proceleusmatyk Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Te buty aż się proszą o coś bardziej szalonego. Albo na maksa klasycznego, np. granatowy garnitur - i wtedy buty jako szalony dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Te buty aż się proszą o coś bardziej szalonego. Albo na maksa klasycznego, np. granatowy garnitur - i wtedy buty jako szalony dodatek. no i o to chodziło, teraz żona się dowie po co mi super garnitur granatowy heh. Czyli buty nie mają z czym chodzić. PS. Może ekstra dwurzędówka taliowana w prążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Teraz czas na mój debiut Co prawda nie z dzisiaj, tylko z przed kilku dni, ale chyba nie o to chodzi. Zdjęcia nie były robione z myślą o uwypuklaniu zalet stroju, więc brak idealnej pozycji, niemniej jednak myślę, że coś widać Następnym razem będzie lepiej. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Licząc na konstruktywną krytykę, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Licząc na konstruktywną krytykę, Pozdrawiam pasek nie pasuje moim zdaniem ani kolorystycznie ani krojem choć mało widać klamrę. ps. fajna kratka na koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 takie tam robocze wdzianko... marynarka w tle na jednym zdjęciu, a na końcu wierzchnie na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 OOOO następny w kapeluszu:) Brawo!!! To już kolejny członek klanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Te buty aż się proszą o coś bardziej szalonego. Albo na maksa klasycznego, np. granatowy garnitur - i wtedy buty jako szalony dodatek. no i o to chodziło, teraz żona się dowie po co mi super garnitur granatowy heh. Czyli buty nie mają z czym chodzić. PS. Może ekstra dwurzędówka taliowana w prążki? Ja bym te buty bardziej widzial jako smart casual. Pisze to ze swojego punktu widzenia czyli kogos kto garnitur ubiera tylko do pracy i po prostu do pracy raczej bym tych butow nie zalozyl. Chociaz dzisiaj wlasnie w pracy widzialem faceta w butach podobnego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Teraz czas na mój debiut Co prawda nie z dzisiaj, tylko z przed kilku dni, ale chyba nie o to chodzi. Zdjęcia nie były robione z myślą o uwypuklaniu zalet stroju, więc brak idealnej pozycji, niemniej jednak myślę, że coś widać Następnym razem będzie lepiej. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Licząc na konstruktywną krytykę, Pozdrawiam Jasne spodnie ciemna marynarka, lubie takie zestawienia. Moze troche ciemniejsze buty byly by lepsze? Tylko pasek mi sie nie podoba bo lubie jak jest tego samego koloru co buty - widze ze zaczyna to byc moj staly komentarz , no coz kazdy patrzy po swojemu. Patrze zwykle tez na to jak zestaw bedzie wygladac po zdjeciu marynarki, staram sie zeby spodnie nie zlewaly sie z koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Kapelusz spoko, ale tak epatować bielizną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 takie tam robocze wdzianko... marynarka w tle na jednym zdjęciu, a na końcu wierzchnie na dwór Mam rowniez kilka szelek chyba zaczne je nosic . W kapeluszu zawsze elegancko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 w sumie zdjęcia na potrzeby forum zegarkowego, ale co tam kolory słabo się oddały, garnitur jest bardzo ciemny granat, na krawacie odcień fioletu zbliżony do spinek, a wskazówki zegarka... zobaczcie drugie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 To nie jest przypadkiem ten dwurzędowy lantier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 jest, ale nie przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Obiecałem kiedyś błękity: zdjęcie z obrony prac dyplomowych w szkole z którą współpracuję: (nie ja robiłem więc nie cała sylwetka) Buty oxfordy brązowe reszta błękity spodnie szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Niewiele widze, ale z tego co widze jest dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 jeszcze ten zestaw powtórzę, to wrzucę szczegóły i lepsze zdjęcia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Niewiele widze, ale z tego co widze jest dużo lepiej cytując klasyków – Widzisz coś? – Nie, nic nie widać. Chcesz zobaczyć? – Pokaż. Oho. – Co widzisz? – Nic nie widzę. – No widzisz. pozdr D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 jak tylko powtórzę ten zestaw, wrzucę lepsze zdjęcia. (Błogosławieni, co nie widzieli ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 jak tylko powtórzę ten zestaw, wrzucę lepsze zdjęcia. (Błogosławieni, co nie widzieli ... ) wrzuć koniecznie, najlepiej zdjęcie przy rozproszonym świetle lub chociaż nie pod światło. pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Obiecałem kiedyś błękity: ... Rzadko zauwazana kwestia... Poszetka powinna "bardziej wystawac" w strone ramienia, nie w strone srodka korpusu jak jest obecnie. Wowczas spelnia lepiej swoj efekt przecinania sylwetki i jej rozciagania w barkach (troche upraszczajac te kwestie, ale chwilowo nie mam mozliwosci o tym szerzej napisac...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Obiecałem kiedyś błękity: ... Rzadko zauwazana kwestia... Poszetka powinna "bardziej wystawac" w strone ramienia, nie w strone srodka korpusu jak jest obecnie. Wowczas spelnia lepiej swoj efekt przecinania sylwetki i jej rozciagania w barkach (troche upraszczajac te kwestie, ale chwilowo nie mam mozliwosci o tym szerzej napisac...) + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Obiecałem kiedyś błękity: ... Rzadko zauwazana kwestia... Poszetka powinna "bardziej wystawac" w strone ramienia, nie w strone srodka korpusu jak jest obecnie. Wowczas spelnia lepiej swoj efekt przecinania sylwetki i jej rozciagania w barkach (troche upraszczajac te kwestie, ale chwilowo nie mam mozliwosci o tym szerzej napisac...) + Słuszna uwaga, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Obiecałem kiedyś błękity: ... Rzadko zauwazana kwestia... Poszetka powinna "bardziej wystawac" w strone ramienia, nie w strone srodka korpusu jak jest obecnie. Wowczas spelnia lepiej swoj efekt przecinania sylwetki i jej rozciagania w barkach (troche upraszczajac te kwestie, ale chwilowo nie mam mozliwosci o tym szerzej napisac...) Czyli w przypadku skośnej kieszonki klasyczny prostokąt powinien ustąpić innym kształtom? Puff lub trójkąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Obiecałem kiedyś błękity: ... Rzadko zauwazana kwestia... Poszetka powinna "bardziej wystawac" w strone ramienia, nie w strone srodka korpusu jak jest obecnie. Wowczas spelnia lepiej swoj efekt przecinania sylwetki i jej rozciagania w barkach (troche upraszczajac te kwestie, ale chwilowo nie mam mozliwosci o tym szerzej napisac...) Czyli w przypadku skośnej kieszonki klasyczny prostokąt powinien ustąpić innym kształtom? Puff lub trójkąt? Co masz na mysli piszac "skosnej kieszonki"? Generalnie poszetka powinna kierowac wzrok ku ramieniu wspierajac tym samym pozadany ksztalt meskiego tulowia. W przypadku zwyklego Tv-folda to nie nie jest spelnione, wiec nalezaloby go przekrzywic w trojkat. Puff to troche cos innego, ale IMHO tez powinien swoim srodkiem ciezkosci kierowac sie w lewa strone niz byc symetryczny. Nadmienic musze, ze pisze to z wlasnej perspektywy - sylwetki raczej podłej w barkach. Byc moze atleci i kulturysci powinni inaczej na to patrzec - niestety nad ich losem sie nie zastanawialem. EDIT: literowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Co masz na mysli piszac "skosnej kieszonki"?Przednia kieszonka w jednej z moich marynarek jest uszyta pod skosem, w związku z tym poszetka jest bardziej widoczna od strony klap przy klasycznym złożeniu. Generalnie poszetka powinna kierowac wzrok ku ramieniu wspierajacmtym samym pozadany ksztalt meskiego tulowia. W przypadku zwyklego Tv-folda to nie nie jest spelnione, wiec nalezaloby go przekrzywic w trojkat. Puff to troche cos innego, ale IMHO tez powinien swoim srodkiem ciezkosci kierowace sie w lewa strone niz byc symetryczny. Nadmienic musze, ze pisze to z wlasnej perspektywy - sylwetki raczej podłej w barkach. Byc moze atleci i kulturysci powinni inaczej na to patrzec - niestety nad ich losem sie nie zastanawialem. Mam podobnie i podoba mi się Twoje spostrzeżenie. Muszę popróbować z innym złożeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi