Byrk Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 constantin: bardzo ladnie. jest szansa na zdjecie calej sylwetki? Cytuj
michau Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 constantin Świetne połączenie kolorystyczne. Maladjusted moim zdaniem to zbytnia fanaberia;) ale jak spróbujesz to się pochwal. Może zmienię zdanie;) 4inHand Do bólu poprawnie, ale taka rozpięta marynarka? Cytuj
constantin Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 constantin: bardzo ladnie. jest szansa na zdjecie calej sylwetki? Dziś niestety to już niemożliwe Cytuj
michau Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Mój wczorajszy brązowo-granatowy zestaw. Marynarkę już prezentowałem wcześniej. Czy rękawy są ok, czy warto zwęzić? 4inhand zwrócił wtedy na to uwagę, ale nie jestem tego pewien. PS. wybaczcie jakość zdjęcia - sam jestem rozczarowany jak wygląda na komputerze:( Cytuj
constantin Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Na tym zdjęciu rękawy nie wydają się być za szerokie, to że są mocno zmęczone to zapewne widzisz sam.. Cytuj
michau Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Na tym zdjęciu rękawy nie wydają się być za szerokie, to że są mocno zmęczone to zapewne widzisz sam.. Była ze mną, a właściwie na mnie przez blisko 14 godzin. Na koniec dnia byłem chyba bardziej zmęczony niż ona;) Cytuj
Styleman Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Klasyczne szarości Cytuj
andrzej k. Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 @Styleman Bardzo miły dla oka zestaw , bardzo ładny sweter ( może właściciel zdradzi co zacz ? ) Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Sweter sam w sobie fajny, ale jak dla mnie zdecydowanie zbyt mały (zerowy) kontrast pomiędzy dołem a górą. Przez to zestaw wygląda jak jednokolorowy kombinezon (no offence). Cytuj
andrzej k. Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 mam wrażenie że takie było zamierzenie autora Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 mam wrażenie że takie było zamierzenie autora No myślę, że nawet na pewno Cytuj
Styleman Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Tutaj kontrastem są faktury materiałów i wzory na nich ,zdjęcia spłaszczają te różnice. Sweter to Hugo Boss. Pozdrawiam Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 To ja dzisiaj tak. Więcej zdjęć na Blogu. Cytuj
Styleman Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Góra fajna ale te spodnie do tej góry wołają o pomstę do samej góry. Chyba ze miała być podkreślona lekkość materiału marynarki. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Góra fajna ale te spodnie do tej góry wołają o pomstę do samej góry. Chyba ze miała być podkreślona lekkość materiału marynarki. Rozwiń to, bo czytam i dalej nic nie pojmuję Cytuj
Bartek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Ładna góra (jesienno-zimowa) i ładne spodnie (ale wiosenno-letnie). I górny guzik mówi, że dłużej już nie da rady. Cytuj
Misza Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Podoba mi się Twój zestaw Static87. +++ Cytuj
Velahrn Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 re Static87: Dobór kolorystyczny bardzo ładny, ale wydaje mi się, że marynarka jest za mała, lub zbyt wytaliowana. Tworzy klasyczny "X"/motylka, otwierając się u dołu Cytuj
Styleman Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Góra fajna ale te spodnie do tej góry wołają o pomstę do samej góry. Chyba ze miała być podkreślona lekkość materiału marynarki. Rozwiń to, bo czytam i dalej nic nie pojmuję Marynarka bardzo dobra,dosyć dobrze leży ,fajny materiał,może rękawy trochę za krótkie.Koszula ,krawat i szalik wszystko spójne i ładnie tworzy całość .Spodnie natomiast inna bajka-lato .Bardzo jestem ciekaw jakie buty są w tym zestawie użyte ? Juz wiem sprawdzilem na blogu,rowniez odbiegaja od gory. Cytuj
Styleman Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato.To są typowo jesienno zimowe spodnie !! Nigdy nie założył bym ich w lecie , Cytuj
pirat Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 To ja dzisiaj tak. Więcej zdjęć na Blogu. Aktualnie góra - zima. Dół - lato. tak to widzę Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato.To są typowo jesienno zimowe spodnie !! Nigdy nie założył bym ich w lecie , Mówię o ich wyglądzie, a nie o materiale. Nie krzycz imho są po prostu za cienkie do tak grubego kardiganu. Widziałbym tam sztruks/jeans. Aktualnie nie podoba mi się to połączenie. Acha, ktoś mówił coś o podkreśleniu materiału marynarki tymi spodniami. Jest cieniuteńka, jak sweter. Dlatego moim zdaniem spodnie, które zaprezentowałem pasują do niej ze wzajemnością. Ale to nieważne pierdoły. Zaraz będzie zima a ja mam swetrowy deficyt. Cytuj
constantin Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 @ Styleman faktura spodni moja ulubiona... całość monochromatyczna jak nie Twoja:)... super Cytuj
kamil.em Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 U mnie dzisiaj dominuje niebieski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi