Vickson Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Wciąż w kamizelce, ale gotowy na wiosnę Super. Kiedyś też tak będę wyglądał Cytuj
constantin Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 @4inHand jakie masz spodnie do tego zestawu? Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 @4inHand jakie masz spodnie do tego zestawu? Jak to jakie? Krótkie! Navy blue z wełny czesankowej od Radlickiego a pod nimi brązowe wingtipy ze skóry full grain. Cytuj
HubertJ Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam! Jest to mój drugi post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Nie jest to zestaw, który mam dziś na sobie, ale strój który miałem miesiąc temu na swojej studniówce. Nie wiem, czy to dobry wątek, jeśli nie to proszę moderatora o przeniesienie tego postu do odpowiedniego wątku. Smoking, który miałem na sobie należał do mojego pradziadka, dostałem go od swojego dziadka kilka dni przed studniówką. Miałem zamiar iść w garniturze, który specjalnie zakupiłem na tą okazję, jednak, dziadek przekonał mnie do smokingu. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Bardzo fajnie, tylko taka mała uwaga, że jako, że jest to dość publiczne forum, warto na zdjęciach zamazywać twarze osób postronnych Cytuj
B.B. Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 "Smoking najlepiej leży w 3 pokoleniu" Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Po całym dniu walki o lepsze jutro. Ale przynajmniej w wiosennych kolorach. @HubertJ,- świetny smoking. jakieś szczegóły o nim - materiał, krawiec? Może zdjęcie metki? Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Dopasowanie bez zarzutu, tylko bym poszetkę w bardziej dyskretny TVfold poskromił, co by nie odciągała uwagi od osoby noszacego. Osobiście sam bym chętnie taki spadek przygarnął Cytuj
Misza Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Gratuluję NIESAMOWITEGO prezentu od dziadka. Masz wielki skarb w szafie. Dbaj o niego. Cytuj
jacob Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Kancelaria, dzień jak co dzień. Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 @constantin super zestaw! Jeden z lepszych. Dostosowałeś się do wszystkiego co powiedziano o serkach, kołnierzykach, rozmiarach prążków ... to już umiesz. Czekam teraz na Twój własny styl! Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Kilka dni temu muszka do nowego wpisu, a dzisiaj gram w golf Cytuj
constantin Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 @4inHand cholera jasna:) to mój styl... na muchę brakuje mi jeszcze odwagi, ale biorąc pod uwagę, że rok temu krawat był dla mnie "sztywniacki":) progres jest:) Dzięki i pozdrawiam Cytuj
HubertJ Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Dziękuję za miłe opinie:) @Arkadyjczyk niestety smoking nie ma żadnych metek, wiem tylko, że został uszyty przez lokalnego krawca Cytuj
R50 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Constantin, co to za koszula z takim ładnym kołnierzem? Jakaś włoszczyzna? Marynarka jest piękna, ale widzę ją tylko w garniturze, na pewno nie ze spodniami w tym kolorze. Nie rozumiem kompletnie potrzeby zakładania swetra, 100x lepiej by to wyglądało bez. Twoje stylizacje są prawie zawsze przeładowane. [ciach wymoderowano flame] Cytuj
Koval Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 A poza tym wszystko dobrze?!... 1 Cytuj
Vitty Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Jacob, wszystko ładnie, tylko się uśmiechnij, bo wyglądasz, jakby klient do Ciebie przyszedł ze sprawą rozwodową Cytuj
constantin Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Constantin, co to za koszula z takim ładnym kołnierzem? Jakaś włoszczyzna? Marynarka jest piękna, ale widzę ją tylko w garniturze, na pewno nie ze spodniami w tym kolorze. Nie rozumiem kompletnie potrzeby zakładania swetra, 100x lepiej by to wyglądało bez. Twoje stylizacje są prawie zawsze przeładowane. [ciach wymoderowano flame] koszula Truzzi MIlano Cytuj
jacob Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Jacob, wszystko ładnie, tylko się uśmiechnij, bo wyglądasz, jakby klient do Ciebie przyszedł ze sprawą rozwodowąHehe co racja to racja wszystkie następne będą z uśmiechem i poszetką Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi