White Haven Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Wózek w tle piękny Co do stroju - brakuję mi tu czegoś pod szyją - może fular? Spodnie wypchały się w kolanach, czy też są po prostu za długie? Cytuj
mosze Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 @waski I spodnie - coś koniecznie trzeba z nimi zrobić. Cytuj
constantin Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Właśnie Mr Vintage popełnił wpis o brogsach:) Bardzo ładne Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Tak jak wcześniej obiecałem, wstawiam efekt przeróbek, dokonanych przez prowincjonalną krawcową http://desmond.imageshack.us/Himg841/scaled.php?server=841&filename=brzowamarynarka.jpg&res=landing Cytuj
mateusz0194 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Tak jak wcześniej obiecałem, wstawiam efekt przeróbek, dokonanych przez prowincjonalną krawcową http://desmond.imageshack.us/Himg841/scaled.php?server=841&filename=brzowamarynarka.jpg&res=landing Gdzie można kupić takie spodnie? Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Spodnie z Zary, mankiety dorabiane przez domowego krawca Cytuj
Łukasz_ Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Dobry wieczór. Mój piątkowy zestaw: było zimno i pod kurtkę założyłem ocieplacz (kamizelkę). Kolega Misza chciał zobaczyć ten zestaw viewtopic.php?f=1&t=572&start=1740 i dopiero dziś udało mi się wszystko sfotografować. Proszę wybaczyć powyciągane mankiety koszuli, ale po prostu nie zauważyłem tego po ubraniu ocieplacza. Dodatki: Cytuj
waski Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 @waski I spodnie - coś koniecznie trzeba z nimi zrobić. Długość czy szerokość czy .... no właśnie? Cytuj
constantin Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 łukasz_ marynarka, spinki, buty ( super noski) - bardzo ładnie Cytuj
sergiusz Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 @Łukasz - bez ocieplacza mi się podoba, z ocieplaczem już nie. Bardzo fajnie, że w zestawie jest marynarka na 3-guziki. Powoli mam dość jednorzędówek na dwa. Cytuj
mosze Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 @waski I spodnie - coś koniecznie trzeba z nimi zrobić. Długość czy szerokość czy .... no właśnie? Ogólnie leżą bardzo brzydko - wyglądają, jakby się rozszerzały od kolana w dół. Spodnie bawełniane zawsze się gniotą i nieskazitelnie wyglądają jedynie na modelach (w minutę po założeniu). Mimo wszystko, można spróbować je albo zaprasować w kant, albo lepiej dopasować. Pozwoliłem sobie wykorzystać wcześniejszy zestaw Stylemana w charakterze wzorcowym. Cytuj
constantin Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Uważam, że należy wziąć pod uwagę, że @waski stoi w specyficzny sposób , natomiast @ Styleman idzie.. marynarka Stylemana rzeczywiście leży dość dobrze, ale mam wrażenie, że górny guzik marynarki jest za wysoko nad pępkiem:) Cytuj
marcelo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Fajny zestaw można prosić zdjęcie całej sylwetki ? Cytuj
Łukasz_ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Dziękuję za miłe słowa:) Cytuj
constantin Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Wybacz, ale te buty ( może to wina zdjęcia) wyglądają "kapciowato" Cytuj
kamil.em Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Fajny zestaw można prosić zdjęcie całej sylwetki ? Wedle życzenia. Cytuj
paparazzo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Ciekawy zestaw. Czy to tylko na zdjęciu tak się wydaje, czy marynarka troszke za długa? Cytuj
constantin Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 ostatnie zdjęcie najlepsze:) Cytuj
kamil.em Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Ciekawy zestaw. Czy to tylko na zdjęciu tak się wydaje, czy marynarka troszke za długa? Na zdjęciu mam lekko zgiętą rękę. Dla mnie dlugość jest w sam raz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi