostu przewrócić świat do góry nogami "Obróć o 90 stopni w lewo :P" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Przyznaj się ile zapłaciłeś za zniszczone ogrodzenie A tak wogóle to się nie liczy, koszula z krótkim rękawem i nie ma marynary, że o poszetce nie wspomnę. Spodnie też jakieś kuse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Spodnie Macaroni Tomato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Spodnie Macaroni Tomato Większość Twoich zestawów jest fajna i ciekawe dobrana, tylko niestety nie dla Ciebie, a dokładnie do Twojego typu urody. Truizm, ale warto przypomnieć. 1. Fit 2. Color 3. Style U Ciebie mam wrażenie, że jest 1. Style 2. Fit 3. Color. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Interesujące spostrzeżenie. Mógłbyś rozwinąć? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Chodzi mi o kolorystykę ubrań. Jak ktoś ma taki typ urody - jasne włosy i różowawy odcień skóry - to musi dobierać kolory, które dobrze grają i nie przyćmią jasnej twarzy. Alan Flusser konkretnie i przystępnie to opisuje w "Dressing The Man". Mi to bardzo pomogło w zrozumieniu, w czym dobrze wyglądam, a w czym nie. A właściwie jak często wcześniej ubraniem "zabijałem" twarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Chodzi mi o kolorystykę ubrań. Jak ktoś ma taki typ urody - jasne włosy i różowawy odcień skóry - to musi dobierać kolory, które dobrze grają i nie przyćmią jasnej twarzy. Alan Flusser konkretnie i przystępnie to opisuje w "Dressing The Man". Mi to bardzo pomogło w zrozumieniu, w czym dobrze wyglądam, a w czym nie. A właściwie jak często wcześniej ubraniem "zabijałem" twarz:) Ja nie mam rozowej twarzy ,włosy mam rozjasniane, sadze ze zdjecia Cie myla co do mojej karnacji , a teraz jestem jeszcze opalony po wakacjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Może mylą zdjęcia, może to kwestia monitora, ale na pewno masz blond włosy (po rozjaśnieniu), więc moim skromnym zdaniem lepiej wyglądałbyś w ciepłych kolorach + błękity itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Spodnie są zdecydowanie w ciepłym kolorze, a koszula niebieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Spodnie Macaroni Tomato Bardzo zgrabne te spodnie. To spodnie z metką MT, czy tylko kupione u Wojtka? Jaka jest szerokość nogawki na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi