Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Moja interpretacja trendu, jaki już w zeszłym sezonie pojawiał się między innymi na Pitti Uomo

Świetny zestaw, sam też eksperymentuję z cargo slimami, ale moje mają mniej efektowny w łączeniu kolor - są brązowe. Przyjemnie się patrzy na zestawienie kolorystyczne marynarki, krawata (węzeł do porawy) i poszetki, ale do tego typu spodni pasowała by mi bardziej marynarka z naszywanymi kieszeniami.

Co to za buty? Można też poznać pochodzenie spodni? Ich materiał budzi moje wątpliwości...

Całość masz opisaną na blogu kolegi.

I ja zaryzykuję, tylko nie bijcie mocno :D Krawat założyłem taki jaki miałem, Niedługo do sprawdzonego sh mają wprowadzić także i sprzedaż krawatów. Tak byłem ubrany na uroczystość odpustową ostatniej niedzieli.

To są dżinsy, prawda? Zamieniłbym na chinos. Z chęcią zobaczyłbym Cię w spodniach o prostej, odrobinę szerszej nogawce (te chyba mają tendencję do zwężania, prawda?). Szczególnie przy tej marynarce. Koniecznie poszetka i wyciągnij rękawy z koszuli (ew. kupuj z dłuższymi rękawami).

Pierwszy raz? BRAWA ZA ODWAGĘ!

:) Kiedy następny zestaw? :)

edit: jak tak patrzę na lepszym monitorze, to chyba jednak spodnie materiałowe :D.

Tak, te spodnie to materialowe chinosy ;)

Ciekawostka jest to, ze marynarka jest wykonana z jeansu lub po prostu ma taka fakture.

Nastepnym razem zaprezentuje sie w regularach, bo takowe posiadam ;)

Co do rekawa to zawinal sie podczas ustalania pozy (a pomyslow bylo kilka :P)

Poszetka rowniez znajdzie sie na stanie. Dopiero zaczynam przygode wiec i ekwipunku calego nie mam.

Nastepny zestaw? 3 wrzesnia raczej.

Dziekuje za mile przyjecie, spodziewalem sie raczej krytyki i wypominania mi wieku. To potwierdza, ze uzytkownicy tego forum sa facetami z klasa!

Pozdrawiam, Lukasz

I ja zaryzykuję, tylko nie bijcie mocno :D Krawat założyłem taki jaki miałem, Niedługo do sprawdzonego sh mają wprowadzić także i sprzedaż krawatów. Tak byłem ubrany na uroczystość odpustową ostatniej niedzieli.

[/img]

Moim zdaniem jest w porządku :). Zmieniłbym węzeł krawata. Mam słabość do sportowych marynarek jednorzędowych z klapami w szpic ;).

Chodzi mi o kolorystykę ubrań. Jak ktoś ma taki typ urody - jasne włosy i różowawy odcień skóry - to musi dobierać kolory, które dobrze grają i nie przyćmią jasnej twarzy. Alan Flusser konkretnie i przystępnie to opisuje w "Dressing The Man". Mi to bardzo pomogło w zrozumieniu, w czym dobrze wyglądam, a w czym nie. A właściwie jak często wcześniej ubraniem "zabijałem" twarz:)

Chodzi mi o kolorystykę ubrań. Jak ktoś ma taki typ urody - jasne włosy i różowawy odcień skóry - to musi dobierać kolory, które dobrze grają i nie przyćmią jasnej twarzy. Alan Flusser konkretnie i przystępnie to opisuje w "Dressing The Man". Mi to bardzo pomogło w zrozumieniu, w czym dobrze wyglądam, a w czym nie. A właściwie jak często wcześniej ubraniem "zabijałem" twarz:)

Ja nie mam rozowej twarzy ,włosy mam rozjasniane, sadze ze zdjecia Cie myla co do mojej karnacji , a teraz jestem jeszcze opalony po wakacjach .