flozbi Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 55 minut temu, blekit napisał: @Zajac Poziomka to marynarka od mojego pierwszego garnituru z SS, kupiona w 2013 roku stacjonarnie w Londynie teraz już bym jej nie wybrał - tkanina to 80% wełny i 20% poliamidu i prawdopodobnie z tego powodu spodnie bardzo szybko zaczęły się przecierać w kroku. Szczęście w nieszczęściu, że sama marynarka pasuje na odd jacket i jeszcze trochę ją ponoszę Ponoć poliamid się dodaje po to żeby materiał był bardziej trwały i dłużej wytrzymał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 9 minut temu, flozbi napisał: Ponoć poliamid się dodaje po to żeby materiał był bardziej trwały i dłużej wytrzymał... Powodów przetarcia mogło być wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Dzisiejszy zestaw 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 1 hour ago, flozbi said: Ponoć poliamid się dodaje po to żeby materiał był bardziej trwały i dłużej wytrzymał... 57 minutes ago, secondhand_man said: Powodów przetarcia mogło być wiele Tak, ale to jedyne spodnie od SuSu, które mi się przetarły, a nie używałem ich jakoś specjalnie częściej. Są to też jedyne spodnie z domieszką jakie mam i dlatego stawiam taką hipotezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @Aron - te spodnie to jeans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @Koval, tak. W rzeczywistości, jednak, kolor jest bardziej zgaszony, nie tak intensywny jak na zdjęciu. Z daleka nie widać za bardzo, że to jeans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Z 'bliska' też nie byłem pewny , ale fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Z bliska na żywo wyglądają bardziej jak jeans'y. Ogólnie, jestem zadowolony. Jednak, jeżeli ktoś szuka typowej tkaniny jeansowej, to nie jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 1 minutę temu, Aron napisał: Z bliska na żywo wyglądają bardziej jak jeans'y. Ogólnie, jestem zadowolony. Jednak, jeżeli ktoś szuka typowej tkaniny jeansowej, to nie jest to. O tym już mówiliśmy tylko @benevento.pl upierało się że jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 17 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Starałem się zgodnie z zaleceniami nie łączyć kilku wzorów. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @Ataman i bardzo dobrze zrobiłeś. Wzory i kolory można łączyć, ale nie za dużo na raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @Ataman moim zdaniem wyszło fajnie, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @Ataman wyszło super moim zdaniem,przyjemnie się patrzy na ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @Ataman po prostu bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Dnia 15 listopada 2016 o 22:31, Miro napisał: @blekit, ostatni zestaw wybitnie mi się podoba W moim niedynamicznym guście, no i bardzo dobrze współgra z kolorystyką twojej twarzy. Powiedz, co to jest za krawat? @poszetka.com, ten krawat z ostatniej stylizacji to ten nowy szary kaszmir z jedwabiem? tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 6 godzin temu, Aron napisał: Marynarka: Sutisupply Spodnie: Benevento Koszula: Osovski & Mr. Vintage Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Herring Shoes Skarpeta zielona ? Kolorystycznie obłęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 4 godziny temu, Ataman napisał: Starałem się zgodnie z zaleceniami nie łączyć kilku wzorów. Piękna łezka, dobrze się wiążę bawełnę z jedwabiem ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Piękna łezka, dobrze się wiążę bawełnę z jedwabiem ? : Tak. Nawet bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Marynarka: Sutisupply Spodnie: Benevento Koszula: Osovski & Mr. Vintage Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Herring Shoes To przejście od różu koszuli przez krawat do tej głębokiej zieleni poszetki! Takiego wyczucia koloru i stylu nie da wytrenować. To trzeba mieć. Kolega jest pewien, że nie rozminął się z powołaniem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Kolega Aron miałby projektować przykładowe aranżacje mieszkań do reklam farby Magnat? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 @Miro Twoje pytanie musiało mi chyba umknąć. Krawat to wełna od EoE, tak jak opisane w spoilerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Dzisiaj. Było formalnie w poniedziałek, jest formalnie w piątek * garnitur Suitsupply Lazio * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 7 minut temu, blekit napisał: Dzisiaj. Było formalnie w poniedziałek, jest formalnie w piątek Pokaż ukrytą zawartość * garnitur Suitsupply Lazio * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko Bez tego kapelutka od razu lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 To mój drugi garnitur MTM, ale pierwszy z wykończeniem "sartorial". Uogólniając chodzi o to, że nie było przymiarek jak w MTMie, ale całość jest robiona ręcznie jak w bespoke. Ten sam garnitur nosiłem w naszym video "Mannequin Challenge by Miler Menswear", które obejrzycie tutaj 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi