Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Norfolk + koszula z cześciowego odzysku + flanela + dżins 11 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Góra/dół 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 9 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 Do Gwiazdki jeszcze tydzień, ale ja już w mocno świątecznym klimacie 17 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Co ja zrobię, że uwielbiam te kraty.. Pzdr 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 W dniu 8.12.2020 o 18:45, eye_lip napisał: Jakoś tak to sobie wyobraziłem.. Ja dziś podobnie - Wigilia online. Mała wariacje na kołnierzu: 13 2 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 @phantom trzeba było dać cynk, że jest jakieś zamówienie grupowe. ? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 @phantomco to za materiał (producent, numer w próbniku)? Cytuj
phantom Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 21 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @phantom trzeba było dać cynk, że jest jakiś zamówienie grupowe. ? Następnym razem dam znać:) @Zajac Poziomka Tkanina to wełniany houndstooth z próbnika Redy, nr 318002/1. Mid-grey z daleka. Bardzo fajny, nienachalny materiał. Garnitur wykonany w opcji CM Suitsupply. 1 Cytuj
Nawrot Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 [mention]phantom [/mention] Jako, że masz doświadczenie w CM od SuSu - wybierasz ten sam rozmiar, co w RTW? SuSu ostatnio kombinuje z rozmiarówką rzeczy z wieszaka (albo po prostu nie trzyma rozmiarówki) a przymierzam się do pierwszego zamówienia. Ewentualnie - mógłbyś podać szerokość w klatce i talii (wysokość guzika) w pokazanej marynarce?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
phantom Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 6 minut temu, Nawrot napisał: Jako, że masz doświadczenie w CM od SuSu - wybierasz ten sam rozmiar, co w RTW? SuSu ostatnio kombinuje z rozmiarówką rzeczy z wieszaka (albo po prostu nie trzyma rozmiarówki) a przymierzam się do pierwszego zamówienia. Ewentualnie - mógłbyś podać szerokość w klatce i talii (wysokość guzika) w pokazanej marynarce? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, wybieram ten sam rozmiar zawsze, niezależnie czy RTW czy CM - 50 przy mojej lekkiej otyłości 177 cm, 79 kg:). Rzeczywiście, niektóre Havany różnią się od siebie - w opcji CM są z węższym rozstawem guzików (co właściwie uniemożliwia poszerzenie poprzez przeszycie guzików), w RTW zdarzają się z szerokim rozstawem guzików (głównie te z nakładanymi kieszeniami). Muszę przyznać, że nigdy nie zdarzyło mi się zamówićw SuSu innego rozmiaru niż ten, który noszę normalnie (w Jortach 50, muszę przeszyć guzik o 1 cm, 1,5 cm - są bardziej dopasowane w talii). W tej Havanie talia - 99 cm, długość (nie licząc kołnierza) - 76 cm. Cytuj
Nawrot Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 [mention]phantom [/mention] Dzięki za informację, talia wypada dość standardowo. A robiłeś coś w opcji „from scratch”? Bo taka opcja mnie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
phantom Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 38 minut temu, Nawrot napisał: Dzięki za informację, talia wypada dość standardowo. A robiłeś coś w opcji „from scratch”? Bo taka opcja mnie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie, nie korzystałem jeszcze z tej opcji. Nie chcę przedobrzyć. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Jakieś zwierzę mi z brustaszy wychodzi. Szóstka dla poszetki.com! ? 15 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2020 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Opublikowano 24 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wesołych Świąt Panowie! ? Domyślam się, że to nie ten temat, ale może przejdzie w ramach świątecznego wyjątku ? 17 2 Cytuj
eye_lip Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 Jednak na 7foldzie kitona można zrobić łezkę;) 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 24 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 Dołączam się do życzeń „Wesołych Świąt” w modnym, świątecznym przykucu: 26 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 16 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 25 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 I dzień Świąt: Susu custom, koszula MTM, krawat od @Dignito : 22 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 17 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 28 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Suitsupply, Tyrwhitt, 2x Poszetka 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Bytom, SuSu, Osovski, Poszetka 5 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Lepszego 2021 Dawid Kukliński, Tyrwhitt, Embassy of Elegance, Poszetka 10 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Szczęśliwego Nowego Roku! 12 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi