TYTUS Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 Czasami taki jest klimat tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 To tak dla poddierżania rozgowora nowe zdjęcia (niestety kiepska jakość, bo z telefonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldrothstein Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Nieźle , ale krawat do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Bardzo udany zestaw xkoziol - duży plus za kolor spodni, ale to pewnie wiesz. Buty to monki na 1 klamrze? (słabo widać) Guziki są metalowe? Jak wygląda mankiet marynarki (guziki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 bardzo fajne spodnie Michał, ale nie za gorąco na nie - z czego są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Harvard look. Well done. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Nie o to mi chodziło, zastanawiałem się czy guziki przy rękawach są z dziurkami czy na nóżce (marynarskie). Główne wyglądają jak zwykłe dziurkowane, ale metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 W zyciu nie spotkałem tylu zestawów z tak kolorowymi spodniami co ogladam tutaj na forum..ale to moze kwestia srodowiska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 W zyciu nie spotkałem tylu zestawów z tak kolorowymi spodniami co ogladam tutaj na forum..ale to moze kwestia srodowiska.. Nie zauważyłeś do tej pory, że tematyka tego forum jest co najmniej hermetyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 W zyciu nie spotkałem tylu zestawów z tak kolorowymi spodniami co ogladam tutaj na forum..ale to moze kwestia srodowiska.. Może to coś wyjaśni http://www.szarmant.pl/subkultura-szarm ... -elegantow xkoziol - dzięki za modelowy przykład! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 @xkoziol prosze przekazac kolezance wyrazy wspolczucia.. @Nereusz czytam to forum od przeszło roku,wiec co nieco widze.. @zaki..przeczytałem- podobało mi sie zdjecie Twoje z kaszkietem/podobny jest mój styl/ Panowie..srodowisko -pracy, oc po pracy ubieram sie w mniej jaskrawe kolory, ale nie neguje.. czerwone ,pomaranczowe spodnie kojarza mi sie z" kultura" punkowa w Polsce jakies 20 lat temu.. to wszystko.. Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 czerwone ,pomaranczowe spodnie kojarza mi sie z" kultura" punkowa w Polsce jakies 20 lat temu.. to wszystko.. wtedy się nosiło (z tego co pamiętam, miałem wtedy dziewczynę prawie punk, tzn. na szczęcie bez koczyków i z normalną fryzurą ): - w innym fasonie (opięte) - z innego materiału (jeans albo coś jeansopodobne) - do czego innego (glany, ramoneska) - bardziej jaskrawe odcienie więc jedyne elementy wspólne z prezentacją xkoziol (i innych) to że to spodnie w jakimś odcieniu czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Polacy boją sie kolorów. Społecznie akceptowane jest, że mężczyzna powinien być ubrany: 1. pod kolor wykładziny podłogowej; 2. kanapy; 3. zasłony w największym pokoju. 4. butów swojej żony (głównie krawat, co dopuszcza czasami bardziej bieliźnianie barwy). Te kolory wybiera mu żona (teściowa, matka, kochanka, siostra). Sam wybiera w kolorze tapicerki w swoim samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Bo przecież mężczyźni nie mają pojęcia o kolorach więc lepiej żeby się nie wysilali, i tak im nie wyjdzie. Jeszcze czerwone spodnie założą i wstyd będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 No to jutro pojadę fioletowym Rzeczywiście, mężczyźni są ślepi, naprawdę byłeś tak ubrany? PS. Jak to dobrze, że to moja żona jeździ samochodem, a nie ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 W zyciu nie spotkałem tylu zestawów z tak kolorowymi spodniami co ogladam tutaj na forum..ale to moze kwestia srodowiska.. Przyznam się, że mam bawełniane spodnie (chinosy lub five pocket, ale nie dźinsy) w chyba wszystkich kolorach (choć na pewno nie we wszystkich odcieniach). Nie mam fioletowych, tzn. mam, ale się w nie nie mieszczę, więc w sumie to nie mam No i nie mam czarnych. Ostatni nabytek - różowe; nie mam na razie odwagi ich założyć, zresztą i tak muszę je zwęzić. Tak czy owak, najchętniej zakładam trzy pary: (bardzo) jasnoszare, granatowe, buraczkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 W zyciu nie spotkałem tylu zestawów z tak kolorowymi spodniami co ogladam tutaj na forum..ale to moze kwestia srodowiska.. Przyznam się, że mam bawełniane spodnie (chinosy lub five pocket, ale nie dźinsy) w chyba wszystkich kolorach (choć na pewno nie we wszystkich odcieniach). Nie mam fioletowych, tzn. mam, ale się w nie nie mieszczę, więc w sumie to nie mam No i nie mam czarnych. Ostatni nabytek - różowe; nie mam na razie odwagi ich założyć, zresztą i tak muszę je zwęzić. Tak czy owak, najchętniej zakładam trzy pary: (bardzo) jasnoszare, granatowe, buraczkowe. W przypadku różowych chinosów to naprawdę już sztuka w doborze reszty stroju żeby nasz wizerunek nie stał się zniewieściały, czy też infantylny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Załączniki nie działają. Puść je przez Imageshack albo coś podobnego. EDIT: już działają. Spodnie są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 U mnie załączniki działają. Potwierdzam wygląd "na żywo". Śliczny materiał marynarki. Całość mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Witam, poddaję pod ocenę stylizację "na bosmana". Marynarka i spodnie przeszły turbotuning, co można dostrzec na załączonych zdjęciach. Stylizacja pochodzi z wczoraj - z wieczoru panieńskiego w klimacie marynarskim (pracuję m.in. jako dj i prezenter muzyczny - stąd moja obecność na wieczorze). Jak zwykle, proszę o komentarze i opinie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Zestaw ładny, a nawet bardzo ładny, w klasycznym, marynarskim zestawieniu kolorów - granat/czerwień/biel. Marynarka bardzo "dandy" i ładnie leży (nieco krótka, ale patrz niżej). Mam dwie uwagi. Pierwsza - stylistyczna - zestawienie boat shoes i eleganckiej góry (ładna marynarka, poszetka - w dodatku biała) wg mnie wprowadza pewien dysonans (od pasa w górę - "wesele", od pasa w dół - "łódka"). Druga sprawa - wydaje się, a przynajmniej tak to wyszło na zdjęciu, że masz dość krótkie nogi w stosunku do całej sylwetki. Spodnie - biodrówki, w dodatku mocno skrócone, bardzo to odczucie uwypuklają. Wydaje mi się, że przy dłuższych spodniach z wyższym stanem byłoby o wiele lepiej. Marynarka jest nieco przykrótka, ale tutaj akurat poprawia proporcje i moim zdaniem to dobrze. No, niech będzie, jeszcze jedna uwaga, tym razem subiektywna - bardzo wąska nogawka u dołu podkreśla biodra, co u faceta nie jest korzystne. Osobiście wolę proste linie spodni. Zatem bardzo mocno zwężane nogawki - tak, pasują, ale wyłącznie facetom bardzo szczupłym i wąskim w biodrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Spodnie są czarne?Michał, no coś ty Granatowe. Jak granatowe, to klasa. Za czarne dostałbyś minusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Witam, poddaję pod ocenę stylizację "na bosmana". Marynarka i spodnie przeszły turbotuning, co można dostrzec na załączonych zdjęciach. Stylizacja pochodzi z wczoraj - z wieczoru panieńskiego w klimacie marynarskim (pracuję m.in. jako dj i prezenter muzyczny - stąd moja obecność na wieczorze). Jak zwykle, proszę o komentarze i opinie, pozdrawiam Kolorystycznie i stylistycznie super, ale kilka uwag: - moim zdaniem spodnie przeszły zbyt daleko idący tuning; podejrzewam, że zwężana była nogawka i skracana - w mojej opinii jedna i druga operacja poszła o kilka centymetrów za daleko. Nie mam nic do tak wąskiej nogawki, ale tu nie są one proporcjonalne do dośc szerokich nogawek powyżej kolan, poniżej kolan zwężenie poszło po zbyt dużym skosie, - pasek sugerowałbym w ciemnym brązie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 phantom - dla mnie jesteś mistrzem drugiego planu Dzisiaj porcelana, co następnym razem?Może cysterna z mlekiem? Do przemyślenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 @phantom: poszetka jest mocno przesadzona, ma to byc dodatek, a nie cos bardzo 'in your face'. Komentarze wyzej odnosnie spodni sa trafione, zwezenie poszlo za daleko, przynajmniej przy tej budowie ciala. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi