mr.vintage Napisano 23 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2011 jak wyżej + minus za poszetkę, która chyba jest chusteczką do nosa? Bardzo ładna koszula, ale jeśli marynarka jest czarna, to faktycznie nie bardzo to współgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 23 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2011 Fajny krawat, nie jest przypadkiem z poliestru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Fajny krawat, nie jest przypadkiem z poliestru?Nie, 100% jedwab. czarna marynarka (?)Nie, jest granatowa, najwyraźniej zdjęcia przekłamały jej kolor. minus za poszetkę, która chyba jest chusteczką do nosa?Trochę mnie to pytanie zaskoczyło, ale chyba nie. O ile pamiętam to kupiłem ją jako "pocket square" w Anglii. Mr Vintage, po czym to wnioskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Fajny krawat, nie jest przypadkiem z poliestru?Nie, 100% jedwab. czarna marynarka (?)Nie, jest granatowa, najwyraźniej zdjęcia przekłamały jej kolor. minus za poszetkę, która chyba jest chusteczką do nosa?Trochę mnie to pytanie zaskoczyło, ale chyba nie. O ile pamiętam to kupiłem ją jako "pocket square" w Anglii. Mr Vintage, po czym to wnioskujesz? Szczerze mówiąc, to mój ojciec ma dokładnie taki sam wzór chusteczki do wydmuchiwania nosa, jak Ty poszetkę. Widocznie ten wzór był w Polsce popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Szczerze mówiąc, to mój ojciec ma dokładnie taki sam wzór chusteczki do wydmuchiwania nosa, jak Ty poszetkę. Widocznie ten wzór był w Polsce popularnyTeraz to ja już sam nie wiem co mam o tym myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 To, że kupiłeś ją jako "pocket square" i to jeszcze w Anglii to nie znaczy, że jest dobra. Pamiętaj, że to Ty sam się ubierasz i musisz mieć wyczucie co kupujesz i zakładasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Szczerze mówiąc, to mój ojciec ma dokładnie taki sam wzór chusteczki do wydmuchiwania nosa, jak Ty poszetkę. Widocznie ten wzór był w Polsce popularnyTeraz to ja już sam nie wiem co mam o tym myśleć... Ale co tu myśleć nad poszetką, po prostu trzeba wymienić A odnośnie krawata, tak jak koledzy wspomnieli, od razu rzuca się w oczy i niezbyt moim zdaniem się komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Co do krawata - nie ma jednego, uniwersalnego stylu. Identyczny ubiór na dwóch podobnie zbudowanych osobach, ale z innym charakterem i budową twarzy może wyglądać super, albo po prostu śmiesznie. Gdzieś na blogu przewijało się zdjęcie tego typu z białym sportowym obuwiem do granatowego garnituru. Osobnik z poczciwą, zabawową twarzą wyglądał trochę niepoprawnie, ale całość wyglądała dobrze. Drugi, z "dyrektorską" twarzą i sposobem chodu po prostu wyglądał jak pajac. Podobnie jest ze śmiesznym krawatem - jeżeli masz odpowiednią, "przebojową" twarz, będzie wyglądać dobrze, zaś jeżeli masz twarde rysy, radzę odpuścić. Również posiadam taką chusteczkę bawełnianą do wycierania twarzy, nawet w 3 kolorach Można jej od biedy użyć składanej jako TV Fold, wtedy nie widać, że to popularna, zwykła chusteczka. Jednakże z tak pretensjonalnym wywaleniem jej na wierzch, daje się to szybko zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Zachecony dostawa nowej pary butow, PMem kolegi Immune oraz nowym cardiganem (w koncu w brazie) postanowilem sie dorzucic do watku: Klasycznie jak na mnie, mozna wrecz powiedziec nudno:) widac probe wristraff'ow wlasnej roboty. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 świetne skarpetki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Bardzo fajnie Świetna kolorystka, przyjazna dla oka... a skarpetki są Viccela Też mam takie same. Idealnie pasują do czerwonego elementu powyżej paska. Dawno Ciebie nie było w tym wątku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Przepraszam za OT ale czy skarpetki nabyte w sklepie stacjonarnym w PL czy w sklepie internetowym ? Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Bardzo fajnie Świetna kolorystka, przyjazna dla oka... a skarpetki są Viccela Też mam takie same. Idealnie pasują do czerwonego elementu powyżej paska. Dawno Ciebie nie było w tym wątku!! Podpisuję się pod wszystkim, co napisał Szarmant. Jedyne, do czego można się przyczepić w tym zestawie, to co jeszcze dodać. Marynarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyakko Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Zachecony dostawa nowej pary butow, PMem kolegi Immune oraz nowym cardiganem (w koncu w brazie) postanowilem sie dorzucic do watku: Klasycznie jak na mnie, mozna wrecz powiedziec nudno:) widac probe wristraff'ow wlasnej roboty. Pozdrawiam, dsc. Dsc - przyznam, że Twoje stylizacje bardzo wpadają w mój gust (co nie znaczy, że się tak ubieram - dopiero kompletuję 'nową' garderobę). W szczególności przekonałeś mnie do kolorowych skarpet i... kardiganów (tutaj koledzy się ze mną pewnie zgodzą ;P). Gdzie kupujesz takie fajne swetry? Szukałem parę razy i albo były za długie, albo jakieś za obszerne... brr.. Reasumując - zestaw bardzo udany. Pokazujesz, że można ubrać się elegancko bez marynarki i poszetki. Pozdrawiam Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Bardzo lubie klasyczny casual,dobrze dobrane kolory i najwazniejsze powalajaca jakosc fotografii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 dsc Bardzo przyjemny zestaw, a te skarpetki Viccel są piękne. Warte tej ceny pod względem jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 dsc Bardzo przyjemny zestaw, a te skarpetki Viccel są piękne. Warte tej ceny pod względem jakości? To ja odpowiem, że tak warte. Jakość i wygląd na duży plus. Choć moje ściągają się przy chodzeniu. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 dsc Bardzo przyjemny zestaw, a te skarpetki Viccel są piękne. Warte tej ceny pod względem jakości? To ja odpowiem, że tak warte. Jakość i wygląd na duży plus. Choć moje ściągają się przy chodzeniu. Dlaczego? Sa za duze, w kazdym razie, jesli wiem ze tak sie zachowuja, to kupuje mniejsze i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Gdzie można kupic skarpety Viccel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Skarpety Viccel'a opisywałem tutaj, dokładne dane sklepu tutaj Moim zdaniem ciężko o takiej jakości skarpety, szczególnie w tej cenie i jeszcze podkolanówki. Nie jestem fanem kolorowych skarpet, ale wtedy też nie mogłem się oprzeć tym czerwonym i również posiadam jedną parę... aż może dla nich czerwoną koszulę kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Panowie, same pozytywne komentarze? Co to za rzemyki? Wyrzuć to Pan w cholerę! Resztę bardzo sobie chwalę. Nieformalna elegancja miła dla oka. Imho wszystkie twoje "stylizacje" zawsze mi się podobają. Btw. sweter to jak mniemam 100% bawełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 Skarpety Viccel'a opisywałem tutaj, dokładne dane sklepu tutaj Moim zdaniem ciężko o takiej jakości skarpety, szczególnie w tej cenie i jeszcze podkolanówki. Nie jestem fanem kolorowych skarpet, ale wtedy też nie mogłem się oprzeć tym czerwonym i również posiadam jedną parę... aż może dla nich czerwoną koszulę kupię A może białą w czerwoną kratę tattersall Byłoby English Country Side Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 Świetny zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 Zestaw Dsc rządzi, trudno polemizować z przedmówcami. Pewnie w pewnej mierze jest to zasługą zdjęć o jakości studyjnej (jak on to robi?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi