mbs Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Fajny plecak, cóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Fossil. Wersja na Ipada i parę innych drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Na luzie i weekendowo, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Dziś wieczorem w synagodze na otwarciu festiwalu Warszawa Singera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 piękny krawat. można poznać firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Wełniak z Stenstroms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 A co to za buty? Jeszcze nie wiem czy mi się podobają. Jak przedstawisz je dokładniej to się zastanowię. Dobre połączenie ciepłego krawata i koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Emlingi. Z bliska w "jakie buty mam dziś na sobie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Dziś wieczorem w synagodze na otwarciu festiwalu Warszawa Singera. Zestaw ok, ale na wieczór bym się tak nie ubrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Zaczynam wchodzić w etap pełnego zaczesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Dziś wieczorem w synagodze na otwarciu festiwalu Warszawa Singera. Fajne spodnie . Tylko paska mi brak. Ale właściwie, skoro nie "spadaja", to nie ma po co. @4inhand - mi się bardzo podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Zaczynam wchodzić w etap pełnego zaczesu Prawie jak Gordon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Góra tworzy spójną całość ale dół do wymiany.Model butów Balmoral nie pasuje do letnich spodni, ten rodzaj buta świetnie pasuje ale do spodni z ,,ciężkich" tkanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Thx Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 To fakt buty zdecydowanie nie pasują do tych spodni ,pasek służy nie tylko do podtrzymania spodni ,pełni rownież role odcięcia miedzy koszula a spodniami ,tutaj przydał by sie zdecydowanie ,dociazyl by całość ,a jeszcze pozwolił ukryć lekka kraglosc brzucha ,na nim skupił by sie wzrok . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Ale to chyba spodnie do noszenia wyłącznie z szelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Oczywiście. Co do butów. Wg mnie są świetne na lato. Często chodzę w nich w stopkach. Są lekkie i smukłe. Ale dziękuję za Wasze opinie. Swoją drogą myślałem, że balmoral shoes są wysokie, ale dzięki Wam dowiedziałem się, że moje też się tak nazywają. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=5407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 A dlaczego to niby mają być balmoral shoes? Balmoral boots jak wyglądają i jakie jest ich przeznaczenie wszyscy wiedzą. Balmoral shoes to nazwa, którą określa się natomiast bardzo eleganckie buty typu oxford. Powyższe buty nie mieszczą się w żadnej definicji - są to po prostu two-tone monk shoes, których cholewka jest w dodatku wykonana z dwóch rodzajów skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Nie wiem, jak Wy, ale ja dziś paraduję w tweedzie Sorry za brak zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Nie wiem, jak Wy, ale ja dziś paraduję w tweedzie Sorry za brak zdjęcia Opisowy CMDNS - nowa jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Podoba mi się, choć gorąca prośba o więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Uwierzcie na słowo Mogę dodać, że odkryłem połączenie zieleni (marynarki) i różu (spinek i poszetki). PS No dooobra, postaram się o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Mea culpa. byłem pewny ,że są to buty za kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Na pierwszym i kolejnych zdjęciach jest ta sama marynarka czy też mój monitor losowo wyświetla kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi