Adam Granville Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Kraków podciąga ogólnopolskie standardy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 @ patrykk- 5 post i taki zestaw ! Brawo! Tak jak przedmówcy nie mam się do czego przyczepić. Dobre zdjęcie i super zestaw.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Tak jak mówiłem - nie ujawniałem się, ale czytałem. Troche inspiracji tu i ówdzie, jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 @ patrykk, świetna stylizacja. Pochwalisz się gdzie taką świetną dwurzędówkę kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Wszystko co mam na sobie, oprócz butów, to second hand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Wszystko co mam na sobie, oprócz butów, to second hand. No to szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Wow. To tym bardziej Cię podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Mamy udany debiut, ale przede wszystkim mamy dobry zestaw, do którego dodano komentarze i żeby tego było mało są one pozytywne! Zaczynam wierzyć w rozwój naszej społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Spokojnie, ludzie wyjdą z pracy i ktoś się na pewno czegoś przyczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Spokojnie, ludzie wyjdą z pracy i ktoś się na pewno czegoś przyczepi.Spodnie za długie o 3,5 milimetra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Większy szacun byłby, gdyby to było bespoke Naprawdę spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 I jakoś tak szaro w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Wszystko co mam na sobie, oprócz butów, to second hand. masz niezłe oko i rękę do trafnych wyborów w SH pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Kupowanie w SH jest jak nałóg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Kupowanie w SH jest jak nałóg:) Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Trzeba mieć żyłkę poszukiwacza skarbów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emdezet Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Akurat byłem na zakupach z koleżanką więc cyknąłem sobie fotkę w lustrze. Jest tam jeszcze biała koszula i czarny śledzik. Koszula - Zara Śledzik - Noname Sweter - Cubus Spodnie - Zara Buty - Tk maxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Te nogi to kolezanki? Pojde sobie np. do witkaca, wezme do przymierzalni co sie da i "cykne fote" a jeszcze sledzik: swiezy? Co macie do niego w tej przymierzalni? powyzszy post traktuje jako zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Macie z koleżanką podobne spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Zapomniałeś dodać, zegarek Nixon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Koleżance jeszcze metka wisi przy pasku (a może spodniach) Ona jak sądzę w zielonych mokasynach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Przechodziłem przypadkiem obok przymierzalni z aparatem poeta już to przewidział: Koleżanka Emdezeta: Przechodziliśmy, po prostu i wpadliśmy ! xkoziol: Jak to przechodziłaś ?!!! Z tragarzami ?!!! Emdezet: Taa !! Przechodziliśmy. Z tragarzami. Bardzo Cię polubiłem chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Koleżanka ma męskie dłonie. Sugeruję kremy. Ponoć dobre są te norweskie, nie wiem jak się nazywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Urocze borsuczki czają się na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Sweter - Cubus - wisi Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi