sergiusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 W kontekście ostatniego kontrowersyjnego zestawu zrobiłem takie małe podsumowanie, gdyż uważam, że bluza z kapturem wpisuje się we współczesną modę uliczną, natomiast koszulka polo zalicza się klasycznej eleganckiej odzieży, więc, jak widać, są równi i równiejsi. ; ) ale zestawiłeś najbardziej elegancki element w zestawie kseta z najmniej eleganckim u Immune, a to błąd logiczny. Porównaj elementy najbardziej klasyczne (polo vs. koszula z krawatem) i najmniej (spodenki plażowe, bo to nawet nie szorty vs. bluza), to okaże się, czy te zestawy są porównywalne z punktu widzenia doktryny forum. Moim zdaniem Immune pokazał, że miał na sobie dany krawat i koszulę, a oprócz tego nieklasyczny element pragmatyczny, którego nie zdjął do zdjęcia bo miał go na sobie (vide tytuł wątku). Inaczej - Immune miał zestaw klasyczny z jednym elementem spoza doktryny, czego o kreacji kseta nie da się powiedzieć A ja się podpisuje pod tym co napisał @saint benji. Koszula z krawatem nie powinna być, moim zdaniem, łączona z bluzą. Ten krawat wszystko popsuł; bez niego byłby całkiem udany zestaw sportowy (albo odwrotnie: bluzę zamienić na sweter, to nawet lepiej, bo mieści się w ramach klasycznej elegancji). Natomiast połączenie bluzy z krawatem wygląda, wg mnie, groteskowo. Ale to tylko moja opinia . (zresztą klasyczność polówki jest taka sobie, zalezy, co przyjąć za klasykę)Klasyczność polówki moim zdaniem nie podlega dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 W kontekście ostatniego kontrowersyjnego zestawu zrobiłem takie małe podsumowanie, gdyż uważam, że bluza z kapturem wpisuje się we współczesną modę uliczną, natomiast koszulka polo zalicza się klasycznej eleganckiej odzieży, więc, jak widać, są równi i równiejsi. ; ) ale zestawiłeś najbardziej elegancki element w zestawie kseta z najmniej eleganckim u Immune, a to błąd logiczny. Porównaj elementy najbardziej klasyczne (polo vs. koszula z krawatem) i najmniej (spodenki plażowe, bo to nawet nie szorty vs. bluza), to okaże się, czy te zestawy są porównywalne z punktu widzenia doktryny forum. Moim zdaniem Immune pokazał, że miał na sobie dany krawat i koszulę, a oprócz tego nieklasyczny element pragmatyczny, którego nie zdjął do zdjęcia bo miał go na sobie (vide tytuł wątku). Inaczej - Immune miał zestaw klasyczny z jednym elementem spoza doktryny, czego o kreacji kseta nie da się powiedzieć A ja się podpisuje pod tym co napisał @saint benji. Koszula z krawatem nie powinna być, moim zdaniem, łączona z bluzą. Ten krawat wszystko popsuł; bez niego byłby całkiem udany zestaw sportowy (albo odwrotnie: bluzę zamienić na sweter, to nawet lepiej, bo mieści się w ramach klasycznej elegancji). Natomiast połączenie bluzy z krawatem wygląda, wg mnie, groteskowo. Ale to tylko moja opinia . (zresztą klasyczność polówki jest taka sobie, zalezy, co przyjąć za klasykę)Klasyczność polówki moim zdaniem nie podlega dyskusji. Moze załóżcie watek w ktorym bedzie mozna porozmawiac o klasycznosci bluzy z krawatem? Immune pokazał co ma na sobie w watku do tego przeznaczonym, a nie w watku porad stylistycznych. Znajac zestawy prezentowane przez Immune, chyba mozemy załozyc ze zrobil to z premedytacja, wiec w czym problem? (To jest pytanie retoryczne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 # Saint Benji Moim zdaniem zestaw wpisuje się w tematykę forum. Koszula, spinki, krawat, chino, cienka bluza, marynarka na zmianę w bagażniku, caponki (moim zdaniem buty sportowe, ale gdyby zestawić je z adidasami to wówczas już takimi nie są). # Sergiusz Dziękuję za poradę w kwestii stylizacji. Mam ochotę założyć bluzę to ją zakładam - nie jestem więźniem kanonu teoretycznego. #Paul Jak zwykle błyskotliwie. Rozczaruję Cię jednak, bo daleko mi jeszcze do 30-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 @Immune.. rozumiem,racja wieku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 @Immune.. rozumiem,racja wieku.. Powiedz mi szczerze kolego, staje Ci jeszcze? Jak już tak sobie frywolnie rozmawiamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 nie jestem więźniem kanonu teoretycznego. to okaże się, czy te zestawy są porównywalne z punktu widzenia doktryny forum. Moim zdaniem Immune pokazał, że miał (...) nieklasyczny element pragmatyczny (...). Inaczej - Immune miał zestaw klasyczny z jednym elementem spoza doktryny, czego o kreacji kseta nie da się powiedzieć (zresztą klasyczność polówki jest taka sobie, zalezy, co przyjąć za klasykę) Jak jest doktryna forum? Jaki jest kanon teoretyczny forum? Nieklasyczny element pragmatyczny, jaki jest jego drugi biegun - czy to klasyczny element niepragmatyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 W kontekście ostatniego kontrowersyjnego zestawu zrobiłem takie małe podsumowanie, gdyż uważam, że bluza z kapturem wpisuje się we współczesną modę uliczną, natomiast koszulka polo zalicza się klasycznej eleganckiej odzieży, więc, jak widać, są równi i równiejsi. ; ) ale zestawiłeś najbardziej elegancki element w zestawie kseta z najmniej eleganckim u Immune, a to błąd logiczny. Porównaj elementy najbardziej klasyczne (polo vs. koszula z krawatem) i najmniej (spodenki plażowe, bo to nawet nie szorty vs. bluza), to okaże się, czy te zestawy są porównywalne z punktu widzenia doktryny forum. Moim zdaniem Immune pokazał, że miał na sobie dany krawat i koszulę, a oprócz tego nieklasyczny element pragmatyczny, którego nie zdjął do zdjęcia bo miał go na sobie (vide tytuł wątku). Inaczej - Immune miał zestaw klasyczny z jednym elementem spoza doktryny, czego o kreacji kseta nie da się powiedzieć (zresztą klasyczność polówki jest taka sobie, zalezy, co przyjąć za klasykę) Nie uważam tego za błąd logiczny. Dla mnie po prostu w zestawie kseta polówka nie ciągnie całości w górę, a w zestawie Immune - bluza psuje efekt i ciągnie całość mocno w dół, przez co, w moim odczuciu te zestawy są prawie jednakowo nieformalne i niepasujące do tematyki forum. # Saint Benji Moim zdaniem zestaw wpisuje się w tematykę forum. Koszula, spinki, krawat, chino, cienka bluza, marynarka na zmianę w bagażniku, caponki (moim zdaniem buty sportowe, ale gdyby zestawić je z adidasami to wówczas już takimi nie są). To ja ubiorę spodnie od garnituru, na górę ubiorę t-shirt z nadrukiem jakiegoś metalowego zespołu, , na to założę płaszcz i powiem, że mój zestaw się wpisuje w tematykę forum - spodnie w kant, koszula, marynarka w bagażniku. Co z tego, że masz klasyczne elementy ubioru, skoro całość nie gra? Tak samo było z gccg, który nosił koszulę na spinki niezapięte do końca, wyciągnięte z krótkich spodni i do tego monki? Nie miałem wrażenie, że jest to "klasycznie elegancki. Proponuję, żeby albo: 1) zostawić ten temat wyłącznie do umieszczania zdjęć, bez komentowania, a miejsce na komentarze zrobić w poradni stylistycznej, albo 2) pozwolić wszystkim na komentowanie wrzucanych zestawów, nie broniąc się hasłem "przypominam jaka jest nazwa tematu", bo następnym razem, jak spędzę cały dzień w aquaparku, wrzucę zdjęcie w kąpielówkach i powiem "nazwa tematu to co mam dziś na sobie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 @Immune komus pusciły nerwy,to troche" nie halo"jak na moderatora to tyle na temat "klasycznej meskiej elegancji" dobranoc Panu, P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 # Saint Benji Dziękuję za uwagi. Twoje propozycje zostały wzięte pod uwagę i po analizie - odrzucone. Z trudem powstrzymuję się, aby nie być wobec Ciebie złośliwym. Czy ktoś jeszcze ma jakieś sprawy niezwiązane z tematyką wątku? Robimy dzisiaj powstanie, rokosz czy Panom się po prostu nudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 @Immune --> nie chciałem Pana pouczać; jest Pan o wiele bardziej doświadczony ode mnie i Pańskie kombinacje, które przejrzałem, generalnie rzecz biorąc bardzo mi się podobają. Mogą stanowić wzór. -------------------- Wróćmy może do ostatniego z prezentowanych zestawów; rozmawialiśmy o poszetce, o ile dobrze pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Panom się nudzi bo strasznie zblazowanie ostatnio nastąpiło w Koronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 EDIT: pisanie posta zajęło mi trochę czasu. Chciałem się załapać za Kol. frankenstainem ... no nie udało się. Kolega Frankenstein w formie pozwolę sobie na mały OT .. Myślę, że możemy czerpać spokojnie z żargonu świata finansów: np: 1. neoklasyczny - czyli strój nawiązujący do klasyki ale "odrestaurowanej" i predefiniowanej w duchu forumowego main stream. 2. main stream - wszystko co nie zalicza się do podforum "sala klubowa", ale na pewno było pokazywane przez forumowiczów z minimum 100 postami i zostało zaliczone do klasyki forum. 3. inflacja - np. może być inflacja pomysłów na wiązanie krawata 4. luzowanie ilościowe (quantitative easing) - w TKMaxx rzucili dużo towaru w niezłej cenie 5. short squeeze - forumowicze nie zdążyli na wyprzedaż w CT, kiedy ceny już idą w górę 6. corner the market - forumowicze zdominowali zamówienia na buty TJ, więc nic nie kupicie przez najbliższe 6 miesięcy 7. short sell - sprzedaż w dziale "kupię , sprzedam" towaru który jeszcze nie dotarł w paczce z Londynu (wszystko znowu przez celników) przepraszam i pozdrawiam d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Koźle, kwiat świetnie ożywia zestaw! Mnie na ślubie łodyga się zgięła i wbiłem ją samym "trzonkiem" - faktycznie dobrze byłoby kwiat pociągnąć w dół, aby przylegał do klapy, jednak trzeba uważać, żeby nie uszkodzić łodygi. Ośmieliłem się do używania butonierki i coraz częściej po prostu zrywam coś z trawnika - byle nie mlecz Zastanawiam się, czy w przyszłości nie kupować kwiatka codziennie w drodze do pracy. Dyskretnego, te większe zostawię na większe okazje. PS Damiance, boskie - od teraz proszę Ciebie o komentowanie każdego wątku forum w tym stylu Muszę się podciągnąć z finansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Jak jest doktryna forum? Jaki jest kanon teoretyczny forum? Nieklasyczny element pragmatyczny, jaki jest jego drugi biegun - czy to klasyczny element niepragmatyczny? dwa pierwsze pytania - klasyczna męska elegancja ostatnie - czy jak jest kobieta lekkich obyczajów to zaraz musi istnieć mężczyzna ciężkich nieobyczajów? Nie łapmy się za figury retoryczne - z grubsza wiadomo, z czym to forum się je. Ale w sumie krawat jest niepragmatyczny, ale klasyczny Saint Benji - uważam, że logika wymaga, aby porównywać rzeczy porównywalne co do klasyki polówki - tak sobie nocami oglądam powtórkę Kariery Nikodema Dyzmy, jakoś w polówkach nie paradowali. Dlatego to dla mnie rzecz relatywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 co do klasyki polówki - tak sobie nocami oglądam powtórkę Kariery Nikodema Dyzmy, jakoś w polówkach nie paradowali. Dlatego to dla mnie rzecz relatywnaMożna uznać, że jak wszystko pochodzące z lat 20 , koszulka polo jest klasyczną częścią męskiej garderoby, klasycznym strojem do uprawiania sportu. Wówczas zaczęto jej używać do tenisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Jeżeli mogę coś zaproponować, to chyba rzeczywiście należy ograniczyć ten wątek do samych zdjęć, bo odnośnie zachowania niektórych użytkowników co można zacytować klasyka gatunku, czyli C. Pazurę z "Chłopaki nie płaczą" - "Widzisz Grucha, to tylko kawałek pierdolonego ziemniaka, a ty zachowujesz się jakbym krzywdził twoją matkę" i to samo mamy do czynienia w przypadku bluzy Immune. Naprawdę nie sądzę żeby on potrzebował tutaj porad odnośnie swojego ubioru, bo ma na ten temat wystarczającą wiedzę. Jeżeli ten wątek ma sprawiać przyjemność osobom, które te fotki wrzucają, bo to od ich przyjemności głównie zależy popularność tego tematu, bo darujmy sobie te wątpliwej jakości pouczanki, bo sprawimy, że nowe zdjęcia będą od wielkiego dzwonu. Zrozumiałbym jeszcze tę histerię, gdyby tutaj codziennie pojawiały się klasyczne zestawy, czasem jakieś smokingi, fraki itp, a realia są zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 faktycznie pozostaje wrzucać zestawy plażowe . Mam fajną fotkę z wakacji z zegarkiem i spodenkami kąpielowymi, zobaczę czy rano jak zejdą procenty ciągle będę miał ochotę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryshard Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 ehhh, dążenie do offtopicu na forach internetowych jest naturalną koleją rzeczy, jeżeli nie zostały ustalone zasady i nie trzymana jest dyscyplina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Jeżeli mogę coś zaproponować, to chyba rzeczywiście należy ograniczyć ten wątek do samych zdjęć, bo odnośnie zachowania niektórych użytkowników co można zacytować klasyka gatunku, czyli C. Pazurę z "Chłopaki nie płaczą" - "Widzisz Grucha, to tylko kawałek pierdolonego ziemniaka, a ty zachowujesz się jakbym krzywdził twoją matkę" i to samo mamy do czynienia w przypadku bluzy Immune. Naprawdę nie sądzę żeby on potrzebował tutaj porad odnośnie swojego ubioru, bo ma na ten temat wystarczającą wiedzę. Jeżeli ten wątek ma sprawiać przyjemność osobom, które te fotki wrzucają, bo to od ich przyjemności głównie zależy popularność tego tematu, bo darujmy sobie te wątpliwej jakości pouczanki, bo sprawimy, że nowe zdjęcia będą od wielkiego dzwonu. Zrozumiałbym jeszcze tę histerię, gdyby tutaj codziennie pojawiały się klasyczne zestawy, czasem jakieś smokingi, fraki itp, a realia są zupełnie inne. faktycznie pozostaje wrzucać zestawy plażowe . Mam fajną fotkę z wakacji z zegarkiem i spodenkami kąpielowymi, zobaczę czy rano jak zejdą procenty ciągle będę miał ochotę wrzucić +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 faktycznie pozostaje wrzucać zestawy plażowe . Mam fajną fotkę z wakacji z zegarkiem i spodenkami kąpielowymi, zobaczę czy rano jak zejdą procenty ciągle będę miał ochotę wrzucić Oczywiście zupełnie nie to miałem na myśli, aczkolwiek zważywszy na fakt ułomności komunikacji na odległość, to nie wiem czy pisałeś to celowo sprowadzając mój tok rozumowania ad absurdum, czy napisałeś tego posta dla rozluźnienia atmosfery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 czy jak jest kobieta lekkich obyczajów to zaraz musi istnieć mężczyzna ciężkich nieobyczajów? Jest taki mężczyzna, to jej klient, po prostu edit: sorry za OT, który ze swej strony kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Jeżeli mogę coś zaproponować, to chyba rzeczywiście należy ograniczyć ten wątek do samych zdjęć, bo odnośnie zachowania niektórych użytkowników co można zacytować klasyka gatunku, czyli C. Pazurę z "Chłopaki nie płaczą" - "Widzisz Grucha, to tylko kawałek pierdolonego ziemniaka, a ty zachowujesz się jakbym krzywdził twoją matkę" i to samo mamy do czynienia w przypadku bluzy Immune. Naprawdę nie sądzę żeby on potrzebował tutaj porad odnośnie swojego ubioru, bo ma na ten temat wystarczającą wiedzę. Jeżeli ten wątek ma sprawiać przyjemność osobom, które te fotki wrzucają, bo to od ich przyjemności głównie zależy popularność tego tematu, bo darujmy sobie te wątpliwej jakości pouczanki, bo sprawimy, że nowe zdjęcia będą od wielkiego dzwonu. Zrozumiałbym jeszcze tę histerię, gdyby tutaj codziennie pojawiały się klasyczne zestawy, czasem jakieś smokingi, fraki itp, a realia są zupełnie inne. Bez przesady; nie trzeba być tak wrażliwym na swoim punkcie by obruszać się tylko z tego powodu, że komuś się nie podoba Twoje/czyjeś zestawienie. Trochę dystansu do siebie . Nie widzę niczego złego w wyrażeniu swojej opinii, póki się ją wyraża kulturalnie. Poza jednym przypadkiem osoby, która nie znała zasad i była nowa (@Filip M.), komentarze były kulturalne. Czyli: jestem totalnie na NIE. Gdyby każdy pisał o każdym zestawieniu, że jest świetne, to by się Pan zapewne nie obruszał. Dystans do siebie to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 A ja przełamie posty z ostatnich stron wrzucając to co dziś miałem na sobie Jeżeli ktoś może udzielić mi jakiś wskazówek zapraszam serdecznie. Przed deszczem we Wrocławiu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Jeżeli mogę coś zaproponować, to chyba rzeczywiście należy ograniczyć ten wątek do samych zdjęć, bo odnośnie zachowania niektórych użytkowników co można zacytować klasyka gatunku, czyli C. Pazurę z "Chłopaki nie płaczą" - "Widzisz Grucha, to tylko kawałek pierdolonego ziemniaka, a ty zachowujesz się jakbym krzywdził twoją matkę" i to samo mamy do czynienia w przypadku bluzy Immune. Naprawdę nie sądzę żeby on potrzebował tutaj porad odnośnie swojego ubioru, bo ma na ten temat wystarczającą wiedzę. Jeżeli ten wątek ma sprawiać przyjemność osobom, które te fotki wrzucają, bo to od ich przyjemności głównie zależy popularność tego tematu, bo darujmy sobie te wątpliwej jakości pouczanki, bo sprawimy, że nowe zdjęcia będą od wielkiego dzwonu. Zrozumiałbym jeszcze tę histerię, gdyby tutaj codziennie pojawiały się klasyczne zestawy, czasem jakieś smokingi, fraki itp, a realia są zupełnie inne. Bez przesady; nie trzeba być tak wrażliwym na swoim punkcie by obruszać się tylko z tego powodu, że komuś się nie podoba Twoje/czyjeś zestawienie. Trochę dystansu do siebie . Nie widzę niczego złego w wyrażeniu swojej opinii, póki się ją wyraża kulturalnie. Poza jednym przypadkiem osoby, która nie znała zasad i była nowa (@Filip M.), komentarze były kulturalne. Czyli: jestem totalnie na NIE. Gdyby każdy pisał o każdym zestawieniu, że jest świetne, to by się Pan zapewne nie obruszał. Dystans do siebie to podstawa. Cóż, moim zdaniem największą wartością tego wątku byłby zwyczajnie fakt, żeby jak największa ilość osób wrzucała tutaj swoje zdjęcia. Jak do tej pory, to osób, które wrzucały naprawdę porządne klasyczne zestawy była garstka, a jedną z głównych treści stały się różnego rodzaju dziwne dyskusje, które na pewno nie zachęcają do aktywności. PS: Odnośnie tego dystansu do siebie, to w kontekście stosunków jakie łączą tutaj większość użytkowników, czyli de facto żadnych, to absurdem jest mówienie o obrażaniu się na kogoś, o kim wiemy tyle, co napisał w iluś tam postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 A ja przełamie posty z ostatnich stron wrzucając to co dziś miałem na sobie Jeżeli ktoś może udzielić mi jakiś wskazówek zapraszam serdecznie. Przed deszczem we Wrocławiu, pozdrawiam Zestaw świetny! Klasyka sama w sobie, bardzo trudno by było cokolwiek nieprzychylnego napisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi