Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, blekit napisał:

@adamW moim zdaniem krawat i poszetka są za bardzo zbliżone, wygląda to trochę jak gotowy zestaw. Poza tym ja nie lubię denimowych koszul w eleganckich zestawach, ale wiem że to ostatnio dość powszechny trend.

Pokaż ukrytą zawartość

full_03_edited.thumb.png.54d90db6808d01627d008b19b5f2c047.png

* Andells

* Tyrwhitt

* 2x Poszetka

* Benevento

* Yanko

shoes_01_edited.thumb.png.96d1ad2dda9a5fe5c517fe60731112a9.png

Poszetka i krawat mają inne odcienie. Poszetka jest musztardowa, krawat zdecydowanie żółty. W każdym razie faktycznie są dość podobne. Co do koszuli to poniekąd się zgodzę- założyłem najpierw koszulę i stwierdziłem że nie wiem z czym ją połączyć a koniecznie chciałem założyć ten krawat jako nowy nabytek. Generalnie lepiej czuję się w bezpieczniejszych i bardziej klasycznych zestawieniach :)

Opublikowano

@adamW ostatnie produkcje Twojego autorstwa w tym wątku to bardzo fajne zestawy, które aż proszą się czasami o zdjęcia całości jak  @blekit. Szczególnie interesujaącym byłoby ujrzenie marynarki od @poszetka.com na kimś innym niż pan poszetka. 

Jednak powyższy zestaw jest IMO lekkim poślizgiem. Takowych trudno uniknąć, jak się tak brawurowo jedzie. 

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
W dniu 24.08.2019 o 20:51, Midlife-Crisis napisał:

Uwaga, nic dla germanofobów! ? Długość i proporcje są zamierzone, co nie przeszkadza, że mam zamiar ją nieco skrócić i zwęzić rękawy.

Bardzo jestem ciekaw, jak będzie wyglądała po skróceniu, wrzuć koniecznie zdjęcia po tym zabiegu. Sam się noszę z zamiarem skrócenia jednej z marynarek, ale boję się, że coś może pójść nie tak.