Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

constantin

Świetne połączenie kolorystyczne.

Maladjusted

moim zdaniem to zbytnia fanaberia;) ale jak spróbujesz to się pochwal. Może zmienię zdanie;)

4inHand

Do bólu poprawnie, ale taka rozpięta marynarka?;)

Opublikowano

Mój wczorajszy brązowo-granatowy zestaw.

Marynarkę już prezentowałem wcześniej.

Czy rękawy są ok, czy warto zwęzić? 4inhand zwrócił wtedy na to uwagę, ale nie jestem tego pewien.

PS. wybaczcie jakość zdjęcia - sam jestem rozczarowany jak wygląda na komputerze:(

post-2693-13658923179159_thumb.jpg

Opublikowano

Na tym zdjęciu rękawy nie wydają się być za szerokie, to że są mocno zmęczone to zapewne widzisz sam..

Była ze mną, a właściwie na mnie przez blisko 14 godzin. Na koniec dnia byłem chyba bardziej zmęczony niż ona;)

Opublikowano

Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym ;) tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato.

Opublikowano

Góra fajna ale te spodnie do tej góry wołają o pomstę do samej góry. Chyba ze miała być podkreślona lekkość materiału marynarki.

Rozwiń to, bo czytam i dalej nic nie pojmuję ;)

Marynarka bardzo dobra,dosyć dobrze leży ,fajny materiał,może rękawy trochę za krótkie.Koszula ,krawat i szalik wszystko spójne i ładnie tworzy całość .Spodnie natomiast inna bajka-lato .Bardzo jestem ciekaw jakie buty są w tym zestawie użyte ?

Juz wiem sprawdzilem na blogu,rowniez odbiegaja od gory.

Opublikowano

Styleman, sam sweter super. Sam szukam takiego i nie pogardziłbym ;) tylko, że tak cienkie spodnie wełniane i tak gruby sweter - jak dla mnie są skrajnie dla siebie nieodpowiednie. Tutaj widziałbym grubszy tweed, czy sztruks. Aktualnie góra - zima. Dół - lato.

To są typowo jesienno zimowe spodnie !! Nigdy nie założył bym ich w lecie ,

post-3431-1365892318204_thumb.jpg

Opublikowano

To są typowo jesienno zimowe spodnie !! Nigdy nie założył bym ich w lecie ,

Mówię o ich wyglądzie, a nie o materiale. Nie krzycz ;) imho są po prostu za cienkie do tak grubego kardiganu. Widziałbym tam sztruks/jeans. Aktualnie nie podoba mi się to połączenie.

Acha, ktoś mówił coś o podkreśleniu materiału marynarki tymi spodniami. Jest cieniuteńka, jak sweter. Dlatego moim zdaniem spodnie, które zaprezentowałem pasują do niej ze wzajemnością. Ale to nieważne pierdoły. Zaraz będzie zima a ja mam swetrowy deficyt.