emense Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 spoko, uwagi zawsze mile widzianekrawat jakoś sam musiał "wyjść" nie był to zabieg celowyz poszetkami próbowałem ale żadna nie pasowała czy to stylistcznie czy rozmiarowo np. jedwabna firmy vistuli co chwile się chowała.ogólnie uważasz, że garnitur na zdjęciach "dobrze" leży? jest to RTW po poprawkach krawieckich, spodnie; skracanie i zwężanie nogawki, marynarka; zebranie w tali, zwężenie rękawów. Cytuj
Hargin Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Dobrze przed zrobieniem zdjęcia upewnić się czy wszystko układa się prawidłowo. Marynarka na wysokości talii wydaje się nadal zbyt obszerna. Rękawy na dwóch zdjęciach niemal zakrywają mankiety koszuli. Nogawki nie leżą równo - być może powinny być odrobinę krótsze. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 28 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Lis, Tomasz Lis + Strzelec 16 Cytuj
alabuz Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Marynarka: SuitSupply Havana Koszula: CTshirt Krawat: grenadyna grossa od Embassy of Elegance Pozsetka: kaczki od Poszetka.com 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. proceleusmatyk Opublikowano 30 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Garnitur bespoke Ernestson Koszula bespoke Macaroni Tomato Krawat Bancroft vintage silk 32 Cytuj
blekit Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzisiaj. * zdekompletowana marynarka Havana od SS * koszula Osovski * krawat SS * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * monki Shoepassion Moje pierwsze Shoepassion debiutują na szerszą skalę dziś, stąd ich centralna rola na zdjęciu 7 Cytuj
Beren Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Co prawda z soboty, ale nie miałem wcześniej możliwości wrzucić. Garnitur: Tadeusz Baś Koszula: Charles Tyrwhitt Poszetka: Poszetka.com Mucha: (plastikowy) Recman 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Grenadyna jasny brąz 17 Cytuj
JDC Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Co prawda z soboty, ale nie miałem wcześniej możliwości wrzucić. 20151128_210225-1.jpg Garnitur: Tadeusz Baś Koszula: Charles Tyrwhitt Poszetka: Poszetka.com Mucha: (plastikowy) Recman Tomek Miler kiedyś powiedział, że łatwiej dobrymi dodatkami obronić kiepski garnitur niż na odwrót, czego @Beren, jesteś przykładem. Garnitur bespoke i o ile akcesoriom od Poszetki nie mogę nic zarzucić, to ta mucha drastycznie ujmuje całej stylizacji. Gotowa, zawiązana mucha to dykwalifikacja, a do tego wygląda dosyć tanio. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Edyt.: na prośbę forumowiczów: koszula: Miler Spirits & Style garnitur: Zbigniew Radlicki krawat: Embassy of Elegance poszetka: poszetka.com 14 Cytuj
Beny23 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Piękna łezka w krawacie. Bardzo udany zestaw @waski Cytuj
PantaRhei Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 @Waski jak zawsze duży + , mógłbyś tylko jak Koledzy opisywać części garderoby użyte w stylizacji Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Garnitur: Lazio SuitSupply Koszula: Lambert Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 25 Cytuj
waski Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 @Waski jak zawsze duży + , mógłbyś tylko jak Koledzy opisywać części garderoby użyte w stylizacji Poprawiłem, postaram się pamiętać na przyszłość 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dzisiaj. * garnitur Lazio SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * buty Yanko 21 Cytuj
Jaann6 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam, mój debiut w temacie. Proszę o uwagi. Z tego co ja zauważyłem, to kołnierzyk koszuli się zmarszczył a pierwsza poszetka w planach. 4 Cytuj
wally Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nieźle. A co to za marynarka? Cytuj
Jaann6 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nieźle. A co to za marynarka? Pal Zileri Sartoriale. Cytuj
Hargin Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 @Jaann6: marynarka klasa, ale dużo by jeszcze zyskała z ładną białą koszulą - ta jest szaro-bura i mało ciekawa. 2 Cytuj
Koval Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nie wiem czy to kwestia światła, ale jakiś blady jesteś... ...A tak poważnie - jeśli nie chcesz pokazywać twarzy, to inaczej kadruj zdjęcia; teraz odbiór zakłóca wielki, biały kwadrat. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Marynarka: Lantier Koszula: Próchnik Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: SuitSupply Buty: Yanko 664 24 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nowa sesja 22 Cytuj
Breslauer Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 A u mnie dzisiaj flanela i knit. 9 Cytuj
Jaann6 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 @Jaann6: marynarka klasa, ale dużo by jeszcze zyskała z ładną białą koszulą - ta jest szaro-bura i mało ciekawa. Koszula jest biała w niebieskie i czerwone paski, kwestia światła. Marynarka z allegro. @Koval: Rzeczywiście kompozycja zdjęcia poległa, gdy obrabiałem zdjęcie proporcje wyglądały lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi